ANSWEAR aduce în România 30 de noi branduri de încălțîminte și haine de firmă pentru femei, bărbați și copii, ca: The North Face, Vespa, Camper, SH by Silvian Heach, Mayoral, Liu-Jo, Heidi Klum Intimates sau Blu Kids

De câteva săptămâni, marele retailer de încălțăminte și haine de firmă pentru femei, bărbați și copii ANSWEAR ne întâmpină cu un nou răspuns: „We are the ANSWEAR!”. Dar și cu surprize wow de toamnă-iarnă.

Noua campanie din sezonul rece 2017-2018 introduce peste 30 de branduri noi pe Answear; astfel, clienții au acces la haine și încălțăminte de la nume celebre de branduri premium precum: The North Face, Vespa, Camper, SH by Silvian Heach, Mayoral – brand celebru cu haine pentru copii la prețuri accesibile, Liu-Jo, Heidi Klum Intimates – cu niște piese de lenjerie intimă superbe sau Blu Kids – tot cu haine moderne de calitate și accesibile pentru copii.

Haine de firmă variate de la branduri celebre la ofertă în campania de toamnă-iarnă 2017-2018

Peste 10000 de noi produse de fashion te așteaptă în oferta site-ului de modă al grupului polonez cu același nume. Answear este astfel una dintre cele mai populare alegeri în materie de modă din Europa Centrală și de Est.

  • The North Face este unul dintre cele mai căutate nume în materie de haine de munte sau accesorii pentru drumeții. Acest lucru se datorează în mare parte tocmai faptului că este și brandul care a reușit de-a lungul timpului să ajute o mulțime de exploratori să își ducă la bun sfârșit misiunile. Și-a atras de aceea renumele de „cel mai rece brand”, pentru simplul fapt că este destinat muntelui și frigului.Totuși, în ciuda realității, The North Face a apărut pe o plajă din San Francisco în anul 1966, atunci când doi entuziaști ai cățărărilor montane și-au urmat pasiunea și au deschis un mic magazin de produse pentru munte.De-a lungul anilor, brandul s-a extins foarte mult și a reușit să lanseze colecții din ce în ce mai diversificate, toate destinate sportului și mișcării. După 50 de ani de la lansare, The North Face este un adevărat lider în domeniu și cu siguranță, atât cei pasionați de munte, cât și cei care nu au o astfel de pasiune, au auzit de el.

 

haine si accesorii de firma de la branduri noi pe answear
haine de firma la reducere pe Answear

[button url=https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=a5e9e1225&redirect_to=https%253A//answear.ro&st=art%2030%20noi%20branduri target=blank icon=heart-2]Vezi și alte haine și încălțăminte de firmă [/button]

  • Vespa este un brand italian de scutere, create de către Piaggio. Echivalentul românesc tradus înseamnă „viespe”. De-a lungul anilor, Vespa și-a extins brandul și la nivel de încălțăminte – practică, dedicată spiritelor active și sportive. Pantofii sport Vespa cuprind logou-ul brandului pe porțiunea albă rotunjită întocmai ca la scutere. De fapt, inclusiv forma și culorile pantofilor sunt inspirați de celebrul scuter marca Vespa.
  • Liu-Jo este un brand italian renumit care stabilește tendințele în întreaga lume pentru milioane de femei! Prin forme excepționale feminine, materiale de înaltă calitate, detalii alese cu grijă și eleganță modernă, cu note de clasic. Filosofia numelui Liu Jo este să accentueze frumusețea naturală și senzualitatea feminină.

Ținute practice și versatile de toamnă-iarnă 2017-2018 pe ANSWEAR

În acest mod, Answear devine un adevărat consultant de stil, întrucât varietatea mare de haine și accesorii versatile și din categorii și stiluri diferite se pliază pe posibilitatea fiecăruia de a opta pentru ținute cu personalitate și adaptate nevoilor și look-ului pe care alegem să îl abordăm constant.

Produsele de firmă de la Answear constituie soluții practice pentru momente neașteptate, pentru ceea ce spuneam mai sus că are nevoie fiecare dintre noi. Acestea înseamnă curaj, distracție și o gamă variată de produse.

ANSWEAR este magazinul online originar din Polonia. Cu o istorie de 7 ani în piața de eCommerce europeană, grupul este prezent în țări precum Cehia, Ucraina, Ungaria, Slovacia și România.

În România, magazinul online oferă peste 300 de branduri de haine, încălțăminte și accesorii de la nume sonere precum Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Diesel, US Polo, Guess, Trussardi, Calvin Klein sau Michael Kors, DKNY și New Balance.