Vine iar Balul Bobocilor, acum pe bune, în sfârșit, poate, după atâta timp de restricții… Poate chiar va fi vremea de etalat iar ținute la bal, pentru o petrecere a liceului sau a facultății, fie ea și organizată în număr restrâns.

Ai prins biletul cel mare pentru cel mai bun party al liceului sau al facultății, dar nu prea ai vrea să mai și cheltuiești acum prea mult pe haine și accesorii, mai ales că nu știi ce va mai urma, cu atâtea restricții. Totuși, abia așteptai ceva show, precum Balul Bobocilor. E timpul să profiți de ocazie acum.

Well, vine Balul Bobocilor și n-ai bani să-ți cumperi haine noi? Ai nevoie de ajutor pentru outfitul de party?

Cel mai „la sigur” mergi dacă îmbraci ceva negru: pantalon sau fustă și top elegant sau sexy.

Cumpără-ți niște mărgeluțe și strasuri elegante sau în culori interesante, preferate, și coase-le pe bretele, pe la tivuri, pe la buzunare, cât mai frumos. În picioare, tot ceva negru, cu toc, dacă se poate.

Drept accesorii, multe brățări strălucitoare sau colorate în nuanțele alese ca mărgele decorative. Iar dacă ești pe un stil mai rebel, înlocuiește mărgelele cu multe ace de siguranță plasate simetric la terminații (faci un model), iar în loc de brățări colorate sau strălucitoare, alege șnururi din piele neagră, garnituri de cauciuc și alte „accesorii” de prin… casă. 🙂

haine cu ace de siguranță decorative tutorial de brățară cu ace de siguranță

Poșeta să fie neagră sau într-o nuanță metalică ori cu accente metalizate, precum mărgelele alese sau detaliile decorative.

Ei, și uite, poți să te distrezi de minune și fără să mai investești în haine noi. Chiar asta demonstrează că nu-ți trebuie multe ca să fii fericit.

Tu cum vezi o ținută pentru Balul Bobocilor, bazată pe hainele vechi din garderoba ta? Ideea noastră cum ți se pare? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii care sunt ideile tale pentru un party pe cinste, pentru care să nu ai mult de investit din punct de vedere accesorii și haine.

Sursă main photo: Unsplash/Brock Wegner