Modă

Haine și încălțăminte, tendințe de modă și ce se poartă, idei de ținute pentru orice stil, știri și noutăți din fashion.

cum să porți un palton oversized dacă ești mică de sttatură

Cum să porți un palton oversized dacă ai statură mică / petite

Ador să port haine supradimensionate, mai ales paltoane oversized iarna. Senzația atunci când ești înfășurată într-o haină caldă, într-o zi răcoroasă, e super satisfăcătoare și confortabilă. Dar ce te faci dacă ai statură mică/petite? Cum poți să arăți bine într-un palton sau o haină oversized, fără să te simți ca și cum te-ai pierde prin piesele vestimentare?

pantofii sport potriviți pentru echipamentul tău sportiv

Alege-ți pantofii sport potriviți pentru echipamentul sportiv preferat!

Mâna sus cine și-a propus anul acesta să se apuce serios de o activitate fizică! 🙌 Fie că este vorba de sală, jogging, tenis sau trekking, fiecare sesiune de antrenament îți va îmbunătăți forma fizică și mentală.
Ca să te asiguri că acest obiectiv se va transforma într-un stil de viață, îți recomand să investești într-un echipament de calitate și, mai ales, frumos…

piese de modă în care merită să investești în perioadele de reduceri

Last Call pentru reduceri la cele mai bune investiții stilistice

Luna ianuarie reprezintă apogeul unui sezon unde combinația dintre confort și stil atinge cote maxime. În această direcție, magazinele de modă au pregătit o serie de reduceri care să te ajute în aventura de a-ți reorganiza garderoba.

modele de geci midi în croi cloș feminin pentru orice ținută de iarnă

Geci lungi și midi călduroase și elegante, în croieli cloș, foarte feminine

Acum că iarna a început să-și intre în drepturi, am zis să scot la iveală o listă cu geci lungi călduroase, în croi cloș super elegant, pe care o aveam salvată aici de ceva vreme. Să fim nu doar bine încălzite și să ne simțim confortabil în hainele noastre, în zile super geroase, dar să și arătăm feminin și elegant.

încălțăminte damă în mărimi mari online

12 magazine online unde găsești încălțăminte pentru femei în mărimi mari

În lumea asta atât de diversă e totuși destul de greu să te învârți fără să te chinui să găsești pantofi care ți se potrivesc și, sincer, noi, doamnele, trebuie să putem umbla libere, fără probleme legate de confort, mai ales acelea dintre noi cu picioarele de mărimi mai mari. De aceea, am căutat pe internet pentru a găsi cele mai bune locuri de unde îți poți cumpăra pantofi în mărimi mai mari pentru doamnele cu picioare mai mari.

poșete stilate cu un twist_aspect deosebit_simpatic

Adaugă un zâmbet ținutei tale cu aceste 28 genți stylish with a twist

Există o geantă pentru fiecare stil de modă. Mărimea genții este, de asemenea, foarte importantă, deoarece fiecare femeie are o preferință pentru o anumită dimensiune și formă.
S-ar putea ca multe dintre noi să mai găsească o geantă supradimensionată ca fiind pachetul complet, dar în ultimii ani, tendința este înclinată spre un stil minimal de genți, încercând să atingă echilibrul perfect între frumusețe și utilitate.

pantofi confortabili pentru bărbați, potriviți la nuntă

Pantofi de nuntă pentru bărbați: 7 modele potrivite pentru ținută și confort

Există o mulțime de lucruri care implică participarea la o nuntă, fie că este vorba despre călătorie și cazare, ținuta de invitat la nuntă sau cadoul de nuntă. Un lucru care s-ar putea să nu fie cel mai important în minte, pe moment? Ce pantofi de nuntă vei purta. Dar, ca bărbat, aceest lucru poate deveni o problemă mare când te pregătești de o nuntă, chiar și pentru un botez.

Levi’s: colecție vintage neobișnuită pentru sezonul de primăvară-vară

Comunicat de presă
Ținutele cele mai reușite sunt create de cele mai multe ori printr-o abordare unică, individualistă, a articolelor vestimentare. Un mod autentic și curajos de a experimenta. Și, probabil cel mai important aspect, capacitatea de a jongla cu necunoscutul. Aceasta este abordarea pe care Levi’s o are pentru colecția de primăvară-vară 2023.