Parfois e un brand de accesorii pe care l-am descoperit în călătoriile mele prin străinătate, inclusiv în aeroporturi și m-am bucurat să văd că și în România au început să apară. Însă cel mai mult mă bucură că produsele mele preferate Parfois, și anume gențile și poșetele sunt acum online la prețuri mici online, uneori chiar la reduceri mari, întrecând oferta din magazinele fizice.

Cu Parfois am o relație specială de când i-am descoperit. Mi-am luat în special de la ei bijuterii – și asta când le găseam magazinele prin străinătate.

De vreo câțiva ani am descoperit și magazinul lor din mall Băneasa, în care am văzut că sunt acum și haine, pe lângă bijuterii, accesorii și genți.

Însă, până atunci, îi vedeam, plăceam și tânjeam după toate chestiile din magazinele Parfois din străinătate. De unde nu prea îmi permiteam să cumpăr chiar tot ce îmi doream, asta fiind în special genți și poșete: o dată pentru că depășeau bugetul alocat și, a doua oară, pentru că nu îmi încăpeau în bagajul de întoarcere chiar toate câte mi le doream.

Așa că mă bucur extrem de mult că au început să apară, încet-încet, în mallurile din România, dar, totodată, și că se găsesc online, pentru cei în ale căror orașe nu există malluri sau magazine fizice Parfois încă. Eu am găsit genți și poșete Parfois online la Answear la prețuri mai mici chiar decât în magazinele Parfois fizice (verifică aici prețurile la poșete Parfois online) și multe din colecții trecute pe care nu le mai găsești în magazine – multe modele de genți drăguțe și încă moderne și de actualitate.

Și tocmai pentru că pot fi comandate online mă bucură – că dacă nu găsesc anumite modele de poșete umblând prin magazine (ceea ce, fie vorba între noi, mi se pare uneori foarte obositor), le pot urmări online fără niciun stres.

Tipuri de genți de umăr Parfois online

Prin genți de umăr Parfois mă refer la toate categoriile de genți care pot fi purtate pe umăr, ca un messenger bag tip crossbody sau pur și simplu. Bine, unele modele s-ar putea să permită purtarea și în mână, adică în această categorie am găsit și minunății de genți de mână Parfois, de dimensiuni mai mari.

Dar, că vine vorba de categorii, hai să vă spun ce tipuri de genți și poșete de umăr Parfois sunt disponibile online:

  • genți de umăr tip clutch
  • genți de umăr tip plic
  • poșete în diverse forme, unele semănând cu niște mici rucsacuri
  • poșete de mână, chiar dacă au lanțul care le permite purtarea și pe umăr (unele lanțuri fiind detașabile)
  • poșete tip borsetă
  • poșete cu imprimeuri frumoase și colorate
  • poșete cu detalii și elemente simpatice
  • poșete colorate

Unele poșete Parfois sunt elegante, altele sunt perfecte chiar în ținute sport sau casual. Și mai sunt foarte multe modele de poșete Parfois pe care le poți purta atât în ținute casual, cât și la outfituri elegante, de seară.

posete de umar parfois online

De ce îmi plac gențile și poșetele Parfois?

E mai degrabă greu să găsesc un motiv pentru care să nu îmi placă gențile Parfois.

De fapt, îmi plac chiar foarte mult pentru că sunt moderne, unele modele sunt foarte frumos și geometric structurate, sunt jucăușe și serioase deopotrivă, sunt altfel…

Îmi plac pentru imprimeurile moderne, dar și pentru versatilitatea unor modele: multe genți și poșete Parfois pot fi purtate atât la ținute de seară, elegante, cât și la outfituri casual, urbane.

E imposibil să nu găsești un model de geantă Parfois preferată. Când intru într-un magazin Parfois, mă îndrăgostesc instant de cel puțin 5 modele de genți sau poșete Parfois. Și acum abia mă abțin – pentru bugetul meu, nu de alta, să comand mai multe o dată. 😛

De asemenea, gențile și poșetele Parfois sunt destul de convenabile ca preț (urmărește prețurile actualizate), dată fiind originalitatea pe care se bazează designul lor – de la construcție până la imprimeul ales ca reprezentativ sau combinație de culori.