Dacă îți place să te remarci prin originalitate, am găsit pentru tine niște ghete cu desene simpatice și originale, cu imprimeuri fantezie unice, cu care să îl dai gata chiar și pe Moș Nicolae.

Acum e vremea ghetelor, mai ales că în curând ne vom trezi cu Moș Nicolae la ușă și trebuie să îi pregătim ghetuțele ca să ne lase daruri. Dar dacă e să cauți să investești într-o pereche de ghete nou-nouțe și anul acesta, încearcă măcar să alegi ceva original de această dată, ceva cu personalitate, o pereche de ghete sau bocanci unici, greu de găsit. Niște ghete statement.

Dacă te întrebi cum ar putea niște biete ghete să capete personalitate, să îți schimbe și ție ținutele complet, aruncă un ochi peste cele de mai jos, pe care le-am găsit noi la reducere perioada aceasta. Sunt ghete cu șiret în principal, joase, până la gleznă, sau înalte, până peste gambă. Dar ceea ce au cu adevărat special sunt imprimeurile sau desenele creative de pe ele. Au ceva aparte, care le face să scrie poveste și să fie cele mai drăgălașe ghete pe care le va vedea Moș Nicolae vreodată.

Ghete cu șiret pictate cu desene unice

Că mai crezi sau nu în povești sau în Moși de sărbători de iarnă, n-au cum să nu te seducă aceste ghete originale și pline de personalitate pentru garderoba ta. Noi le găsim încântătoare și ne e foarte greu să ne decidem asupra unor singure modele preferate. 🙂 Sunt de la Goby, un brand turcesc de încălțăminte, care face deja furori prin USA. Și sunt spectacol. Deși nu sunt din piele naturală, ci piele ecologică înalt calitativă și care imită foarte bine pielea.

ghete cu desene unice

[button url=http://l.profitshare.ro/l/4095753 target=blank icon=heart-2]Vezi și alte modele.[/button]

Aceste ghete sunt pictate / gravate cu fel de fel de desene inedite și care nu au cum să nu-ți atragă atenția. Sunt astfel de-a dreptul niște ghete unice pe care n-ar trebui să le ratezi. Mai ales că par a fi făcute cu foarte mare simț de răspundere. Au o talpă antiaderentă / antiderapantă și amintesc de ghetele insulated pe care le aveam cu toții când eram mici – acestea protejeau de umezeală (zăpadă, lapoviță, ploi) și erau perfecte pentru copii mai ales, datorită tălpii cu striații adânci tocmai pentru a nu aluneca, nici măcar pe gheață.

Dar să revenim la aceste ghete unice cu desene inedite, ghete pline de personalitate, care te vor scoate din anonimat. Tu pe care le-ai alege? Știm, e greu, asta zicem și noi – ne-ar trebui un raft întreg numai pentru câteva modele din aceste minuni de încălțări, căci ne e foarte greu să ne decidem doar asupra unor modele, ba cu atât mai puțin doar asupra unuia singur.

Ghetele cu desene Goby sunt disponibile și în varianta pentru copii, iar încălțările de la acest brand au și forme de balerini, botine, chiar și papuci de casă. Bineînțeles, tot cu desene unice. 🙂 O splendoare!

Ghete cu imprimeuri cu desene colorate

Pe lângă minunatele ghete de mai sus, s-ar putea să te încânte la fel de mult și ghetele de la COTTO – majoritatea din pânză tare imprimată cu desene vesele și pline de personalitate. Se vor potrivi perfect cu o persoană vioaie și nonconformistă – ca tine, ca noi.

Unde mai pui că unele modele sunt ca și ghetele de la Gobby – cu desene unice imprimate pe piele ecologică. De fapt, ca să fim sinceri, vorbim tot de un brand turcesc de încălțăminte zurlie, probabil care aparține tot de Goby (sau invers, Goby aparține de COTTO? – nevermind, toate sunt wow, drăgălașe tare!). Ba mai mult, sunt îmblănite și călduroase la interior și ne fac să ni le dorim cu ardoare. Dacă mai sunt și înalte, peste gambă, ți-ai asigurat cel mai bun upgrade pentru ținutele de iarnă. La fel, talpa non-aderentă și aspectul de bocanci tip insulated sunt din același „pachet”.

ghete cu imprimeuri cu desene unice

[button url=http://l.profitshare.ro/l/4095773 target=blank icon=star-full]Vezi mai multe modele de ghete unice.[/button]

De la COTTO, ai parte de imprimeuri variate pe încălțăminte de mai multe tipuri: balerini, botine, pantofi sport, nu doar ghete. Și, sincer, când am dat de aceste ghete cu personalitate, am crezut că sunt toate de la aceeași firmă, dar am observat apoi că vorbim de branduri diferite. Ceea ce e și mai bine, pentru că înseamnă că avem parte de o și mai mare varietate de ghete desenate cu modele simpatice. Singurul lucru greu acum e să… alegi.

Motiv pentru care îți recomand să intri să le studiezi, să faci o selecție într-un wishlist, să comanzi una-două-trei…. câte preferate ai putut selecta în top. 😀 Și… să-l aștepți cuminte pe Moș Nicolae! Îți va acorda cu siguranță premiul pentru cele mai simpatice și originale ghete.