Geci, jachete veste verde militar – unde le găsesc, de ce se poartă și cine și în ce ocazie le poate purta.

De obicei, trendurile sunt cât se poate de imprevizibile, mai ales dacă „moda străzii” are și ea de zis un cuvânt, iar cromatica devine un câmp de bătălie atunci când avem în vedere  realizarea unui outfit remarcabil. Bătălia grea se dă mereu între culorile-vedetă ale sezonului, iar de data această, verdele militar a ieșit câștigător.

Dacă aruncăm un ochi în magazinele de articole vestimentare, observăm că outfiturile sunt alcătuite, din cel puțin, o piesă de îmbrăcăminte care se remarcă prin culoarea verdelui militar. Iar aici mă refer în special la gecile, jachetele și vestele, atât de necesare într-un sezon friguros.

De ce să alegem gecile nuanțate în verde militar

Această nuanță de verde militar, derivată din verde, face furori atât în garderoba publicului feminin, cât și in vestimentația bărbaților; este pe placul ambelor tabere, ceea ce denotă popularitatea și accesibilitatea acestei culori. Gecile verde militar pot crea un look underground, rămânând la alegerea noastră dacă îi oferim proeminență, sau optăm pentru o ținută lejeră, unde mizăm mai mult pe cromatică.

Gluga îmblănită – un must have

De cele mai multe ori, gecile vin la pachet cu un design cool, buzunare mari și spațioase, care pe lângă utilitatea lor evidentă, au și rol estetic. Elementul care le face cu totul remarcabile printre celelalte geci, este blana din partea superioară, mai exact din zona glugii. Acest component auxiliar, atât de grunge style, uneori, poate fi cu ușurință înlăturat, dacă gluga este detașabilă și se preferă un outfit mai conformist.

geci-verde-militar

[button url=http://profitshare.ro/l/3046897]AICI găsești aceste jachete verde militar + alte modele.[/button]

Geci și paltoane bărbătești ÎN Verde Militar

Cum am precizat în rândurile de mai sus, verdele militar este și în topul preferințelor cromatice ale bărbaților atunci când se hotărăsc să achiziționeze o astfel de geacă. Este ideală pentru completarea unui street look, cu pretenții estetice și atenție acordată detaliului. Însă, pentru a vedea aria extinsă în care face spectacol verdele militar, putem apela și la un outfit clasic, elegant, impecabil, chiar, unde piesa de rezistență este paltonul de nuanța verdelui militar. Nasturii de dimensiuni mari, amplasați simetric de o parte si de alta a paltonului, gulerul generos și accesoriile ce țin loc de „epoleți”, reprezintă fară doar sau poate detalii ce definesc acest tip de palton.

geci-verde-militar-pentru-barbati

[button url=http://profitshare.ro/l/3046899 icon=star-full]Aceste geci, dar și alte modele sunt AICI. [/button]

Fie că e vorba de dulapul femeilor, sau de cel al bărbaților, în sezonul acesta, piesele vestimentare dau mâna, oficial, cu verdele militar. Outfitul trebuie gândit în așa fel, încât, să nu pară că abuzăm de această culoare, însă nici să nu o neglijăm. Se mizează pe detaliu și pe culoare.

Autor: MADI