Modă

Haine și încălțăminte, tendințe de modă și ce se poartă, idei de ținute pentru orice stil, știri și noutăți din fashion.

idei de ținute potrivite pentru festivitatea de încheiere an școlar sau facultate

Ținute pentru festivitatea de final de facultate sau de încheiere an școlar

Se apropie cu pași repezi vremea festivităților de încheiere a anului școlar sau de final de facultate! Vrei să-ți găsești ținuta perfectă pentru a străluci în Ziua Z? Iată o selecție de rochii, topuri și jachete ultradorite, pentru a te simți confortabil și drăguță în această zi memorabilă!

pantofi de damă cu toc hibrid - mix cu alți pantofi trendy sau clasici

4 modele de pantofi de damă cu toc creați ca mix cu alte tipuri de pantofi în tendințe

În lumea modei, tendințele se schimbă rapid și designerii caută mereu să inoveze și să aducă ceva inedit și surprinzător pe piață. Unul dintre modurile prin care aceștia își exprimă creativitatea este prin crearea de modele de pantofi de damă (de regulă, cu toc) care să combine elemente de design și forme de la diferite tipuri de pantofi în tendințe, rezultând astfel opțiuni unice și inedite.

colecție Victoria's Secret de sutiene și alternative pentru ținute dificile

Victoria’s Secret aduce în prim plan sutiene pentru ținutele dificile ale verii

Vara e aproape aici și trebuie să fii pregătită. Atât în materie de ținute care mai de care mai îndrăznețe și în pas cu ultimele tendințe, cât și atunci când vine vorba de sutiene și lenjerie intimă confortabilă ce îți avantajează silueta. Astfel, Victoria’s Secret a elaborat o colecție care dispune de nenumărate soluții când vorbim despre acest subiect.