Să fie haina de blană tip pluș la modă? Tocmai pentru că mie îmi plac foarte mult acestea, m-am gândit să-ți vorbesc, draga mea, despre câteva modele.
M-am gândit să-ți vorbesc despre haina de blană tip ursuleț de pluș și despre 5 modele care te vor face să apreciezi un teddy coat. Ești pregătită să vezi despre ce este vorba?

Teddy coat-urile sunt, dacă mă întrebi pe mine, unele dintre cele mai lejere, dar și cele mai călduroase haine de iarnă, chiar început de primăvară. Ba mai mult, sunt la modă, se pot asorta cu aproape orice și se potrivesc perfect stilurilor casual sau elegante.

Câteva modele de haină de blană tip pluș care te vor convinge că trebuie să ai neapărat măcar un teddy coat în garderobă? Iată-le:

Clasicul teddy coat – niciodată nu se demodează: haină de blană tip pluș lungă COS

Clasicul teddy coat nu poate fi perceput altcumva decât perfect. Cel puțin din punctul meu de vedere, un teddy coat clasic, lunguț, merge perfect cu o pereche de blugi și cu o maletă, de exemplu! Majoritatea dintre noi iubim să purtăm blugi skinny.

Teddy coat-ul nu este altceva decât un obiect de vestimentație prin care putem ieși și mai mult în evidență, indiferent de silueta noastră. Dacă tot ne place să părem cât mai slim, de ce să nu luăm și un teddy coat care să ne ajute?

Ba mai mult, ce-ai spune dacă ți-aș comunica că un teddy coat este perfect chiar și pentru blugii mom fit? Eu sunt înnebunită după acest stil. Tu îl preferi sau te ferești de el?

Crezi că un astfel de model de teddy coat te-ar avantaja mai mult dacă ai alege să-l porți de astăzi?

Teddy coat-urile cu fețe reversibile – pentru cele care iubesc o haină de blană, dar vor să poarte și lucruri clasice

Sincer, eu nu mă dau în vânt după culorile foarte evidente și nici după materiale prea ieșite din comun. Da, îmi place roșul, dar nu mizez pe culorile neon, de exemplu.

Când vine vorba despre teddy coat, să știi că există foarte multe variante de teddy coat în diverse culori și, mai nou, cu două fețe: când te plictisești de blăniță, o poți purta pe… interior.  Am găsit acest model de geacă cu două fețe reversibile: geacă simplă sau teddy coat din material tip pluș ca de ursuleț.

Astăzi am ales pentru tine acest model de teddy coat și pentru culoare. Nuanța aceasta te poate avantaja chiar și pe tine, atâta timp cât știi cu ce să porți mai exact teddy coat-ul.

geacă de blană teddy coat cu două fețe reversibile

O pereche de pantaloni de piele negri, o maletă sau o cămașă neagră, o pereche de pantofi deschiși la culoare, o geantă și… și ești gata. Pregătită să sfidezi vremea de afară.

Ce spui? Să fie acest teddy coat soluția pe care o cauți?

Un adevărat teddy coat în culoare maro și cu aspect de pluș – îl poți purta o perioadă îndelungată

Pe de altă parte însă, dacă ești în căutarea unui model standard de teddy coat, cel mai potrivit ar fi un teddy coat maro ca de ursuleț de pluș precum acesta. Îl poți purta toată iarna, fără a-ți face griji în privința frigului!

haină teddy coat din blăniță tip pluș Koton

Mai mult decât atât, știi ce îndrăgesc eu cel mai mult la aceste teddy coat-uri standard? Deși sunt simple și par că nu au nimic special, ele, de fapt, sunt definiția confortului și a bunăstării!

Spun toate aceste lucruri, în condițiile în care simplitatea atrage, iar atenția la detalii este cea care face diferența. Nasturii atașați pentru a te apăra de orice frig groaznic nu doar că sunt atent gândiți, ci rolul acestora este și de a da eleganță teddy coat-ului. Doar în acest mod poți purta un teddy coat standard ca pe oricare altă jachetă.

Este unul dintre cele mai solicitate, dar și unul dintre cele mai vaste modele de pe piață. Scapă de orice grijă și fă față frigului cu teddy coat-ului din blăniță ca de pluș, standard! Eu îl ador, tu ce părere ai?

Cel mai călduros teddy coat – sau mai bine zis geacă de pluș?

Facem de foarte multe ori confuzie între geacă și teddy coat, însă nu este o problemă. Știi de ce? Pentru că dacă ești adepta gecilor scurte, acum ai posibilitatea de a opta pentru o geacă în stilul teddy coat din material tip blăniță-pluș. Călduroasă, pufoasă și confortabilă. Exact așa cum ar trebui să fie orice geacă de iarnă.

Potrivite în special stilului casual, gecile de tip teddy coat sunt o variantă perfectă de a întâmpina primăvara anului 2020. În perioada primăverii temperaturile, chiar dacă ar trebui să fie destul de ridicate, de obicei sunt încă destul de scăzute. Însă sunt perfecte pentru o geacă de tip teddy coat, scurtă, până în talie, cum e aceasta de la Mango.

haină de blană tip pluș teddy coat scurtă bleu Mango

Tu ești adepta acestor geci? Dacă se numără printre preferatele tale, nu uita să iei în considerare și geaca de tip teddy coat – călduroasă, la modă și confortabilă! Ce să-ți dorești mai mult de la o geacă?

Frigul nu este nicidecum o barieră în calea femeilor care știu noțiunea de ținute fashion, de bun augur!

Teddy coat-urile oversize – mărimea e doar un indicator care în modă nu contează foarte mult

Hainele oversize sunt tot mai cotate, ai observat și tu asta? Eu, spre exemplu, am foarte multe cămăși oversize pe care le port cu drag, mai ales primăvara, când pot să le asortez cel mai bine cu blugii mom fit și alte accesorii!

Și după cum poate ți-ai și dat seama, și teddy coat-urile oversize sunt la modă! Suntem, majoritatea dintre noi, înnebunite după ele pentru că deși sunt mărimi mai mari, ele sunt elegante. Și… cel mai important, ne pun în evidență!

Un teddy coat oversize nu te va dezavantaja niciodată. Nici măcar atunci când ai câteva kilograme în plus. Teddy coat-ul te va ajuta să le ascunzi și-ți va oferi posibilitatea de a avea, din nou, încredere în tine! Încrederea de altă dată.

Teddy coat-urile oversize sunt perfecte, în special, primăvara și toamna. Pentru că nu sunt foarte foarte grosuțe, cu ele poți sfida frigul de primăvară sau zilele reci de toamnă!

Dacă și tu ești adepta stilului casual și cauți ceva care să ți se potrivească, dar să fie și călduros, atunci un teddy coat oversize este opțiunea perfectă.

teddy coat lung din pluș oversize în 3 culori

Și, crede-mă, știu despre ce vorbesc pentru că nu sunt singura care le poartă. O mulțime de femei o fac și chiar și tu ai putea să o faci. În cazul în care nu ai unul, bineînțeles!

Aștept să-mi spui, de asemenea, care dintre modelele prezentate de mine ți se potrivesc cel mai bine și dacă ar fi să achiziționezi unul pentru ce variantă ai opta. Sunt curioasă de stilul tău vestimentar, dar și de părerea ta cu privire la acestea. Scrie-mi în comentarii, secțiunea de jos a paginii!