Frumusețe

Recomandări de produse de înfrumusețare și cosmetice, parfumuri, precum și de aparate de îngrijire personală și hair styling, idei de coafuri și tunsori, manichiură și unghii, dar și trucuri și sfaturi de frumusețe, indiferent de vârstă.

poți comanda din duty free online bestvalue fără bilet acum (1)

Acces la duty free online pe BestValue.eu, fără bilet de avion

De obicei, ca să ai acces la produsele duty free, precum cele din magazinele din aeroport, ai nevoie să fii călător. Adică să ai un bilet de avion valid – cu o dată a zborului în viitor. Pentru că, până la urmă, asta semnifică, în cea mai mare parte, un duty free.
Până nu demult, așa era inclusiv pe varianta online a duty free-ului românesc, BestValue: trebuia să încarci în cont un bilet de avion sau un PNR de la rezervarea de zbor, ca să poți comanda.
Dar, de când cu COVID-19, cum zborurile au fost sistate și acum sunt limitate, reduse ca număr, s-au gândit ei să simplifice, în sfârșit, treaba. Cum? Hai să vedem! 🙂

Ruj Lancôme Rouge In Love – nuanța 106M din colecția Jolis Matins: review

Am primit de 8 martie mai multe rujuri Dior. Una dintre nuanțe, din gama Dior Addict, era cam prea maronie pentru gusturile mele, așa că am făcut schimb cu o prietenă. Eu i-am dat acel ruj Dior al meu, ea mi-a dat… un ruj Lancôme Rouge In Love – din subtonurile Jolis Matins, pe care nu-l prea plăcea. Și uite așa povestim aici azi despre acest ruj.

beauty box_ce sunt și ce tipuri se găsesc online și în românia_cutii cu cosmetice

Ce sunt beauty boxurile? Tipuri de cutii cu produse cosmetice

Iată un subiect care văd eu că-i pe val de ceva vreme, cel puțin în România (că în internațional sunt la modă de muuuult): beauty boxurile. Așa că m-am uitat și eu în jur: care-i faza, ce-i cu astea și am văzut, bineînțeles, în afară, o grămadă de branduri care comercializează minuni de genul.

gel-cremă remodelare corporală Elmiplant Body Shape_review

Gel-cremă de remodelare totală Elmiplant Bodyshape: review

Din păcate, nu am apucat să scriu mai devreme despre acest gel-cremă de remodelare totală Elmiplant Bodyshape, astfel că, în prezent, produsul nu se mai găsește exact în această formulă. Cei de la Elimplant l-au relansat, sub o altă denumire, formulă și prezentare. Nu știu cum este însă varianta recentă, sub noua față. Dar știu cum este această formulă de gel-cremă pentru remodelare corporală și vă spun și vouă aici. 😉

paletă de farduri L’Oréal Paris Eyeshadow Mega Palette Berry Much Love

Paletă de farduri L’Oréal Paris Eyeshadow Mega Palette Berry Much Love: review

Ador brandurile de beauty care se joacă prin culori, dar și cu cuvintele, atunci când vine vorba de denumit produsele lor. E cazul și cu paleta de farduri pentru ochi Berry Much Love de la L’Oréal Paris – Eyeshadow Mega Palette, după cum îi zic ei, care se remarcă prin 16 nuanțe diferite de farduri de pleoape din categoria culorilor de fructe de pădure. Așa cum și numele le sugerează, simpatic.
Dar hai să vedem care e faza cu ele, dacă merită sau nu.

FOREO UFO 2: măști inteligente și mai multe culori decât curcubeul

Cel mai nou device FOREO – UFO 2, un dispozitiv de măști inteligente, este acum disponibil și în România. Dacă până acum UFO aducea puterea măștilor faciale la un nivel tehnologic nemaiîntâlnit, iată că anul acesta revine cu o variantă și mai aproape de un obiect demn de… altă planetă. 🙂