Modă

Haine și încălțăminte, tendințe de modă și ce se poartă, idei de ținute pentru orice stil, știri și noutăți din fashion.

garderobă capsulă ocazie

Garderoba capsulă pentru ocazii speciale

Pe măsură ce sezonul petrecerilor se apropie, începem să ne gândim ce vom purta, iar următoarele zile fără nori anunță evenimente speciale care necesită ținute speciale. MODIVO oferă lookuri pentru evenimente, prezentând o colecție capsulă cu articole pentru ocazii speciale.

colecția toamnă-iarnă Levi’s

Colecția toamnă/iarnă 2024 Levi’s aduce clasicul în contemporaneitate

Brandul Levi’s rafinează și evoluează constant lookurile clasice cu detalii moderne. Colecția toamnă / iarnă ‘24 continuă să progreseze, îmbinând cu gust stiluri distinctive pe materiale frumoase și naturale. Combinând elemente boeme, o paletă de culori de pământ, detalii western, inspirație workwear și sofisticare prep pe piese statement și articole noi, colecția aduce în contemporan o serie vastă de piese clasice.

Crocs Mellow

Colecția Crocs Mellow – confortul care te face să răsufli de ușurare

Când vorbim despre Street Lifestyle, vorbim despre expresia individualității fără inhibiții, cu siluete care sfidează normele și care creează trenduri în stilul urban.
Colecția Street Lifestyle de la Crocs se adresează deschizătorilor de drum în fashion, care nu vor să sacrifice confortul pentru a-și exprima personalitatea.

adidas Move for the Planet

adidas MOVE FOR THE PLANET revine cu a doua ediție

adidas MOVE FOR THE PLANET revine cu o a doua ediție și încurajează oamenii de pretutindeni să contribuie la transformarea minutelor de mișcare în acțiuni cu impact pozitiv pentru mediul înconjurător.

Barbie Reserved

Colecția Barbie x Reserved pentru o fată ca tine

Barbie e mai mult decât o păpușă. E un icon, o poveste și o misiune care continuă de 65 de ani. De asemenea, e o sursă inepuizabilă de inspirație, care stă la baza celei mai recente colecții capsulă Reserved.

magazin Victoria's Secret Mega Mall

Un nou magazin Victoria’s Secret – în Mega Mall, București

București, România, vineri, 12 aprilie 2024 – Victoria’s Secret, liderul în retail de lenjerie și produse de înfrumusețare, inclusiv colecții moderne, în trend, parfumuri de lux, îngrijire de corp și ținute lounge, își extinde prezența globală cu deschiderea unui nou magazin complet în București.

adidas Gazelle

adidas Originals celebrează 3 modele clasice în campania “1000 Back”

În continuarea noii sale platforme globale și direcții creative din 2023 “We gave the world an Original, you gave us a thousand back”, adidas Originals prezintă o nouă campanie, care explorează moștenirea culturală a brandului printr-un omagiu adus comunităților care au purtat modelele Gazelle, Samba și Handball Spezial, din trecut și până în prezent.