Magazin on-line cu pret unic 69 lei la haine pentru femei, barbati si copii, accesorii diverse si incaltaminte la pret unic 79 lei.

Când deviza și sloganul unui magazin on-line de haine, încălțăminte și accesorii sună așa: „Mii de produse – Un singur preț 69 lei!!”, te cam roade curiozitatea și te întrebi: oare au haine de calitate, oare au diversitate, oare e pentru mine? Însă odată ce intri și urmărești oferta, nu numai că toate miturile fixate anterior sunt spulberate, dar nu prea îți mai vine să ieși fără să-ți iei ceva. Hainele arată superioare calitativ, în designuri moderne și în tendințele actuale, accesoriile sunt majoritatea simpatice și de efect, iar site-ul e unul plăcut, în care te simți bine să petreci timpul.

Pe kubata, căci despre acest magazin on-line de haine și accesorii e vorba, găsești haine cât încape, într-o gamă variată, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, de la bluze, topuri, rochii, fuste până la jachete, pantaloni, tricotaje, lenjerie intimă, costume de baie. De asemenea, ai la dispoziție și o gamă largă de accesorii: ceasuri, bijuterii, poșete, portofele, suporturi pentru bijuterii, mănuși, căciuli, pălării, accesorii de păr etc. Fiecare la prețul unic, general pe site, de doar 69 lei. Hainele și accesoriile pentru femei sunt foarte variate și simpatice în mare parte, însă nici hainele pentru bărbați nu sunt de ignorat – unele articole sunt chiar originale și arată bine, sunt simple, ușor de combinat și par calitative.

Ce mai e de remarcat la acest magazin on-line e, pe lângă cantitatea mare de piese de îmbrăcăminte și accesorii la oferta unică de preț de 69 lei, e faptul că pun la dispoziție și haine de mărimi mari/plus size pentru persoanele plinuțe – la același preț unic. Mai mult chiar, am observat că au și haine pentru copii, unele foare drăguțe și moderne. De asemenea, gama lor de produse cuprinde și pantofi / încălțăminte, în general pentru femei, însă am observat că acestea au prețul unic de 79 lei – oricum, oferta e bună și pantofii ori botinele arată foarte frumos.

haine si accesorii online cu pret unic 69 lei pentru femei, barbati si copii magazin online kubata

[button url=//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=1ea9cf434&redirect_to=http%253A%252F%252Fkubata.ro%252F icon=warning-2]Toate aceste produse, dar și multe altele le găsești online AICI la preț unic de 69 lei![/button]

Găsesc foarte interesantă această idee, de a pune un preț unic la orice articol și piesă de îmbrăcăminte de pe site și, având o gamă variată de produse, multe dintre ele foarte frumoase și simpatice, versatile ca model, putând fi combinate în multiple ținute. Mă bucur mult că am descoperit și la noi un astfel de magazin original (motiv pentru care v-am informat despre el), mă încântă ideea de preț unic 69 lei și mă bate gândul curând să dau o comandă la ei, despre care, cu siguranță vă voi povesti aici!

Voi ce părere aveți de un astfel de magazin on-line cu preț unic? Cum vi se pare ideea? Aștept părerile voastre prin comentarii, în josul paginii! 🙂 Spor la cumpărături!