Genți casual drăguțe tip college messenger bag, în culori vesele sau frumoase, cu imprimeu cu buline albe sau negre; geantă roșie cu buline albe; geantă casual bej cu buline negre, geantă casual cu buline.

Gențile și poșetele sunt accesoriile care ne completează ținuta și, de multe ori, ne definesc outfitul. Uneori, ele ne pot ridica moralul, ne pot face să ne simțim mai bine, mai vesele, mai pline de viață. De câtva timp, gențile cu format de tip College Messenger Bag, sunt un must have pentru orice femeie, mai ales pentru cele care adoră ținutele lejere și casual. 😉

Eu am găsit unele de acest fel foarte drăgălașe, unele în culori clasice, obișnuite, altele colorate, vesele. Cu imprimeu cu buline tip Polka Dots, simpatice, tot de tip messenger bag, casual.

Indiferent de culoare, această geantă te va cuceri prin bulinele micuțe, negre sau albe, în funcție de nuanța culorii – închisă sau dechisă. Dimensiunea ei e potrivită, nici prea mică, nici foarte mare, cât să-ți intre lucrușoarele esențiale în ea: portofel, chei, un carnețel, o cremă de mâini, eventual o sticlă cu apă. Măsoară, așadar, 27 cm în înălțime, 35 cm în lățime și 11 cm în adâncime. Este realizată din piele ecologică și are un buzunar mare în față. De asemenea, este compartimentată și se închide cu fermoar. Are clapetă cu două catarame, curea lungă și se potrivește ținutelor de zi, la mai multe outfituri casual. datorită curelei lungi, o poți purta atât pe umăr, cât și peste umăr, pe diagonală, ca orice messenger bag. 

geantă messenger bag maro cafeniu cu buline mici albe

Așadar, varianta acestei genți cu buline albe, este pentru negru ori culori mai închise și mai vesele. O vei găsi astfel: roșu cu buline albe; verde-deschis cu buline albe; negru cu buline albe; portocaliu vibrant cu buline albe, maro cafeniu cu buline albe.

genti buline

 

Sau poate te atrage o culoare mai selectă și cuminte, un bej delicat, dar cu buline micuțe negre precum cea de mai jos, pe care o vei putea combina cu ușurință la foarte multe outfituri și care îți va îndulci zilele. 😉

geantă tip college messenger bag bej cu buline mici negre