Bărbați

care e diferența între denim și blugi sau jeanși

Denimul reprezintă același lucru ca și jeanșii? Iată ce trebuie să știi!

Am încercat să adun tot ce e nevoie să știm despre denim și omologii săi – blugii sau jeanșii (un cuvânt specific folosit pentru a descrie pantalonii casual lejeri din denim) pentru aceia cărora le place mai mult confortul decât moda în alegerile lor vestimentare. Știi diferența dintre denim și blugi? Este denimul același lucru cu blugii?

cum alegi blugii de calitate

Cum să-ți găsești blugii de cea mai bună calitate ca să-i porți cât mai mult

Nu mai e nicio mirare că blugii sunt o piesă de bază în garderoba oricui. Pot fi purtați atât casual, cât și elegant, și vin într-o varietate de nuanțe și culori. Ce brand are cei mai calitativi blugi? Iată o întrebare pe care multă lume o adresează atunci când caută o pereche de blugi. Și e foarte greu de răspuns… Știm.

soluții de protecție împotriva cutelor pantofilor sport

Ce să folosești pentru protecție împotriva cutelor la pantofii sport

Ți-ai cumpărat vreodată o pereche grozavă de adidași doar pentru a observa că s-au încrețit și au format cute, în timp? Acest lucru se întâmplă din cauza mișcării naturale a picioarelor tale, dar nu este distractiv, deoarece asta le schimbă forma și face ca încălțămintea ta preferată să-și piardă din aspectul frumos și din „prospețime”.