Seturi de tricouri din bumbac pentru mama si copilul, imprimate la fel. tricouri mama si copilul imprimate la fel, cu mesaje amuzante si personaje imagini dragute imprimate. Haine pentru mama si copilul, identice.

Știm că orice mamă spune că e minunat să ai un copil, o parte din tine, care îți seamănă ție, într-o oarecare măsură. Și de la această idee a pornit și trendul simpatic ca bebele sau copilul să fie un mini you, adică, din punctul de vedere al fashionistelor, să-l îmbraci cu aceleași haine ca și ale tale, în miniatură. Și nu, nu e nevoie pentru asta să mergi cu cel mic la croitor, să-ți dai măsurile și ideile de haine pe care dorești să le purtați amândoi, la unison. Eu am dat deja peste câteva hăinuțe în duo: la fel, pentru mamă și pentru copilul ei.

Și recunosc că ideea mi se pare extraordinar de frumoasă. Mai ales dacă vrei să imortalizezi în niște fotografii aceste momente unice, petrecute cu bebele tău, în care să purtați, practic, aceleași haine.

Ce am găsit eu sunt niște seturi extrem de drăguțe de tricouri, cu mesaje sau imprimeuri simpatice, de purtat atât de mamă, cât și de copil, fetițe sau băieți.

De exemplu, am dat peste niște seturi de tricouri negre cu personaje simpatice din seria Muppets, colorate: cel roșu – Elmo, ciufulit și broscuța verde, Kermit. Tricourile sunt realizate din bumbac 100 %. Modelul pentru cei mici este pentru copii de 11 luni cu inălțimea de 75 cm. Poate fi purtat atât de fete, cât și de către băieți. Modelul pentru tine, ca mamă, are personajul imprimat în lateral, în partea stângă, iar cel pentru copil are personajul imprimat în partea centrală.

set-tricouri-mama si copilul elmo-faceset-tricouri-mama si copilul imprimeu kermit muppets broscuta verde

 

Tot cu un personaj simpatic, din desene animate, pe care copilul tău îl va adora, este și setul de tricouri negre cu imprimeu Mickey Mouse. Tricoul pentru bebe este pentru copii de 11 luni cu înălțimea de 75 cm. Poate fi purtat și de fete și de băieți.

set-tricouri mama si copilul imprimeu-mickey-mouse-~-negru-cu albset-tricouri-mama si copilul imprimeu fata mickey-mouse-~-negru cu alb

Cu un mesaj foarte simpatic și dulce, imprimat în interiorul unei inimi roz, „Angel” pentru mamă și „Mom’s Angel” pe tricoul pentru fetiță sau băiețel, setul de tricouri negre de pentru mamă și copil, vor cuceri cu siguranță pe toți cei apropiați. 🙂 Modelul celui mic este pentru copii de 1,5 ani, cu înălțimea de 85 cm. Păi nu, cine-i îngerașul unui îngeraș? 🙂

set-tricouri-mama-si-copil-angel-~-negru- cu inimioara roz mom s angel

 

Alte seturi de tricouri pentru mama și copilul ei, tot negre, cu mesaje simpatice și la fel de dulci sau care vor topi inimi, în timp ce le veți purta împreună, sunt cele pe care le-am grupat mai jos.

Cu logoul Coco Chanel imprimat și cuvântul franțuzesc „amour”, este și setul de tricouri de mai jos. Modelul este pentru copii de 1,5 ani, cu înălțimea de 85 cm. Tot negre, cu aceeași temă, este și setul de tricouri mama și copilul cu săgeți de Cupidon încrucișate și cu literele ce formează cuvântul englezesc „love”. Tricoul piticului din acest set este tot pentru copii de 1,5 ani, cu înălțimea de 85 cm.

Cu un mesaj pornind de la o idee foarte drăguță, tot pe negru este și setul de tricouri mama și copilul, imprimate cu litere mari, galbene, astfel: „Be Your Best!” pentru mamă și „I’m the best!” pentru copil. Modelul este pentru copii de 11 luni cu înălțimea de 75 cm și poate fi purtat și de fete și de băieți. Alt set cu tricouri negre pentru mamă și copil, cu mesaj imprimat: „Party Monster”, respectiv „Little Party Monster”, la fel de drăguț. Sau poți alege setul de tricouri cu mesaj imprimat alb pe negru: „God save the Queen”.

Un alt set adorabil de tricouri pentru mamă și copil, tot negre, cu imprimeu ce imită o cămașă albă cu papion sub un sacou/vestă. Mie îmi place foarte mult acest model, fiind mai atipic și mai puțin obișnuit. Modelul este pentru copii de 11 luni cu înălțimea de 75 cm. Poate fi purtat de fete și băieți.

Toate aceste seturi de tricouri sunt realizate și comercializate sub brandul Shopping Terapia.

tricouri mama si copilul

 

UPDATE: Din păcate, aceste seturi de tricouri pentru categoria „mama și copilul” nu mai sunt comercializate în România, însă poți comanda tricouri personalizate mama și copilul de aici, din categoria „Tricouri imprimate”, pentru „Mamici si Gravide”, combinate cu „Tricouri de copii”, ca să recompui seturi de tip Me + Mini-me, pentru tine și micuțul tău. Alte seturi de tricouri mama si copilul, pictate manual si foarte drăguțe sunt și acestea.