Genți, poșete, plicuri, clutch și portofel cu imprimeu floral, geantă textilă, geantă piele, geantă tip cross body, geantă de umăr, tote bag.

Mie îmi plac extrem de mult florile – rare sunt cele care nu. Și, cum perioada aceasta, se poartă extrem de mult motivele și imprimeurile florale indiferent de piesa de îmbrăcăminte sau de accesoriu, nu pot fi decât extrem de bucuroasă. Florile sunt feminine, delicate și elegante, dar imprimeurile florale au ajuns să se poarte și la ținute mai lejere, casual. Un motiv în plus de bucurie: îmbraci ceva comod, dar rămâi feminină și rafinată.

De data aceasta mi s-a pus rău pata pe niște genți, poșete și chiar clutch-uri cu imprimeuri cu flori. Unele chiar sunt unice, nu prea le-am văzut până acum, au prețuri convenabile și chiar sunt un must anul acesta. Neapărat trebuie să îți achiziționezi și tu una! Eu le-am descoperit pe parcurs și am prins mult drag de ele. Ție cum ți se par?

Genți cu imprimeu floral
O geantă casual cu margini maronii și imprimeu floral cu albastru și roșu e foarte romantică și se va potrivi chiar și la ținute mai lejere cu blugi. O poți lua de aici.

O gentuță comodă numai bună de shopping, cu croială tip tote bag, din material textil solid pictat manual cu flori pete un cap de mort (skull) e o variantă pentru mai multe ocazii când ai mai multe de cărat în geantă și vrei să rămâi și trendy. În plus, florile o fac feminină, fiind o combinație potrivită de punk-rock cu romantism. Pe aceasta am găsit-o aici.

Pentru momente speciale, când adopți un look elegant și un outfit cu adevărat feminin, alege un plic textil cu întăritură în mov-deschis, cu clapeta albă imprimată cu flori violet. E foarte drăgălașă, e realizată manual/handmade, de designer, purtând semnătura A-Sign. O găsești numai aici.

Nu putea lipsi din alegerea mea un portofel cu… flori, care să înveselească chiar și cea mai banală geantă. Și acest portofel cu imprimeu floral pe care l-am găsit chiar e foarte drăgălaș. L-am văzut aici.

O geantă de umăr mai mare și încăpătoare, tip cross body, rezistentă, din piele fină naturală maro și țesătură textlă tare cu imprimeu floral, în care să îți porți cât mai multe lucrușoare vara, nu ar trebui să lipsească nicicum.