Hăinuțe de botez și ocazii speciale pentru copii și bebeluși; rochițe pentru botez fetițe, costumașe pentru băieței de botez și evenimente speciale, botoșei, pălăriuțe, șepci și jobene pentru copii, paltonașe fetițe, accesorii bebeluși, trusouri pentru botez.

Știm cu toții că momentele speciale din viața ta și a micuțului tău, mai ales, sunt cu adevărat importante și trebuie făcute de neuitat pentru toată lumea. El e mic, va vedea doar fotografiile peste ani… însă tu trebuie să ai grijă ca totul să fie impecabil, chiar și aceste amintiri. Unele dintre cele mai importante momente de acest fel sunt botezul prichindelului sau tăierea moțului. Chiar și prima ședință foto. Căci asta va vedea el peste ani – fotografii. Și pe lângă fotografii, prima rochiță sau primul costumaș. Mi-amintesc că mi-a păstrat mama de la botez prima rochiță cu volănașe și, când am început să conștientizez importanța ei, am pus-o la loc de cinste în dulapul meu. 😀 De aceea, alege tot ce-i mai frumos, mai diafan și mai special pentru cele mai frumoase clipe din viața prințesei tale și/sau prințișorului tău. Sau orice alte evenimente și ocazii speciale pot fi transformate într-un mod spectaculos prin asemenea hăinuțe de vis.

De curând am descoperit un magazin on-line cu astfel de rochițe și costumașe pentru bebei, pentru evenimentele speciale din viața lor (și a ta, of course). Mi-a amintit instant de rochița mea, purtată prin fiecare dulăpior în care am avut sectorul meu de haine. De cum am intrat pe acest site, am simțit că rememorez copilăria cu volănașe, voaluri fine, nuanțe de roz și bombon, povești cu Scufițe Roșii, Cenușărese, Frumoase Adormite, cavaleri și mușchetari, pirați și Alladini, prinți și lorzi…. ce mai, o feerie! Și pentru mini-cavaleri, oh, Doamne, câte minunății! 😀 Mi-am dorit atunci să mai fiu copil cu atâta dor și, nah, m-am alinat cu promisiunea pe care mi-am făcut-o mie: copilul meu va avea sigur asemenea hăinuțe speciale pentru ocaziile speciale din viața lui. 🙂 Pentru dulăpiorul lui…

Ca să nu mai vorbesc fără rost, vă las și pe voi să vă convingeți cu ajutorul imaginilor de mai jos. Sigur hăinuțele acestea vă vor transmite emoții, vă vor stârni amintiri și vă vor ațâța dorințe! Să fim copii pentru înc-o zi zic:

Hăinuțe Fetițe Ocazii Speciale

Rochițele pentru fetițe sunt o splendoare: cu fundițe, volănașe, cu voaluri fine, dantele și tulle drăgălaș, în croieli cu cloș, stil tutu de balerine și crinoline de prințese, cu personaje Disney ori chipuri de prințese imprimate, în culori încântătoare, de basme (rozuri, roșu, mov, alb, bej, turcoaz, bleu); ele sunt disponibile în mai multe categorii: rochițe din Colecția Ballerina, Colecția Colors, Delicate ori Unicat – după fiecare stil.

purple-aquarela-rochita-de-botez
Rochiță de vară pentru fetițe, albă, cu fundițe, din mătase naturală pictată manual cu flori mov – stil Shabby Chic
Rochiță pentru fetițe, de sezon rece, roz pal diafan, din mătase naturală, cu tutu din tulle fin și fundiță din paiete
Rochiță pentru fetițe, de sezon rece, roz pal diafan, din mătase naturală, cu tutu din tulle fin și fundiță din paiete

Pentru aceste paltonașe și bolerouri de fetițe am o atracție aparte. Mi se par atât de drăguțe și de spectaculos realizate că mă fac să plâng că nu mai sunt prichinduță… Par a fi desprinse din filmele cu fetițe dulci, cu mini-omuleți chic și la modă. Combinate cu rochițele de mai sus, sunt o splendoare. Bebelușa ta va fi cu siguranță admirată în astfel de hăinuțe – nu că n-ar fi deja, dar, crede-mă, în astfel de momente, hainele pot scrie istorie și poveși pentru cei mici, mult mai frumoase decât cele din lumea copilăriei lor. 😉

Așadar, pentru zile reci, pentru fetița ta, poți opta pentru:

natalie-paltonas-fetite
Palton roșu din stofă și blăniță ecologică, nasturi decorativi floricele, mâneci bufante, colecția de Crăciun

 

palton-fetite-amelie
Paltonaș de fetițe bleumarin din catifea, model asimetric, cu trenă, guler și revere albe

Aceste paltonașe superbe pot fi accesorizate cu pălăriuțe și bonete sau cu bentițe, cordeluțe și voalete, turbane, toate create în același stil drăgălaș, cu un aer vintage și aristocrat, de poveste. Și în ceea ce privește piciorușele, există acum colecții impresionante de botoșei pentru fetițe dulci, ideali pentru botez sau altte evenimente frumoase. Sincer, dacă aș avea o fetiță, mi-ar fi extrem de grea alegerea! 😛

Botoșei roz pal pentru fetițe cu fundițe din paiete
Botoșei roz pal pentru fetițe cu fundițe din paiete
Botoșei albi fetițe cu fundițe cu accesorii camee, stil vintage
Botoșei albi fetițe cu fundițe cu accesorii camee, stil vintage

 

HĂINUȚE Băieței OCAZII SPECIALE

La fel, și pentru băieței, costumașele de micuți gentlemani, cavaleri și marinari sunt împărțite în două categorii, asttfel încât tu să-i poți găsi foarte ușor ținuta potrivită. Așadar, și pentru băieței, găsești tot felul de costume de ocazii speciale pentru sezonul cald respectiv costumașe de băieței pentru sezonul rece.

micul-lord-costum-botez
Costumaș băieței Micul Lord stil aristocrat, sezonul rece
jerry-costumas-de-botez
Costumaș pentru băieței Jerry, pentru sezonul cald, stil British

Și pentru piciorușele băiețeilor găsești botoșei simpatici, însă accesorizați într-un mod mai simplist, astfel încât să se potrivească cu costumașele de lorzi, mușchetari, marinari și cavaleri de care îți spuneam mai sus. Pentru căpșor, găsești șepci, pălăriuțe și căciulițe pentru băieței în diverse stiluri și modele drăgălașe, care să se potrivească, din nou, cu simpaticele costumașe.

botosei-botez-baiat-berlioz
Botoșei pentru băieței cu șireturi cu fundițe „Berlioz”
Pălăriuță băieței stil joben elegant din mătase naturală bej, stil aristocrat
Pălăriuță băieței stil joben elegant din mătase naturală bej, stil aristocrat

În plus, tot la ei, găsești și trusouri pentru botez, cu adevărat de poveste. De reținut! Toate piesele vestimentare și accesoriile de care v-am vorbit mai sus sunt realizate din materiale textile naturale (bumbac, mătase naturală, stofă și catifea de calitate superioară etc.) penru confortul termic și fizic al bebelușului tău, mai ales la ocazii atât de importante.

Retrăiește și tu clipele de poveste ale copilăriei alături de prichindelul tău, cu ajutorul hăinuțelor minunate de aici, create în stil ludic și fantezist! Copilul tău îți va mulțumi cu siguranță peste ani…