Bărbați

Levi’s® colecția de toamnă-iarnă 2021

Levi’s® aduce omul și natura împreună în colecția de toamnă-iarnă 2021

Omenirea și natura nu ar trebui niciodată privite ca două entități opuse sau separate una de cealaltă. Putem explora natura, asigurându-ne totuși că protejăm mediul. Iar alegerile noastre, totodată, și în modă inclusiv, să se reducă pur și simplu la un consum responsabil. Și aceasta este și tema din spatele colecțiilor Levi’s® pentru Toamnă – Iarnă 2021, o temă cel mai bine încapsulată de ideea „Cumpărați mai bine, mai inteligent, purtați mai mult”.

cum să porți cămășile pentru bărbați cu imprimeu floral

5 moduri cool de a purta cămăși cu imprimeu floral pentru bărbați

Astăzi, vorbim despre un trend catalogat multă vreme ca fiind exclusiv feminin. Sau destul de feminin pentru un bărbat care nu e gay. Cămășile cu imprimeuri florale pentru bărbați care s-au perindat de destul de mult timp printre bărbați, încă sunt, cu toate acestea, destul de prost înțelese astfel încât să ne oprească din a purta astfel de printuri trendy. Și nu doar feminine.

Dior Homme Intense Eau de Parfum_review și păreri

Dior Homme Intense apă de parfum seducător: review

Dacă ești adeptul parfumurilor intense, care nu doar lasă o urmă plină de personalitate în urmă – au siaj zdravăn, se cheamă 😉 – atunci îți recomand Dior Homme Intense. E un bestseller de la Dior și chiar și în rândul parfumurilor, overall.

geaca de piele neagră - istorie - cum a apărut

Creată pentru toți inadaptații: istoria colorată a gecii negre de piele

În 1953, Marlon Brando inspira o mulțime de rebeli, în rolul său de lider al bandei de motocicliști, Johnny, în filmul „The Wild One”. Purtând o jachetă tip Schott „Perfecto”, Brando a lansat, de fapt, un stil care va influența bikerii, „gelații”, punkiștii și alte subculturi bazate pe articole din piele, condus de tineretul dezafectat de cultura americană care a urmat după Al Doilea Război Mondial.