Juniorii merită tot timpul ce e mai bun pentru ei – cu atât mai mult când vorbim de jucării și hăinuțe sau încălțăminte pentru ei. Este dificil în zilele noastre să găsim pantofiori și ghetuțe de iarnă de calitate, pentru că toate magazinele care nu sunt de specialitate sunt asaltate de branduri care doresc să producă volum, să atragă doar prin sclipici și culori și nu prin calitatea materialelor și confortul oferit pentru pici. Părinții nu prea știu dacă juniorul este sau nu mulțumit de ce poartă, așa că recomandarea este ca mereu să primească ce mai bun, mai ales iarna când sunt foarte sensibili.

Ghetuțele de calitate pentru copii pe lângă faptul că asigură confort și căldură au o caracteristică importantă, cei mici nu transpiră în ele și nu afectează pielea copiilor, care și așa este foarte sensibilă. Este recomandat ca materialul din interiorul ghetuțelor să fie din lână, pentru un plus de naturalețe iar talpa ghetuțelor să fie dintr-un cauciuc fleixibil, pe cât posibil cu striații anti-alunecare.

Ghetuțe de Iarnă Recomandate pentru Fetițe

Am ales sa recomand pentru fetite doua modele tare simpatice si care au o calitate foarte buna a materialelor folosite. Modelul din stanga are dubla captuseala de lana astfel ca este foarte calduroasa si pufoasa pe interios, fiind potrivita pentru zilele mai friguroase iar modelul Bobux din dreapta este o ghetuta mai casual pentru zilele mai caldute de iarna sau cele de toamna tarzie si primavara timpurie.

Modelele pot fi foarte bine si luate pentru baietei, insa culorile cred ca sunt mai mult pentru fetite.

 Ghetute Blizzard pentru fetite de tip Step-up. Model roz, mai este disponibil si in bleumarin sau maron. Sunt de piele si au captuseala pe interior de lana.

cumpara-detalii-mic

Ghete copii producator Bobux – Step Up – rosu, disponibil si pe Bleumarin. Are talpa flexibila si este aprobat de American Podiatric Medical Association.  
cumpara-detalii-mic

Alte ghetute pentru fetite poti sa mai vezi aici.

Ghetuțe de Iarnă Recomandate pentru Băieței

Modelul din dreapta de gheata pentru baietei este practic transpunerea pe bleumarin a celei de mai sus, pentru fetite, doar ca difera culoarea. In partea dreapta este un model mai casual de la Bobux care cred ca va fi pe placul tuturor baieteilor pentru ca are si arici si vine si cu sireturi, practic e bine si pentru parinti ca e cu dubla protectie daca se pun sireturile in clema de inchidere. De asemenea, modelul Bobux din dreapta are striatii antialunecare, si este potrivita si pentru copilasi foarte mici, care abia invata sa mearga.

ghete-baieti bobux-ghete-baietei
 cumpara-detalii-mic  
cumpara-detalii-mic

 

Pentru baieti sunt mai multe modele disponibile, toate sunt listate aici.