Pentru mine, acest gel de ras Gillette Satin Care, descoperit din întâmplare în Carrefour, ca o alternativă la crema depilatoare, reprezintă modul ideal de îndepărtare a părului nedorit din zona inghinală și alte părți sensibile. Dar nu numai.

Cu un astfel de gel de ras, înlături confortabil, natural și sigur firele de păr și de a-ți face pielea netedă și fină ca mătasea. Pentru a fi atractivă și fermecătoare, respectând în același timp normele elementare de igienă, nu mai trebuie să pierzi timpul și, adesea, chiar să ai de suferit în urma epilării cu ceară.

Gillette a descoperit combinația fără egal, de îndepărtare a părului nedorit. Crearea acestei combinații a fost precedată de o lungă tradiție în fabricarea de lame și de aparate de ras, un important aport având și experiența îndelungată a experților Gillette în domeniul produselor cosmetice.

Cum mi s-a părut mie gelul de ras Gillette Satin Care pentru femei

Mi-a fost foarte util să descopăr Gillette Satin Care și să și reușesc să mă împac cu acest gel de ras. Pentru că, ce-i drept, astfel de formule și alternative blânde la crema depilatoare nu prea avem la noi în țară.

Mare parte dintre noi se tem să-și radă brațele și picioarele și depind de alte metode de îndepărtare a părului nedorit ca epilarea cu ceară sau cu epilatorul electric. Dar dacă ai piele sensibilă ce faci, ca să nu te trezești cu bubițe și roșeață imediat după îndepărtarea părului?

Sau ce folosești pentru o zonă, prin definiție mai sensibilă, ca zona axilelor sau cea inghinală? Vă spun eu: ca ultimă opțiune, aleg rasul, în schimb, și mereu funcționează pentru mine. Și gelul de ras pentru femei Gillette Satin Care mă ajută cel mai mult să-mi rad părul nedorit.

Iar Gillette Satin Care e disponibil și în versiunea pentru piele sensibilă. Așa cum îl am eu, cu Aloe Vera.

gel de ras Gilette Satin Care Sensitive Skin cu aloe vera pentru piele sensibilă_review

Înainte să încep să vă povestesc, trebuie să vă spun din capul locului că pur și simplu ador acest produs care mi-a făcut viața și experiența în ras mult mai ușoară.

Textura sa e de gel de ras colorat în albastru-deschis, la început, dar, pe măsură ce îl împrăștii, se transformă într-o spumă albă cremoasă și densă.

Spuma e foarte consistentă și productivă, bogată, așa că produsul e economic: nu e nevoie să pui mult produs ca să te razi pe o suprafață suficient de mare. În plus, se și întinde ușor, face lamele să alunece foarte bine. Chiar eficientă formula!

Trebuie să am grijă când eliberez produs, trebuie să apăs ușor pe dispenserul recipientului, întrucât uneori pompează mai mult decât necesar.

Are o aromă fresh, foarte plăcută și care rezistă destul de mult, ceea ce îmi place. E o aromă naturală, fină, de aloe. Îmi face experiența mai plăcută. Și e OK, atât timp cât nu irită pielea. Din contră.

Creează un strat gros pe piele, care previne eficient orice neplăcere sau zgâriere în timpul raderii. Totodată, vine cu toate beneficiile unui ingredient ca Aloe Vera, care e foarte bună pentru pielea sensibilă.

Sugestiile de utilizare spun să îl aplici pe piele umedă, când alunecă mai bine și gelul se transformă în spumă și mai densă. Însă funcționează la fel de bine și pe piele uscată sau ușor umedă.

Chiar nu irită deloc nici pielea sensibilă și previne uscăciunea pielii după ras.

Se clătește ușor fără să lase vreo urmă sau reziduu. Îmi menține pielea fină, mătăsoasă și hidratată și nu e nevoie să aplic imediat un hidratant care să calmeze pielea; chiar pot să sar peste asta.

Cu ajutorul unui aparat cu lame de ras Gillette Venus Razor, acest gel de ras conferă pielii și zonei rase un aspect fin și foarte plăcut la atingere.

gel de ras Gilette Satin Care Sensitive Skin cu aloe vera pentru piele sensibilă_păreri după utilizare îndelungată

Pielea rămâne foarte fină și mătăsoasă, exact ca satinul – de aici și denumirea produsului. Mia mult, îmi place că și recipientul e foarte fin și satinat, plăcut la atingere.

Cum se prezintă gelul de ras pentru femei Gillette Satin Care?

Produsul se prezintă într-un tub metalic cu utilizare ușoară, cu capăt de dozare rapidă și simplă, doar prin apăsare în capăt. E ca o frișcă la tub. 🙂

Căpăcelul și tubul sunt foarte simpatice și elegante. Recipientul e foarte fin, satinat-perlat, extrem de plăcut la atingere.

Iată mai jos cum se descrie produsul pe tub:

„Gillette SatinCare Sensitive Skin gel de ras cu aloe vera – special conceput pentru piele sensibilă. Acest gel ușor parfumat cu lubricanți avansați asigură o alunecare incredibilă a lamei de ras, protejând împotriva tăieturilor, zgârieturilor și iritațiilor.

