Am găsit un magazin online variat cu haine moderne ieftine, încălțăminte și accesorii la prețuri mici, irezistibile, indiferent de sezon! Află și tu de unde poți să-ți iei cele mai drăguțe haine și pantofi online de sezon la cele mai bune prețuri!

Moda nu este doar despre branduri renumite și haine de firmă. Iar hainele moderne, drăguțe și la modă nu trebuie să fie întotdeauna la prețuri mari ca să se încadreze în tendințe. Este un fapt de care ne convingem tot mai mult pe zi ce trece. Iar de câțiva ani am descoperit un magazin online care ne confirmă asta cu fiecare ocazie. Un magazin cu haine la modă, moderne, unele foarte cool și cu anumite articole fabricate chiar în România, un loc unde un tricou costă și 9 lei, dacă prinzi oferte cu reduceri.

N-am putut rezista tentației, așa că i-am dat o încercare acestui magazin online să văd ce poate. Se întâmpla cam acum un an și, din păcate, nu am reușit să apuc să povestesc aici ce și cum s-a desfășurat totul. Dar ce pot spune e că aceste comenzi s-au mai repetat, eu am mai comandat de acolo și a mers totul la fel de bine, cu haine foarte faine la prețuri foarte mici.

Ce haine și ghete ieftine de calitate mi-am comandat online și de unde

Să începem cu începutul așadar. Am observat acest magazin de vreo 2 ani și ceva în online, m-au atras prețurile mici și hainele care păreau foarte ok. Zenda, că despre el e vorba, are mereu haine variate, reactualizează mereu stocurile, adesea găsești noi produse la ei, constant, dar la prețuri accesibile și chiar foarte mici, menținute astfel în permanență. La o primă vedere, am zis că nu prea e posibil, că undeva trebuie să fie un compromis: la nivel de calitate probabil, cum se întâmplă adesea. Dar nu a fost cazul și mă bucur tare că nu a fost așa! Motiv pentru care, pentru mine, acest magazin de haine moderne și încălțăminte la prețuri mici rămâne o destinație principală în acest sens.

De la ei, prima și prima oară am comandat un tutu roz nude și câteva lucruri pe lângă – despre acea comandă v-am povestit deja.

accesorii, haine si ghete la preturi mici online - de unde sa le comanzi

[button url=https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=9cfd4b26d&redirect_to=https%253A//www.zenda.ro/&st=art%20review%20magazin target=blank icon=tag]Vezi mai multe modele online[/button]

Bun, am comandat o serie de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii:

  • un pulover lung pe gât cu guler înalt, asimetric, în colț, mai lung într-o parte, mai scurt în partea opusă – e un pulover de culoare gri-maroniu, destul de călduros și cool – vreo 30 lei a costat.
  • un portofel cu fluturași albaștri și paiete lucioase pe fundal alb gălbui – foarte simpatic și foarte bine compartimentat – a fost vreo 20 lei maximum.
  • un pulover de toamnă subțire alb-gălbui, la baza gâtului – cred că a fost 10-15 lei, dacă nu mă înșel.
  • o rochie pulover tricotată neagră, foarte groasă și călduroasă, one size, excelent lucrată – cred că doar vreo 35 lei a costat.
  • ghete cu aspect lucios tip ghete derby, cu elastic și capse de decor în partea din față – le-am purtat foarte mult, se potrivesc în multe ținute, sunt cochete și moderne și au costat doar vreo 50 lei sau 35 (?) lei. Nu mai știu sincer, doar că au fost niște ghete ieftine, exagerat de convenabile ca preț și foarte foarte rezistente. Le-am purta chiar și pe ploaie, ceea ce m-a ajutat mult – fac față cu brio pe orice vreme!

haine si ghete ieftine cumparate online

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=9cfd4b26d&redirect_to=https%253A//www.zenda.ro/&st=art%20review%20magazin target=blank icon=heart-2]Vezi mai multe haine și accesorii la prețuri mici[/button]

Au costat în total vreo 150-160 lei, nu mai țin minte exact, dar oricum, pe aici a fost totalul, iar pentru faptul că aproape mi-am reînnoit garderoba de toamnă, pot spune că a fost o investiție foarte bună și făcută cu cap. A meritat pe deplin!

Cum s-a desfășurat livrarea: cât a durat și cum au ajuns hainele comandate la mine

Toate produsele au venit ambalate într-o pungă de curier, ușor transparentă, de un alb lăptos, prin care se vedea puțin cam ce comandasem, lipită și întărită cu scoci – poate aici aș îmbunătăți un pic lucrurile. Cred că o soluție mai bună rămâne totuși ambalajul din cutie de carton, ca să nu se riște nimic la acest nivel, mai ales că nu sunt curierii chiar cei mai delicați oameni și mai ales pe întregul traseu al unui colet…

În fine, am comandat în weekend și a ajuns comanda în zilele următoare la mine, în săptămâna următoare așadar, destul de rapid aș spune. Un colet destul de voluminos, dat fiind faptul că am comandat destul de multe lucruri, chiar și încălțăminte, care da, a fost ambalată în cutia proprie, ceea ce apreciez, după cum v-am mai povestit despre aceste detalii. E important să ai cutia pantofilor ca să îi poți păstra în cutia lor proprie cât mai mult.

comanda de haine ieftine online cum s-a desfasurat

[button url=https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=9cfd4b26d&redirect_to=https%253A//www.zenda.ro/&st=art%20review%20magazin target=blank]Vezi mai multe[/button]

Ei bine, vă sfătuiesc să vizitați Zenda să vă convingeți și voi de faptul că aveți haine și încălțăminte ieftină dar de calitate, la un click distanță. Eu sunt încântată de ceea ce mi-am comandat, de cum s-a desfășurat întreaga comandă și de timpii de livrare, iar de produse nu mai spun- sunt foarte foarte calitative și moderne, merită toată atenția! Motiv pentru care da, am mai revenit cu comenzi la ei! O să vă povestesc poate o dată viitoare despre celelalte. 😉