Bărbați

pantofi confortabili pentru bărbați, potriviți la nuntă

Pantofi de nuntă pentru bărbați: 7 modele potrivite pentru ținută și confort

Există o mulțime de lucruri care implică participarea la o nuntă, fie că este vorba despre călătorie și cazare, ținuta de invitat la nuntă sau cadoul de nuntă. Un lucru care s-ar putea să nu fie cel mai important în minte, pe moment? Ce pantofi de nuntă vei purta. Dar, ca bărbat, aceest lucru poate deveni o problemă mare când te pregătești de o nuntă, chiar și pentru un botez.

șosete din bumbac 100%_unde găsești

4 magazine online unde găsești șosete din bumbac 100%

De la jumătatea anului trecut, am tot încercat să găsesc șosete din bumbac 100% în magazinele din malluri. Motivul pentru care mi-am dorit șosete din bumbac este din cauza alergiilor mele (iar bumbacul este o țesătură prietenoasă cu alergiile) și pentru că țesăturile naturale, precum bumbacul, lasă piciorul să respire mai bine.

stilul Levi's iarna aceasta

Ce-ți aduce iarna aceasta în stilul Levi’s: piese must have de sezon

Iarna reprezintă o adevărată provocare din punct de vedere stilistic. E un moment când experimentarea devine laitmotiv pentru a atinge un nivel înalt de confort și stil în ceea ce privește ținutele. Levi’s creează din acest moment o oportunitate și vine în ajutorul fiecăruia dintre noi cu soluții vestimentare ce îmbină tendințele actuale cu funcționalitatea.

Geci confortabile și cool Levi's pentru sezonul rece

Geci confortabile și cool Levi’s pentru sezonul rece

Poate unul dintre cele mai dificile momente în ceea ce privește creativitatea stilistică este apariția sezonului toamnă-iarnă. Temperaturile scăzute ne obligă de cele mai multe ori să apelăm la principiul de overlayering, renunțând la un aspect atractiv pentru metodele de întrebuințare.

cum să alegi costumul potrivit și să îl stilizezi corect

Cum să porți un costum ca un adevărat gentleman: sfaturi de stilizare

Un costum nu face parte din ținuta ta de zi cu zi. Nu este ceva cu care experimentezi multe. Drept urmare, atunci când există un eveniment după colț, pur și simplu nu știi ce ar arăta cel mai bine pentru tine. Ar trebui să porți un tuxedo sau un costum din două piese? Hai să vedem împreună!