Ajută la protejarea pielii tale sensibile. Această formulă pentru piele sensibilă Gillette Satin Care Sensitive Skin conține Aloe calmantă și vitamina E care ajută la a ameliora iritațiile chiar și pe cea mai sensibilă piele. Și lasă pielea fină și mătăsoasă de fiecare dată când te razi.”

Tipuri de gel de ras Gillette Satin Care pentru femei

Dacă inițial găseai cel mult gel de ras cu aloe vera Gillette Satin Care, acum ai nenumărate variante și combinații de cosmetice și texturi, pentru diferite tipuri de piele, inclusiv sensibilă.

Alege în funcție de tipul tău de piele:

 • gel spumant hidratant pentru ras Gillette Satin Care – cu un conținut bogat în substanțe hidratante, care ajută la prevenirea uscării pielii;
 • gel spumant Gillette Satin Care Sensitive Skin pentru ras, hidratant, pentru pielea sensibilă – cu un extract de aloe, care are un efect revigorant și care face din acest gel formula ideală pentru zonele sensibile ale corpului.
 • gel de ras spumă Gillette Satin Care Olay Vanilla Dream combinat cu un complex marca Olay
 • Gillette Satin Care Olay Violet Swirl gel de ras spumă combinat cu o compoziție de îngrijire specifică Olay
 • Gillette Satin Care Pure & Delicate ideal în caz iritații neplăcute ale pielii
 • Gillette Satin Care Dry Skin – gel de ras pentru pielea uscată
 • gel de ras pentru femei tip spumă Gillette Satin Care Avocado Twist pentru catifelarea și hrănirea pielii
 • Gillette Satin Care Radiant Apricot // Lavender Kiss

Prejudecată și realitate privind rasul părului nedorit

Percepția curentă asupra modului de îndepărtare a părului nedorit, folosind aparatul de ras, este asociată cu:

 • Prejudecata: rasul îngroașă firul de păr, îl face să crească rapid și mai închis la culoare.
 • Realitate: studiile științifice dovedesc faptul că rasul nu afectează creșterea firului de păr, textura sau culoarea. Dacă firului de păr i se permite să crească, se poate observa că acesta își va recăpăta aspectul moale și mătăsos.
 • Prejudecată: rasul îți provoacă uscarea și descuamarea pielii.
 • Realitate: pielea picioarelor este în mod natural uscată, deoarece are mai puține glande sebacee. De fapt, rasul ajută la menținerea unei pieli sănătoase, prin exfolierea stratului superior de celule moarte ale pielii.

Aspectul îngrijit, senzația plăcută, siguranța și gradul de igienă, ușurința mânuirii cu un aparat de ras cu lame pentru femei, accesul la zonele mai puțin accesibile ale corpului și, desigur, economia de timp, sunt avantajele gelului de ras fin Gillette Satin Care.

Concluzii după utilizarea gelului de ras Gillette Satin Care Sensitive Skin cu Aloe Vera

După cum spuneam și anterior, eu chiar iubesc acest produs și e un must have pentru mine; îl recomand tuturor celor care caută un gel de ras bun, mai ales celor care aveți pielea sensibilă.

E economic, un tub te ține mult, e convenabil ca preț și îți oferă o experiență foarte plăcută, fiind eficient și fără să fie nevoie să insiști sau să existe vreun pericol să te tai. Lama alunecă foarte ușor.

E ideal pentru a te rade în locuri sensibile, cum e zona inghinală. Dar îl poți utiliza fără griji și în alte zone. În plus, totul funcționează foarte rapid și fără să te chinui, cu o lamă de ras bună mai ales. Una precum Gillette Venus.

Puncte pro pentru acest gel de ras Gillette Satin Care:

• formulă de gel productivă care se dezvoltă tot mai densă pe măsură ce o folosești;
• are o aromă subtilă și plăcută
• vine cu beneficiile pentru piele ale aloe vera și e numai bună pentru cea mai sensibilă piele chiar;
• pielea se simte fină și hidratată după ras;
• rade foarte bine și fără riscul de tăieturi sau iritații
• preț foarte convenabil
• acum se găsește în multe locuri; era o vreme când nu era așa de ușor de găsit. În plus, mai e disponibil și în multiple alte variante și formule.

Uite unde găsești acum online gel de ras Gillette Satin Care, în varii versiuni și arome:

Puncte contra pentru gelul de ras Gillette Satin Care Sensitive Skin Shave Gel:

• vine într-o variantă mare, care nu e cea mai potrivită când călătorești, de pildă. Însă, hei, asta nu e neapărat o parte atât de „contra”, având în vedere că e și foarte economică. Un tub te ține muuuuult timp.
• Uneori capătul, dacă nu apeși foarte ușor, dispensează mai mult produs decât e necesar.

Tu ai utilizat până acum această metodă de epilat cu ajutorul lamei și a unui gel de ras? Ai folosit vreun gel de ras din gama Gillette Satin care? Dacă da, pe care? Spune-ne despre experiența ta în secțiunea de comentarii din josul paginii! părerea ta contează foarte mult aici. 😉