Parfumuri

apă de parfum Miss Dior de la Christian Dior_review

Apă de parfum Miss Dior de la Christian Dior Eau de Parfum 2017: păreri

Mult timp aflat în preferințele mele de parfumuri de top, Miss Dior Eau de Parfum nu poate lăsa rece pe nimeni. Chiar dacă e numit astfel, se bucură de nenumărate aprecieri nu doar în rândul domnișoarelor, cât și al doamnelor. De fapt, parfumul nu a fost creat pentru domnișoare, ci are acest nume cu un scop, referința fiind cu totul alta. Descoperiți mai jos mai multe și de ce a ajuns parfumul Miss Dior de la Christian Dior în topul parfumurilor „clasice”, de reper, pe care orice iubitor de parfumuri ar trebui să îl aibă în colecție.

cresc vânzările de parfumuri refillable

Cresc vânzările de parfumuri și cosmetice refillable

Rezervele nu sunt acum disponibile doar pentru produsele de duș, de baie sau de îngrijire corporală vândute în supermarketuri. Pentru a răspunde noilor așteptări ale consumatorilor, brandurile de înfrumusețare de lux oferă și parfumuri, machiaj sau produse de îngrijire a tenului în formate reîncărcabile, iar consumatorii răspund, după cum a relevat un studiu recent al The NPD Group, dezvăluit în decembrie anul trecut în cadrul Fragrance Innovation Summit, organizat de Premium Beauty News la Paris.

Bombshell Celebration_parfum ediție limitată de la Victoria's Secret

Victoria’s Secret lansează un nou parfum în ediție limitată

Luna decembrie reprezintă un motiv de sărbătoare din toate punctele de vedere. E momentul când ajungem la finalul unui an plin de provocări, distracții și amintiri ce vor dura o viață. E clipa când fiecare dintre noi ar trebui să fie recunoscătoare pentru ceea ce a reușit să realizeze în anul care aproape a trecut, dar și să-și reîncarce energia pentru ceea ce va urma.

Acqua di Parma_ peste un secol de noblețe și dedicare artei italiene

Acqua di Parma: peste un secol de noblețe și dedicare artei italiene

Acqua di Parma este o companie italienească de lifestyle și modă, care produce parfumuri, lumânări, halate de baie și accesorii din piele. Toate produsele sale sunt fabricate în Italia.
Compania a continuat să producă parfumurile sale în sticlele cilindrice, în cutiile rotunjite și cu ambalajul galben strălucitor al parfumului original, din 1916.

parfum femei Chloé Nomade eau de parfum_review și păreri_cum este

Chloé Nomade Eau de Parfum pentru femei: păreri

Nu am cum să nu declar din prima: apa de parfum Chloé Nomade este de departe unul dintre parfumurile mele preferate. Orice altă „îndrăgostire” de parfumuri aș avea, mă întorc mereu cu drag la acest parfum, perfect în orice sezon și cu orice ocazie: Nomade!

noua apă de parfum Prada Paradoxe refilable_păreri și review_primele impresii

Prada Paradoxe Eau de Parfum – noul bestseller? Review și păreri

În sfârșit, am pus mâna pe noul parfum Prada Paradoxe, de a cărei lansare se vorbea încă de la începutul anului, când Prada Beauty a trecut de sub tutela PUIG sub reprezentarea L’Oréal Luxe Group. Știu că în acel teaser inițial, în care se vorbea de o mare lansare Prada Beauty în 2022, pe care l-au lăsat vederii doar în mediile interne, se întrezăreau doar detalii ale sticlei triunghiulare, sub forma logoului Prada. Pe atunci, cei de la L’Oréal Luxe numeau acest parfum drept Persona, pentru că nici numele nu îi putea fi divulgat în acel stadiu.