Că tot a fost Black Friday și la haine și îmi doream mult niște ghetuțe tip UGG, îmblănite bine și care să mă facă să trec cu bine peste zilele geroase, mi-am luat și eu cu această ocazie unele simpatice tare de aici. M-am gândit mult ce culoare să aleg, căci au mai multe variante, dar am optat până la urmă pentru bej – o culoare preferată, deși deschisă și predispusă spre a se murdări. Voiam bleumarin, dar nu aveau; negru am zis că las pe altă dată, că am deja cizme de această culoare, așa că… la un asemenea preț nici nu mai conta (au fost în jur de 50 lei, acum sunt puțin peste 50 lei, la reducere – verifică aici prețul actualizat).

cumpara-detalii

M-au încântat ghetele tip UGG Classic Short Crem de la Ruby Fashion pentru că sunt, pentru prețul mic, bine îmblănite, finisate cum trebuie (par realizate cu grijă și atent, față de restul ghetelor în stil UGG pe care le găsești pe piață, de regulă), sunt tare simpatice (nu par butucănoase, ca majoritatea UGG-urilor). Eu port de regulă 36, însă de această dată am fost inspirată să îmi iau numărul 37, căci m-am gândit că, fiind îmblănite și trebuie oricum să le port cu șosete mai groase, de iarnă, îmi mai trebuie un număr în plus. Și așa a și fost. Vin perfect în numărul 37! Și, dacă vrei și tu să îți iei unele asemănătoare, te sfătuiesc tot așa: să îți iei cu un număr mai mare, căci sunt numai bune așa – să poată și degetele tale să se miște cât de cât și să nu te strângă – fiind stil UGG, trebuie să te facă să te simți bine, comod și să îți țină de cald, evident!

DSC_0472

DSC_0471

După cum puteți vedea din imaginile pe care le-am făcut, aceste ghete sunt bine îmblănite și, partea cu blăniță poate fi ușor întoarsă spre exterior, ca să le porți și altfel, mai scurte. Ele sunt oricum mai scurte decât cizmele tip UGG pe care le găsești frecvent peste tot. Măsoara 25 cm în înălțime.

Sunt bine realizate și finisate însă, par făcute cu grijă și atenție, față de cum ai crede după preț și au o talpă moale din cauciuc gumat, moale și totuși rezistentă. Fiind zdravănă, groasă, antiaderentă, face ghetele să fie și foarte comode, fiind plată.

DSC_0475

DSC_0476

Ghetele acestea simple sunt realizate din piele ecologică, fină, simplă, dar rezistentă. Eu le-am purtat deja (nu știu dacă se vede din fotografii) și pot spune că se curăță foarte simplu, cu o cârpă moale, umedă. Nu am frecat mult, căci, sincer, fiind o culoare deschisă mai pretențioasă, am ocolit și eu bălțile și zonele în care le-aș fi putut murdări urât. Dar tot mi s-au mai stropit cu câțiva stropi de noroi, la spate, și le-am șters cu un șervețel umed; s-au curățat fără probleme.

Ce îmi mai place la ele e că par bine finisate pe margini, sunt lipite bine de talpa cauciucată și nu se vede vreo imperfecțiune sau vreo parte în care să se vadă că ar fi prost lipite, ceea ce mă face să cred și să sper că în zilele friguroase de iarnă mă vor ajuta să trec ușor peste iarnă. Și mai sper ca la zăpadă și umiditate să rămână cel puțin la fel de rezistente pe cât par. Să nu se desprindă de pe margini și să nu se tocească talpa. Vom vedea. 🙂 La un asemenea preț, poate că puțină lume le-ar da șanse, însă la câte surprize am mai avut cu cizme/ghete la preț mai mic și să mă țină totuși mult… nu se știe. Am avut și ghete la preț mai mare și nu mi s-au părut super rezistente și calitative. De aceea, eu le acord totuși credit acestor ghete tip UGG.

DSC_0502

Luați-vă și voi niște ghete tip UGG de la Ruby Fashion, pentru că, spre deosebire de altele de acest gen de pe piață, par foarte bine lucrate, destul de rezistente, finuțe și merg purtate la orice fel de ținute casual, fie că alegi pantaloni, colanți, fustă, rochie etc. În plus, dacă nu vrei pe o culoare atât de deschisă precum cele bej pe care mi le-am luat și eu, poți alege și pe altă culoare, căci au varietate destul de O.K. de culori – le găsești, așadar, și pe maro alună/camel, roșu corai, gri-deschis, negru.