Modă

Haine și încălțăminte, tendințe de modă și ce se poartă, idei de ținute pentru orice stil, știri și noutăți din fashion.

piese de îmbrăcăminte Jennifer Lopez by GUESS

6 piese cool de la GUESS din colecția cu Jennifer Lopez

Dacă vrei o piesă din J Lo, află că o poți obține și… e chiar cool. Asta pentru că Jennifer Lopez a avut un parteneriat cu GUESS pe parte de îmbrăcăminte și încălțăminte. Iată câteva exemple de piese care pe noi ne-au cucerit iremediabil!

cadouri sexy Victoria’s Secret

Cele mai tentante cadouri vin de la Victoria’s Secret

Nu mai e un secret că la Victoria’s Secret găsești cele mai mari tentații privind cadourile pentru un Crăciun sexy și seducător.
Îți prezint câteva idei inspirate pentru a oferi cadouri perfecte pentru femei, în acest sezon, ce vor transforma orice unboxing într-o explozie de bucurie. Se anunță un Crăciun roz, roz, roz!

tricouri cu mesaje amuzante și ironice de modă

7 tricouri cu mesaje distractive și ironice pentru fashioniste înrăite

Fie că știi o fashionista căreia vrei să-i faci un cadou amuzant în tema asta, fie că ești tu o pasionată de modă cu simțul umorului, cu siguranță aceste modele de tricouri, cu mesaje amuzante în legătură cu mari branduri de modă, îți vor face cu ochiul.

body-uri din catifea sau din tulle cu inserții de catifea

12 cele mai sexy body-uri din catifea: eleganță și senzualitate

Nu cred că există material mai nobil decât catifeaua. Elegant, sobru, misterios, regal. Dar poate fi și un material sexy, mai ales combinat în piese de îmbrăcăminte atrăgătoare precum cele de lenjerie intimă. Iar dintre toate, body-urile, combinate cu catifea, sunt cele mai sexy piese.