Bărbați

istoria conceptelor și pieselor de modă masculină englezești

Curiozități din istoria conceptelor și pieselor de modă masculină englezești

Să creezi haine este o artă, la fel cum artă este considerat modul în care o persoană se îmbracă cu gust. Cuvântul decisiv în moda masculină l-au avut și îl mai au în continuare englezii. Stilul lor sobru, simplu, s-a răspândit pe continent și, ulterior, a ajuns să domine întreaga lume, impunând piese și concepte de bază în moda masculină.

stil retro sport la modă

Ce e bine și ce să eviți când adopți trendul îmbrăcămintei sport retro

În prezent, îmbrăcămintea sport se referă la potriviri tehnice concepute pentru a optimiza performanța atletismului, oferind utilizatorului posibilitatea de a alerga mai mult și de a deveni mai bine în general. Deși aceste articole de îmbrăcăminte sunt plăcute din punct de vedere estetic în mediul potrivit, ele nu sunt tocmai elegante. Nu va funcționa niciodată când încerci să împerechezi un top strâns de îmbrăcăminte activă cu o pereche de blugi; cu toate acestea, stilurile retro îți pot oferi o atmosferă sportivă elegantă.

Back to Active_ haine cool pentru antrenament și sală #newyou

Back to Active: haine cool pentru antrenament și sală #newyou

Revenirea în formă se face cu stil anul acesta. MODIVO prezintă noua sa campanie de imagine, care conține seturi frumoase de haine pentru antrenament și exerciții fizice zilnice, ușoare – atât pentru sala de sport, cât și pentru acasă sau în aer liber.

loțiune de mâini Sea Kelp The Scottish Fine Soaps_review_cum mi s-a părut

Loțiune pentru mâini Sea Kelp The Scottish Fine Soaps Company: review

Ușor, ușor, ajung să folosesc cât mai multe produse de îngrijire de la The Scotish Fine Soaps Company. Vorba aia, once you pop… Apoi nah, acum cu pandemia, trebuie să recunosc, pielea suferă destul de mult: săpunuri, dezinfectante la greu… Ajung să mi se „descopună” mâinile adesea.
În fine, azi am ajuns, iac-așa, să vă vorbesc despre un alt produs mișto de îngrijire a mâinilor The Scotish Fine Soaps: loțiunea din gama Sea Kelp. Hai s-o vedem în acțiune, ce-i poate „pielea” (if you know what I mean)!