Ghete pentru barbati din piele naturala la preturi mici.

Cine-a spus că un lucru de calitate trebuie să fie neapărat scump? Sau că dacă o încălțăminte din piele naturală e mai ieftină, nu e neapărat de calitate? E firesc să avem îndoieli, însă de cele mai multe ori acestea pornesc din necunoștiința „firmei” care o produce, motiv pentru care le catalogăm uneori „no name”.  Dar eu zic să le acordăm și puțin credit, mai ales dacă arată foarte bine, sunt moderne și cool. Până la urmă, indiferent cum ar fi pielea aia, tot piele se cheamă.

Pentru că bărbații își găsesc în general haine și, mai ales încălțăminte calitativă, mai greu, și pentru că acestea costă, în general, mult mai mult față de cele pentru femei, m-am gândit că ar fi o foarte bună idee să scriu despre niște ghete de bărbați din piele naturală la preț bun, pe care le-am descoperit de curând. Sunt aspectuoase, în tendințe și foarte OK ca preț, așa că merită puțin atenția noastră.

Mai înalte sau mai scurte, cu fermoare sau cu șireturi ori simple, cu bandă elastică laterală, aceste ghete pentru bărbați din piele naturală se prezintă în mai multe culori: marouri, de la cele deschise, bej, până la cele mai închise, gri, negru, bleumarin, kaki, simple, mai office, casual sau mai sport, cu talpă simplă sau de tip insulate (antiaderentă și antiderapantă), toate arată foarte bine și ai de unde alege, indiferent de stil sau de culoarea preferată.

ghete pentru barbati piele naturala

[button url=http://profitshare.ro/l/2196166 icon=settings]Click AICI pentru mai multe modele de ghete pentru bărbați din piele naturală! [/button]

Ca raport calitate-preț, se prezintă foarte bine, par bine lucrate și destul de rezistente. La banii aceștia, dat fiind vorba de materialul natural din care sunt realizate (piele naturală, simplă, tăbăcită – lucioasă sau întoarsă), nu cred să fie totuși făcute de mântuială, ci cu destul de mult simț de răspundere. Arată bine, de ce nu ar fi făcute și bine? Apoi, cred că această gamă de ghete pentru bărbați pe care tocmai le-am descoperit sunt făcute ca să se adreseze fiecărui buzunar, chiar și clienților cu buget mai redus sau mai economicoși și cu mai puțină dare de mână. Și aceasta chiar e o metodă foarte bună de a-ți lua ghete de calitate din piele naturală, la prețuri foarte mici. Și sunt convinsă că te vor ține cel puțin un an. Așa că, dacă tot vrei să-ți iei ghete și nu vrei să dai banii pe ceva sintetic, care cu siguranță rezistă destul de puțin, mai bine mai adaugi (posibil) ceva bănuți și ți-ai luat ceva din materiale bune, naturale, la un super deal.

Prețurile acestor ghete pentru bărbați din piele naturală variază între 149 lei și 249 lei, așadar sunt cu adevărat o super afacere pentru a trece cu brio peste iarna asta și să-ți mai păstrezi și banii în buzunare. Apoi, vine Black Friday 2015 (vezi aici lista cu magazinele partcipante în promoție anul acesta) în câteva zile, ziua cu cele mai mari reduceri din an, așa că te-aș sfătui să urmărești cu atenție ce modele te tentează din această colecție de ghete bărbătești, că s-ar putea ca de Black Friday, în 20 noiembrie, să le iei chiar la prețuri mult mult mai mici și decât cele de acum. 😀