Frumusețe

Recomandări de produse de înfrumusețare și cosmetice, parfumuri, precum și de aparate de îngrijire personală și hair styling, idei de coafuri și tunsori, manichiură și unghii, dar și trucuri și sfaturi de frumusețe, indiferent de vârstă.

gel de curățare Clinique All About Clean Liquid Facial Soap Mild_ten uscat spre mixt_review

Gel de curățare Clinique All About Clean Liquid Facial Soap Mild: review

Chiar dacă se numește săpun lichid facial, el se folosește, zilnic, în rutina de îngrijire a tenului, tot ca un gel de curățare obișnuit. E vorba despre Clinique All About Clean Liquid Facial Soap Mild pentru ten uscat-mixt, despre care, după testarea lui timp de câteva luni, abia așteptam să fac un review. So… here it is!

cremă pentru ten Nuxe Crème Prodigieuse Boost Baume Huile Récupérateur Nuit_ review

Cremă de noapte pentru ten Nuxe Crème Prodigieuse Boost Baume Huile Récupérateur Nuit: review

Mi-am dorit o cremă pentru ten care să mai întârzie apariția ridurilor și să-i confere tenului un complex de hidratare. Am găsit mai mult de atât prin această cremă de noapte tip balsam Nuxe Crème Prodigieuse Boost Baume Huile Récupérateur Nuit, așa că am vrut neapărat să revin cu review și păreri după câteva luni bune de utilizare. Iată-l mai jos!

șampon antimătreață Bottega Verde Ortica e Limone review și păreri

Șampon antimătreață Bottega Verde Ortica e Limone: review

Cu mătreața am avut o perioadă mai agitată, acum încep să-mi revin. Însă din acea perioasă am ajuns să-mi doresc să testez și ceva natural pentru scalpul meu sensibilizat. Și m-am oprit la un șampon antimătreață de la Bottega Verde, cu urzică și lămâie.