Frumusețe

Recomandări de produse de înfrumusețare și cosmetice, parfumuri, precum și de aparate de îngrijire personală și hair styling, idei de coafuri și tunsori, manichiură și unghii, dar și trucuri și sfaturi de frumusețe, indiferent de vârstă.

măști de față L'Oréal Paris Pure Clay - set de 3 variante_ păreri

Măști de față L’Oréal Paris Pure Clay – set de 3 variante: păreri

Nu-mi dau seama ce o fi fost în capul meu de mi-am luat atâtea măști de față L’Oréal Paris, fiindcă în acea vreme aveam deja atâtea măști cosmetice! 😀 Dar mai încercasem genul acesta de măști pe bază de argilă de la L’Oréal Paris și știam că sunt bune. Iar un pachet de 3 astfel de măști, la un preț foarte bun, sună chiar tentant.

L'Oréal Paris Elvive Dream Lengths 8 Second Wonder Water_cum este_review și păreri

Tratament de păr L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths Wonder Water: păreri

Având în vedere ultimii ani care au însemnat închiderea saloanelor de înfrumusețare și măsuri de distanțare socială care mai de care, este perfect logic ca mărcile noastre de frumusețe preferate să fi lansat o seamă de produse noi strălucitoare care promit să transforme părul acasă. De la The Inkey List PCA Bond Repair la Olaplex No.0, multe dintre acestea pretind că repară firele de păr, reduc la minimum vârfurile despicate și fac părul care are nevoie disperată de o tunsoare să pară nou-nouț. Dar nimic nu a făcut furori ca L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths 8 Second Wonder Water, cde carae am auzit peste tot.

este ok să te machiezi când ești gravidă

Este bine să te machiezi când ești însărcinată? Iată ce să eviți!

Te întrebi dacă e în regulă să te machiezi în timpul sarcinii?
Multe viitoare mămici se întreabă dacă este sigur să porți machiaj în timpul sarcinii. În unele cazuri, e o întrebare legitimă. Pentru că da, atenție, există câteva ingrediente pe care ar trebui să le verifici înainte de aplicare, pentru a evita riscuri.

cum este mascara Clinique High Impact_review și păreri

Mascara Clinique High Impact: păreri după utilizare îndelungată

Nu am deloc gene lungi și voluminoase, așa că orice ocazie de a testa o mascara lăudată și bestseller e binevenită. Cam așa a fost cazul și cu mascara Clinique High Impact pe care am folosit-o în ultimele luni. Vă povestesc azi mai multe detalii despre experiența mea cu ea.

Mască Garnier Fructis Banana Hair Food 3 in 1 pentru păr_păreri și review_cu foto

Mască Garnier Fructis Banana Hair Food 3 in 1 pentru păr: păreri

„Hrănirea” părului e foarte importantă dacă vrem să avem păr frumos. Și cum nu sunt la primul produs de îngrijire a părului de la Garnier, am zis să dau și eu o șansă și să încerc și mult lăudata mască-tratament 3 in 1 pentru păr Garnier Fructis Banana Hair Food 3 in 1.

noi seruri COSRX din gama RX care s-au vândut complet din prima zi de la lansare

Noile seruri RX de la COSRX care s-au vândut în 24 de ore!

Ai cunoscut cele mai noi seruri de la COSRX? Noua linie RX a mărcii de cosmetice coreene cuprinde seruri noi foarte concentrate, printre care Serul Vitamina C 23, Serul Niacinamide 15 și Serul cu acid hialuronic 3, toate formulate cu ingrediente susținute de îndelungă cercetare, adaptate pentru a rezolva problemele multiple ale pielii!

Calendare de Advent 2022 cu produse de beauty de la marile branduri

Calendarele de Advent ale anului de la brandurile de beauty

E acea perioadă a anului când ne facem listele nu doar pentru Black Friday, dar și pentru cadourile de pus sub brad. Și, ca în fiecare an, punem pe lista noastră, ca niște #beautylovers veritabile ce suntem, beauty boxurile sub forma calendarelor de Advent.