Frumusețe

Recomandări de produse de înfrumusețare și cosmetice, parfumuri, precum și de aparate de îngrijire personală și hair styling, idei de coafuri și tunsori, manichiură și unghii, dar și trucuri și sfaturi de frumusețe, indiferent de vârstă.

The Body Shop adoptă copac

The Body Shop te invită să adopți un copac

The Body Shop este un brand etic, preocupat de mediu și care încearcă să își reducă amprenta de carbon la minimum, indiferent că vorbim despre procurarea materiilor prime, producția cosmeticelor sau a ambalajelor, sau piețele în care își desfășoară activitatea comercială.

ser ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum păreri

Ser pentru ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum: păreri și review

A dormi înseamnă a regenera toate organele și sistemele corpului, așa că este cel mai bun moment pentru a-ți întineri și pielea. Iar FOREO știe foarte bine acest lucru, tocmai de aceea ne-a propus un ser de noapte pentru ochi, FOREO IRIS Firming PM Eye Serum, care promite un aspect vizibil îmbunătățit al conturului ochilor, a pielii din zona cea mai sensibilă a feței noastre, imediat după trezire. Să fie oare așa? Hai să vedem: am testat serul pentru ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum și revin cu părerile și impresiile mele la cald mai jos!

dispozitive de beauty accesibile

5 cele mai bune dispozitive de beauty sub 200 lei care merită banii

Am ajuns în viitor și cu ritualurile de îngrijire și frumusețe, că tot e atât de prezentă inteligența artificială și avansul tehnologic bazat pe ea. Așa că era de așteptat ca și dispozitivele de beauty să se diversifice tot mai mult, să avem cât mai multe opțiuni performante și, mai ales, pe fiecare buget, chiar și mai mic. Am urmărit puțin lucrurile în acest sens și am descoperit că au apărut deja pe piață unele gadgeturi de înfrumusețare chiar foarte bune și apreciate internațional, la prețuri foarte accesibile deja.

culori Pinterest 2024

Top 5 culori care vor domina în 2024 conform Pinterest

De la design la modă la frumusețe, cromatica și colorimetria influențează în fiecare an echipele creative și de marketing ale brandurilor care sunt inspirate de cercetare și de așteptările consumatorilor pentru a-și perfecționa activările. Iar acum, în anul 2024, iată cinci culori la modă, conform unui raport Pinterest.

unt de corp The Body Shop

De ce să alegi unt de corp The Body Shop

Iarna, pielea expusă la temperaturi scăzute se deshidratează și chiar se crapă mult mai ușor. Ai nevoie de o hidratare corespunzătoare, profundă și de durată. Ocrotește-ți pielea cu untul de corp The Body Shop, cel mai iubit unt de corp (se vinde unul la fiecare 3 secunde undeva în lume) care conține unt de Shea cules și pregătit manual în Ghana prin programul Community Fair Trade. Body Butter, care are 97% ingrediente naturale, hrănește și cea mai uscată și afectată piele cu un efect de până la 96 de ore de hidratare.

cremă FOREO SUPERCHARGED™ HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer_review și păreri

Cremă de față FOREO SUPERCHARGED HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer: păreri

Am primit de Crăciun crema de față FOREO SUPERCHARGED™ HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer și deja o folosesc de câteva luni, așa că am zis să revin și cu un review fresh, în care să vă spun părerea mea despre acest produs luxos – da, e de lux, n-ai ce zice, având în vedere prețul. Dar să vedem și dacă experiența cu produsul și rezultatele oferite sunt la fel, pe măsură.

L’Oréal Groupe preia licenta globală pentru produsele de beauty și parfumuri Miu Miu

L’Oréal Groupe semnează licența exclusivă global pentru parfumurile Miu Miu

L’Oréal Groupe și Prada au semnat un acord de licență pe termen lung, la nivel mondial, pentru crearea, dezvoltarea și distribuția de produse de înfrumusețare de lux pentru marca Miu Miu, inclusiv pentru parfumuri. Nu e de mirare, având în vedere că, pentru sectorul de beauty și parfumuri, Prada a oferit licența sa către L’Oréal încă din 2021.

uscător de păr profesional Dyson

Dyson lansează un nou uscător de păr, exclusiv pentru stiliștii profesioniști

Dyson continuă să lovească jackpotul cu aparatele sale de păr. De la Airwraps la uscătoare de păr, marca de electronice avansate de îngrijire a părului se află în mod constant pe listele de dorințe ale consumatorilor. Acum, în timpul lunii modei, brandul își valorifică impulsul în continuă creștere cu un nou uscător de păr de precizie: Dyson Supersonic.