Dacă rețeaua Inditex este bine reprezentată în comerțul offline, printr-o rețea impresionantă de magazine în diversele mall-uri sau centre comerciale din orașe sau capitală (de exemplu în București știu de 5 magazine Bershka), nu același lucru îl putem spune și despre disponibilitatea acestor haine și accesorii Bershka în rândul magazinelor online. Bershka sau alt magazin din rețeaua Inditex (la fel ca și rețeaua Kenvelo) nu are în acest moment un magazin online, fiind consacrată pe retail-ul tradițional, de aceea magazinele care vând aceste haine sunt puțin mai necunoscute și se ocupă mai degrabă cu distribuirea hainelor.

Ca să spun un pic experiența mea cu Bershka, cel mai mult îmi place faptul că au multe mărimi de tip skinny, mai ales la blugi. Am văzut într-adevăr și mărimi mari și foarte mari la hainele acestora, ceea ce mă bucură pentru că înseamnă în primul rând diversitate și adresarea către o paletă largă de clienți, cu nevoi diferite.

Unul dintre magazinele care vinde haine de la cei de la Bershka și de la celelalte branduri sub umbrela Inditex (Stradivarius, Pull&Bear, Zara, Massimo Dutti) este Kurtmann, magazin specializat mai ales în flash-sales, adică reduceri foarte mari pentru capete de stocuri, întocmai ca cele mai multe outlet-uri.

Un alt magazin pe care l-am văzut că mai vinde din când în când haine Bershka este ceva mai micuțul magazin RubyFashion. La aceștia prețurile mi s-au părut foarte bune, cam prețul la care deja de regulă produsele sunt reduse în magazin.

În București avem următoarele magazine Bersha:

  • UNIREA SHOPPING CENTER
  • AFI PALACE COTROCENI
  • SUN PLAZA
  • PROMENADA IN FLOREASCA CITY – cel mai nou magazin
  • BANEASA SHOPPING CITY

În alte țări Bershka a deschis magazine și în zona online, aștept să facă acest lucru în curând și în România, dar până atunci cred că e OK să cumpărăm și de la distribuitorii existenți.

bershka magazin

Voi ce alte magazine online ce vând haine de la Bershka mai cunoașteți? Ce părere aveți despre aceste magazine? Suntem foarte curioși să știm dacă ați comandat haine online de acest tip și care a fost experiența voastră. Merită să le cumperi online?