Parfumuri

apă de parfum Giorgio Armani Si Passione Eclat Eau de Parfum_review și păreri_cum este

Apă de parfum Giorgio Armani Sì Passione Éclat Eau de Parfum: păreri

Am primit apa de parfum Sì Passione Éclat Eau de Parfum în versiunea mică, de 30 ml, și am zis să vă spun și vouă cum e, cât mai repede, având în vedere că e în ediție limitată. Probabil vara aceasta ce va mai fi pe val, apoi, din sezonul toamnă-iarnă, posibil să avem parte de alte declinări ale celebrului Sì, nu doar al variantei Sì Passione.

Thank U Next 2.0 by Ariana Grande_noul parfum

Thank U, Next 2.0: Parfumul pentru flirtat de la Ariana Grande

Depășind atât topurile muzicale, cât și cele ale parfumurilor, nu este de mirare că Ariana Grande ne face pe toți fani ai săi prin ascunsul sufletului! Din 2015, Ariana creează o varietate de parfumuri care echilibrează perfect amestecul de dulce și… sassy. Parfumurile sale Thank U, Next nu fac, așadar, notă discordantă.

apă de parfum Moonlight in Heaven by Kilian_Cum este_review și păreri

Apa de parfum Moonlight in Heaven by Kilian: păreri și review

Mmm… mango și cocos. Și ne miră că multă lume îl asociază direct cu o vacanță în Thailanda. Prospețimea și aroma delicioasă a parfumului Moonlight in Heaven by Kilian nu are cum să nu trezească amintiri sau doruri de ducă înspre fascinantele plaje thailandeze. Și o poftă necontrolabilă de… mango sticky rice. Mmmm…

cine a câștigat premiul François Coty pentru parfumieri în 2021

Parfumierii Fabrice Pellegrin și Christopher Sheldrake – recompensați cu premiul François Coty

Joi, 2 decembrie 2021, s-a desfășurat cea de-a XIV-a ediție a Premiului François Coty, pentru parfumieri, în inima decorului somptuos Art Deco, al Hotelului Lutetia din Paris. Un eveniment care, în fiecare an, timp de o seară, reunește profesiile construite în jurul moștenirii lui François Coty, creator de geniu și unul dintre părinții fondatori ai parfumeriei moderne.

roata parfumurilor cu familii de parfumuri care să te ajute să-ți alegi parfumul potrivit

Roata parfumurilor sau cum să îți găsești parfumul potrivit

Roata parfumului sau roata de arome este o diagramă circulară care arată relațiile dintre grupurile olfactive, pe baza asemănărilor și diferențelor de arome. Grupurile de parfumuri care se învecinează unele cu altele au caracteristici olfactive comune. Roata parfumurilor este folosită frecvent ca instrument de clasificare în oenologie și parfumerie. Dar o poți utiliza și pentru a te ajuta să-ți găsești parfumul potrivit.