Frumusețe

Recomandări de produse de înfrumusețare și cosmetice, parfumuri, precum și de aparate de îngrijire personală și hair styling, idei de coafuri și tunsori, manichiură și unghii, dar și trucuri și sfaturi de frumusețe, indiferent de vârstă.

săpunuri solide în cutii metalice stil vintage cu ilustrații diverse

3 tipuri de săpunuri solide în cutii metalice de inspirație vintage

De când cu pandemia, săpunul face legea. Ceea ce e de foarte bine. Păcat că nu era văzut ca un rege și înainte. În orice caz, parcă acum suntem mai atenți la a avea cât mai multe săpunuri în casă, din toate felurile. Și că tot vine vorba, am dat peste niște săpunuri solide tare elegante, în cutii metalice stil vintage, adorabile.

despre acid hialuronic_ce trebuie să știi despre el ca bază în cosmetice homemade

Care-i faza cu acidul hialuronic? Hai să vorbim despre el!

Dacă și tu ai o relație specială cu acidul hialuronic, iar dacă acea relație dă semne să evolueze într-o poveste aparte de dragoste, ar trebui să știi deja că HA / acidul hialuronic este unul dintre ingredientele despre care vei auzi tot felul de lucruri adorabile.

balsam de buze EOS Smooth sphere_review

Balsam de buze EOS Smooth Sphere în biluță specifică: review

De când au apărut, mi s-au părut foarte simpatice formele sub care se prezintă balsamurile de buze EOS: o sferă ca un ou, simpatică, ce se deschide pe jumătate pentru a dezvălui o altă sferă – balsamul de buze. Dar abia acum ceva vreme mi-am luat primul astfel de balsam, din New York, unde e pe toate gardurile, în supermarketuri, la case, precum guma de mestecat, la vreo doar 2 dolari! Wow!