Unde găsești genți messenger simple în culori vii, stil minimalist.

Da, vine toamna – de fapt, greșit, a venit deja! -, dar acest lucru nu înseamnă că gata, nu mai purtăm decât culori pământii, închise, posomorâte ca vremea de afară. Și cel mai drăguț mod de a da culoare ținutei tale, chiar dacă vorbim și de una complet neagră, e prin accesorii și încălțăminte. Eventual, și prin machiaj. Exact la acest lucru m-am gândit când am descoperit niște genți simple tip messenger, în culori vesele, pe care n-ai cum să nu le îndrăgești. În plus, sunt realizate din piele naturală.

Ce înseamnă o geantă tip messenger bag din piele naturală, cât mai simplă ca design? Dincolo de drăgălășenie și naturalețe, se traduce printr-o investiție foarte bună. Fiind din piele, înseamnă că e și mult mai rezistentă. Apoi, o geantă tip messenger simplă e o piesă must have pentru orice fată, căci aceste genți se poartă de ani buni și nu vor ieși din tendințe prea curând. În plus, o asemenea poșetă se potrivește la o multitudine de ținute, de la cele mai casual-sport până la cele puțin mai elegante. Iar gama de genți messenger pe care am descoperit-o e disponibilă în culori vesele – gențile sunt monocrome. Ce-mi mai place la ele, dincolo de acest design simplu, minimalist, în linii drepte, perfect geometrice, culorile vesele în care le găsești și pielea naturală ușor lucioasă din care sunt realizate, sunt detaliile, mici, dar care fac toată diferența: toate se închid printr-o cataramă din metal, care amintește de închizătoarea ghiozdanelor de pe vremuri, din piele, tip cartable franțuzesc. Aceasta are un finisaj ușor antichizat, fiind realizată dintr-un metal de culoarea bronzului, care se combină foarte bine cu fiecare dintre culorile vesele din gama în care sunt disponibile acest model de genți.

genti-colorate-simple-tip-messenger
[button url=//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=184f69294&redirect_to=http%3A//www.elefant.ro/fashion/accesorii/genti/casual/geanta-ava-rosu-mac-258495-38.html icon=heart-2]AICI le găsești pe toate! :)[/button]

Ce-mi mai place la aceste genți? Dincolo de aerul ușor vintage, superb, designul simplu, minimalist și disponibilitatea în culori vesele variate, prețul convinge cel mai mult. De aceea, spun încă o dată: o astfel de geantă este o investiție extraordinar de bună pentru garderoba ta, întrucât nu numai că te salvează din impasul accesorizării a numeroase ținute, dar, pentru ce oferă, la calitatea materialelor (piele naturală), are un preț deosebit de convenabil (verifică aici prețul și ofertele actuale). Mai că nu găsesc vreun motiv pentru care să nu iau și, chiar mai mult, să îmi iau în mai multe variante de culori.