Haine, incaltaminte si accesorii sport de dama pentru mers la sala, parfum fresh Adidas Get Ready, deodorant roll on Garnier White Black Colour pentru protejarea hainelor albe, negre sau colorate, pantofi sport dama colorati, ceas sport femei.

Sportul e important și nu trebuie să renunțăm la el, indiferent de zi. Pentru zile active însă, trebuie să îți alegi cu grijă echipamentul sportiv, compus din haine și încălțăminte sport de calitate. Ca să nu ai parte de accidente sau iritații și să te poți mișca în voie. În plus, trebuie să înveți să arăți feminin și în momentele de activitate intensă. 🙂

În plus, cred că toate suntem motivate de articolele cute când facem sport și dacă ne plac mult și ne simțim foarte bine în ele, putem lucra și face sport cât avem nevoie și chiar mai mult. 😉 Eu chiar sunt motivată de hainele drăguțe, chiar și sport și cred că adesea hainele și alte accesorii îți induc starea de spirit potrivită.

Dacă vrei să faci sport și să arăți sănătos, să fii în formă, dar să fii feminină și în sala de sport, fă-ți o listă cu cele mai simpatice și potrivite articole și haine sport, pe care ți-ai dori mult să le ai în garderobă. Astfel, vei fi cu adevărat motivată să faci sport. Alege culorile preferate în acest sens, ca să te încurajeze. Eu am făcut următoarea selecție și ți-o sugerez și ție:

Articole si echipamente sport

Piese de îmbrăcăminte sport:
Bustieră sport pentru femei albastru intens PUMA

Tricou sport pentru femei PUMA alb cu logo roz

Maiou sport pentru femei PUMA roz corai

Pantaloni sport scurți pentru femei Match Core Babolat bleu

Pantaloni trening lungi cu șnur pentru damă PUMA gri, bufanți

Trening damă PUMA geacă albă și pantaloni negri

Pantaloni sport femei 3/4 colanți Reebok maro-închis

Accesorii și încălțăminte sport:

Ceas sport pentru damă Q&Q bleumarin

Pantofi sport damă Le Coq Sportif vesel colorați – bej, roz fuchsia și verde deschis intens

Deodorant și parfum pentru zile active:

– Deodorant Garnier Deo Roll-on Invisible Black White Colors pentru protecția hainelor albe, negre sau colorate

Apă de Toaletă Adidas Get Ready! 30 ml