Îmi plac foarte mult parfumurile condimentate, piperate, la propriu. 🙂 Așa că, bineînțeles, m-am bucurat teribil să descopăr gama Pepe Rosa, cu piper roz, de la Bottega Verde.

Încă de când am descoperit produsele Bottega Verde, m-am îndrăgostit de săpunul lichid din gama cu ceai verde, The Verde. Dar, apoi, am mai dat și peste cosmeticele cu piper roz – din gama Pepe Rosa de la Bottega Verde, care, trebuie să vă recunosc, sunt la fel de încântătoare.

Te poartă prin tot soiul de lumi fascinante toate aceste minunate cosmetice Bottega Verde, datorită parfumurilor, iar dacă mai ai și afinitate pentru anumite arome mai aparte, ai dat lovitura.

Gel de duș cu piper roz Bottega Verde: primele impresii

Hmmm, Pepe Rosa – sună precum miroase: mi-nu-naaaaaaat! Piperul roz, spre deosebire de piperul obișnuit, are o aromă aparte, mult mai specifică, florală, parfumată, care trezește simțurile. E chiar diferită de mirosul de piper, cu care suntem obișnuiți și care, pe mine cel puțin, mă face instant să strănut. 😀

Piperul roz e un miros mai sofisticat, ce mă trimite cu gândul la parfumurile condimentate. Aroma e foarte interesantă şi îmi place extrem de mult. E un miros mai cald şi e numai bun pentru anotimpul rece sau de trecere, spre primăvară.

gel de duș hidratant cu piper roz Bottega Verde Pepe Rosa_textură

Bun, aroma e minunată, preferată, și condimentată, ușor orientală, și fresh. Dar e un gel de duș hidratant, deci ar trebui să ne surprindă și cu mai mult de atât acest Pepe Rosa de la Bottega Verde.

Ce am observat la gelul de duș Bottega Verde Pepe Rosa cu piper roz, din prima, a fost că face o spumă fină, destul de productivă, spornică, suficient de densă cât să acopere perfect tot corpul, la o dușuială. Chiar și într-o baie mai lungă. Mai ales că, în căldura de la baie, se relevă și mai bine parfumul acesta îmbietor de piper roz.

Spuma acestui gel de duș are o formulă foarte fină și da, lasă pielea super hidratată, în timp ce o curăță perfect, dar delicat. Și da, aroma persistă destul de mult timp și în baie, și pe piele. Ceea ce îți bucură ziua.

Alte detalii pentru gelul de duș cu piper roz Bottega Verde Pepe Rosa

Gelul de duș Bottega Verde Pepe Rosa are aceeaşi textură cremoasă pe care o regăsesc în toate gelurile de duş Bottega Verde şi lasă pielea catifelată.

gel de duș hidratant cu piper roz Bottega Verde Pepe Rosa_review

De asemenea, notele parfumate de piper roz sunt îmblânzite de aroma de vanilie, mai delicată, mai dulceagă, a căreia nu neapărat sunt fană. Daaaar, contează enorm cum e combinată. Iar cu piperul roz reușește ceva superb, minunată, ca îmbinare aromată.

Dar mai e ceva ce face fresh acest parfum inițial condimentat. Aroma de bergamotă de Calabria, o citrică, iar eu ador și parfumul de citrice. Și cum îmi plac și parfumurile piperate, la propriu, acest gel de duș Bottega Verde Pepe Rosa nu are cum să nu mă seducă. 🙂

E o textură de gel de duș care respectă pH-ul pielii, iar formula lasă pielea hidratată și parfumată timp îndelungat. Se simte atât de catifelată, chiar și după uscarea cu prosopul.

E potrivit chiar și pentru bărbați, de ce nu. Oricum, aroma de bază, piperul, e adesea folosit și în parfumuri pentru el. 😉

Apoi, textura sa fluidă, dar densă, capabilă să genereze o spumă consistentă și productivă, în contact cu apa, este una foarte economică. Se aseamănă, într-adevăr, cu un gel, de culoare roz-movuliu, exact ca piperul roz.

gel de duș cu piper roz Bottega Verde Pepe Rosa_review

Apoi, recipientul de 400 ml te ține ceva vreme, la câteva luni (două-trei, aș zice), dacă îl folosești și alternând cu alte geluri de duș. Eu așa am făcut. Chiar e un gel de duș economic, durabil.

Curăță bine, hidratează pe termen destul de lung, iar aroma piperată cu piper roz, aparte ca parfum, se menține pe piele destul de mult timp pe parcursul zilei.

Concluzii pentru gelul de duș Bottega Verde Pepe Rosa

Pentru prețul său (verifică aici prețul actual), acest gel de duș cu piper roz Bottega Verde este foarte economic și spornic. Iar experiența pe care o oferă este una grozavă, excepțională, de la aromă până la cum se simte ca textură, pe piele.

Spumă fină, catifelată și „catifelantă”, un recipient generos de 400 ml și ceva aparte ca ingredient de bază – piper roz. Nu ai cum să nu-ți dorești să-l încerci și să-l iubești mult timp apoi.

Repet, pentru mine, după gama cu ceai verde, aceasta cu piper roz (Pepe Rosa) e a doua preferată, ca aromă, din aromele specifice cosmeticelor Bottega Verde. Unde mai pui că, cică, ar fi cosmetice naturale, în cea mai mare parte.

gel de duș hidratant cu piper roz Bottega Verde Pepe Rosa_ingrediente

Pe mine gelul de duș Bottega Verde Pepe Rosa m-a cucerit iremediabil. L-aș mai cumpăra. S-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar dacă nu ați mai testat geluri de duș Bottega Verde, poate că ar fi cazul să le dați o șansă.

Tu ce spui? Ai mai testat geluri de duș Bottega Verde? Dar din gama Pepe Rosa alte produse? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii despre experiența ta. Părerea ta contează mult aici.