Casa de modă Chanel este cunoscută pentru gențile sale exclusive și rafinate. Dar, în afară de designul și aspectul lor frumos, pielea este cea care leagă magnific întregul aspect, impecabil și de înaltă clasă. Verifică aceste tipuri de piele uimitoare de la Chanel și află de ce sunt atât de populare și cum poți avea grijă de ele.
Iată mai jos ce trebuie să știi despre tipurile de piele utilizată în crearea genților Chanel.
❤️ Citește despre:
Pielea de miel în gențile Chanel
Pielea de miel este incredibil de moale la atingere, cu un aspect superb, iar pielea de miel Chanel utilizată la genți este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare și sofisticate tipuri de piele de pe piață.
Este cunoscută pentru netezimea sa catifelată, a cărei atingere și-o dorește aproape orice femeie. Cu toate acestea, fiind atât de moale și neted pe cât este, nu este de mirare de ce acest material delicat este și un magnet pentru defecte.
Această piele fragilă și fragedă necesită o întreținere maximă pentru a se asigura că este în stare de top.
Sfaturi pentru manipularea pielii de miel:
- Această piele fragilă trebuie manipulată cu precauție extremă, departe de pericole.
- Ține-o departe de lucrurile care pot păta sau zgâria pielea.
- Folosește o cârpă uscată pentru a o șterge. Nu folosi apă, deoarece aceasta va lăsa urme după uscare.
- Caută ajutor profesional pentru petele și semnele încăpățânate.
Pielea Chanel tip Caviar
Deși frumoasă și intrigantă la vedere, pielea Chanel tip Caviar este puțin „accidentată” ca atingere. Cu toate acestea, acest lucru nu îi reduce în niciun fel popularitatea.
Pielea tip Caviar este cu siguranță o piele populară în comunitatea Chanel, pentru simplul fapt că este incredibil de frumoasă și poate face față unui mic abuz, dacă nu ești atentă. Această piele dură, dar elegantă, poate suporta cu ușurință zgârieturile, ceea ce o face alegerea perfectă pentru gențile de mână de uz zilnic. Reziliența sa este cu siguranță un punct important în vânzare.
Beneficiile tipului de piele Caviar:
- Piele foarte puternică, care poate rezista la intemperii.
- Nu atrage ușor zgârieturi sau alte urme.
Pielea de miel Chanel și pielea de tip Caviar
În timp ce pielea Chanel Lambskin și pielea Chanel Caviar sunt ambele alegeri de top când vine vorba de produse Chanel, acestea sunt două tipuri de piele foarte diferite.
Pielea din piele de miel este, fără îndoială, cea mai moale piele de pe piață. Textura sa netedă este cu siguranță favorita în rândul femeilor, spre deosebire de pielea tip Caviar, care tinde să fie puțin mai accidentată și mai aspră.
Cu toate acestea, pielea de miel este și cea mai delicată dintre tipurile de piele Chanel, ceea ce are ca rezultat zgârieturi, pete și alte urme inestetice după doar o chestiune de utilizare.
Pielea de miel necesită multă îngrijire, în timp ce aceea tip Caviar, cea mai rezistentă dintre cele două, poate face față abuzului și nu va ceda cu ușurință la zgâriere. Este într-adevăr o chestiune de preferință.
Trebuie să faci alegerea: este mai important să ai o piele extrem de moale și delicată decât o piele dură, care poate rezista la intemperii? Da, pielea tip Caviar este mai grea decât pielea de miel, așa că ține cont de asta când faci următoarea achiziție. Din ce este făcută pielea Chanel Caviar? „Caviarul” Chanel este făcut din piele de vițel cu ajutorul unor grăunțe mici.
Piele de căprioară Chanel
La fel ca pielea Chanel tip Caviar, pielea de căprioară Chanel este și ea o piele cu grăunțe, deși nu la fel de accidentată ca și cea tip Caviar. Semnele în piele tind să fie puțin mai netede și mai puțin pronunțate, deși sunt încă ușor de sesizat cu vârful degetelor.
Pielea de căprioară Chanel este mult mai grea și mai groasă decât celelalte tipuri de piele, atât de mult încât clienții s-au plâns de greutatea ei atunci când pielea Cerf a fost introdusă pentru prima dată folosind piele de căprioară (Cerf înseamnă „căprioară”, în franceză).
Flexibilitatea pielei de căprioară a fost un plus clar atunci când a fost vorba de genți de mână de dimensiuni mai mari. Totuși, greutatea a fost pur și simplu de nescuzat, motiv pentru care Chanel a decis în cele din urmă să schimbe pielea Cerf în piele de vițel texturată și rafinată pentru a menține aceeași senzație ca pielea de căprioară, dar păstrând numele elegant.
Piele de vițel matlasată Chanel
Probabil ai auzit despre pielea de vițel matlasată Chanel în știrile recente despre modă; și aceasta nu ar trebui să fie o surpriză. Pielea de vițel matlasată Chanel este materialul predominant folosit în noua colecție de genți Bag Boy Collection.
Dar ce este mai exact acest material? Produsă din piele de vițel, această piele de înaltă calitate este foarte căutată pentru simplul motiv că este delicată, moale și netedă.
Cu o granulație incredibil de fină și o textură netedă combinată cu un design frumos matlasat, pielea de vițel matlasată Chanel își face rapid un renume ca fiind una dintre cele mai regale și sofisticate tipuri de piele de pe piață.
Pielea de vițel învechită Chanel
Cu aspectul său nelustruit și vintage, pielea de vițel învechită Chanel este favorită printre femeile care își doresc o geantă de mână care să nu fie atât de structurată sau precisă.
Dar exteriorul dur nu este singurul lucru care trimite femeile într-o ceață indusă de piele îmbătrânită; este faptul că pielea de vițel învechită Chanel este în fața pielii tip Caviar, în ceea ce privește durabilitatea și rezistența.
Pielea de vițel învechită Chanel nu va prezenta zgârieturi sau alte urme și este ridicol de ușor de curățat.
Are o textură destul de moale, dar durabilă, care își va menține forma timp de câțiva ani. Este într-adevăr o chestiune de preferință: dacă vrei un stil zdrențuit, clasic, atunci Aged Calfskin este cu siguranță pielea pentru tine.
Apropo, Chanel folosește adesea piele de vițel învechită pentru a-și crea emblematica geantă Chanel 2.55 Reissue Flap Bag, care dă iluzia că este deja „folosită”, un aspect vintage așa cum ar trebui să fie. Această geantă a fost refăcută de Karl Lagerfeld în februarie 2005, în exact același procedeu în care Coco Chanel a realizat-o în februarie 1955.
Sursa foto: Unsplalsh/Vladimir Yelizarov