Modă

Haine și încălțăminte, tendințe de modă și ce se poartă, idei de ținute pentru orice stil, știri și noutăți din fashion.

cum să asortezi încălțămintea la ținute de vară_5 tendințe

5 tendințe de mix & match încălțăminte cu outfituri potrivite

Sezonul nou de vară, încă în contextul pandemiei, se anunță subtil, delicat, natural, dar elegant. Se preconizează că vor fi la modă culorile soft, pastelurile și albul strălucitor, inclusiv în ce privește tendințele de încălțăminte pentru sezon cald.

genți feminine pentru laptop

5 genți pentru laptop cu aspect feminin și design original

De când am revenit parțial la munca la birou, apelez constant la vechea geantă pentru laptop. Doar că e banală, simplă, neagră, clasică și complet neatractivă. Parcă vreau ceva mai feminin, mai original în aspect, să-mi aducă plăcere că merg și la birou. 🙂 Așa că, dacă și tu vrei o geantă de laptop mai feminină, mai atractivă, uită-te peste opțiunile mele.

bluze confortabile bluze ieftine sub 30 lei

5 bluze confortabile până în 30 lei: imposibil să nu-ți placă măcar una!

La fiecare nou sezon, e cazul să investești în haine noi, într-un vibe nou. Iar dintre acestea, bluzele sunt nu doar cool, dar și utile, pentru că merg în atât de multe ținute! Iar ca primăvara aceasta investiția să nu fie una prea mare, ți-am pregătit o listă de bluze faine și confortabile la niște prețuri irezistibile: sub… 30 lei, dacă poți crede!

haul Answear_cum s-a desfășurat comanda_review de magazin online

Haul Answear: cum s-a desfășurat comanda – review de magazin online

Cu ocazia zilei mele de naștere și a unui voucher valoric de 50 lei care a ajuns în inboxul meu ca urare, am dat și eu comandă la ANSWEAR. A fost și perioada de reduceri, ceea ce m-a atras și mai tare. Apoi, mai erau unele produse super faine în ofertă, pe care chiar n-am vrut să le ratez.