Review

FOREO LUNA 4 Body_dispozitiv pentru curățarea corpului și masaj sub duș_păreri

Aparat de curățare pentru corp FOREO LUNA 4 Body: păreri

Moșu’ a fost darnic cu mine anul acesta astfel că mi-a dăruit ceva ce îmi doream mult încă dinainte de a fi creat. 🙂 Un aparat FOREO Luna 4 Body, pentru curățarea în profunzime a corpului, de data aceasta, nu doar a tenului. Așa că, folosindu-l încă din decembrie cam la fiecare dușuială, i-am dat destul timp acestui dispozitiv, ca să pot reveni către voi cu o părere onestă despre el.

mască de față tip șervețel Beauty Pro Pink Clay Mask_review și păreri

Mască de față tip șervețel BeautyPro Pink Clay Mask cu argilă roz: păreri

Măștile de față pe bază de argilă sunt fantastice pentru a elimina impuritățile de pe piele, dar pot deveni cu adevărat dificil de utilizat, întrucât aplicarea, întinderea și/sau curățarea de pe ten poate fi o „afacere” destul de… murdară. La propriu, fără exagerare. E și motivul pentru care tot uit să le folosesc, să mă dau cu ele. Și apoi ajung să expire pe raft.
Pe de altă parte, măștile de față tip șervețel „sheet masks”, deși sunt foarte practice, cumva, mie, nu-mi vin mereu la îndemână. Contează însă cum sunt concepute. Și așa și în cazul măștii tip șervețel BeautyPro Pink Clay Mask cu argilă roz de care o să vă povestesc azi.

Gua Sha pentru masaj facial GLOV Jade Green_review și păreri

Dispozitiv de masaj facial din piatră naturală de jad Gua Sha GLOV: păreri

Odată cu rollerele de masaj din pietre naturale semiprețioase, au intrat în atenție și niște palete plate din pietre semiprețioase, tot pentru masaj, dar care se spune că ar fi și mai eficiente în stimularea circulației sângelui la nivelul feței, pentru a corecta anumite imperfecțiuni și a reda strălucirea naturală a tenului. Unul dintre acestea este dispozitivul din jad Gua Sha GLOV Jade Green, de care vă povestesc azi.

apă de parfum Miss Dior de la Christian Dior_review

Apă de parfum Miss Dior de la Christian Dior Eau de Parfum 2017: păreri

Mult timp aflat în preferințele mele de parfumuri de top, Miss Dior Eau de Parfum nu poate lăsa rece pe nimeni. Chiar dacă e numit astfel, se bucură de nenumărate aprecieri nu doar în rândul domnișoarelor, cât și al doamnelor. De fapt, parfumul nu a fost creat pentru domnișoare, ci are acest nume cu un scop, referința fiind cu totul alta. Descoperiți mai jos mai multe și de ce a ajuns parfumul Miss Dior de la Christian Dior în topul parfumurilor „clasice”, de reper, pe care orice iubitor de parfumuri ar trebui să îl aibă în colecție.

cremă de mâini Dirty Works Hand it Over Coconut Hand Cream_review și păreri

Crema de mâini Dirty Works Hand it Over Coconut Hand Cream: păreri

În sezonul rece, mâinile mele se deshidratează peste noapte, pur și simplu. Nu fac nimic deosebit față de vara, dar… ceva se întâmplă. Așa că o cremă de mâini calitativă e o necesitate, mai ales în astfel de anotimpuri. Așa am ajuns și la crema de mâini Dirty Works Hand it Over Coconut Hand Cream.

tratament pentru păr Philip Kingsley Elasticizer Deep-Conditioning Treatment_păreri și review_cum mi s-a părut

Philip Kingsley Elasticizer Deep-Conditioning Treatment: păreri

În ultima vreme, părul meu a cunoscut o multitudine de transformări și l-am tot decolorat pentru blond sau balayage, așa că nu e spălare să nu-i aplic un tratament sau măcar un balsam ori mască super hidratantă. Așa că mă bucur de fiecare dată să descopăr orice tratatemnt eficient pentru părul meu. Așa e cazul și cu Philip Kingsley Elasticizer Deep-Conditioning Treatment, despre care vreau neapărat, de câteva săptămâni, să vă povestesc. 🙂

tuș de ochi tip cariocă Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner_review și păreri

Tuș de ochi tip cariocă Maybelline Hyper Precise All Day: păreri

Nu sunt cea mai maestră când vine vorba de machiajul cu tuș de ochi – pur și simplu nu mă descurc. 🙂 Motiv pentru care, cu fiecare ocazie, încerc să mai dau o șansă unui astfel de produs care se prezintă într-o formă ce facilitează cât mai mult aplicarea. Așa s-a întâmplat și cu Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Eyeliner, un tuș de ochi care se prezintă sub forma unui tub tip cariocă / stilou.

creion pentru îndepărtarea cuticulelor Essence Studio Nails_review și păreri

Creion pentru îndepărtarea cuticulelor Essence Studio Nails: păreri

Pentru mine, unghiile perfecte și frumoase au fost mereu un vis mai greu de atins, pentru că am cuticule dificile și încăpățânate, greu de curățat. Însă Essence are o gamă bună (și) de îngrijire a unghiilor și, acum câțiva ani, am dat peste un dispozitiv de îndepărtare a cuticulelor de la ei, iar recenzia de astăzi este despre acest creion pentru îndepărtarea cuticulelor de unghii Essence Studio Nails.

măști de față L'Oréal Paris Pure Clay - set de 3 variante_ păreri

Măști de față L’Oréal Paris Pure Clay – set de 3 variante: păreri

Nu-mi dau seama ce o fi fost în capul meu de mi-am luat atâtea măști de față L’Oréal Paris, fiindcă în acea vreme aveam deja atâtea măști cosmetice! 😀 Dar mai încercasem genul acesta de măști pe bază de argilă de la L’Oréal Paris și știam că sunt bune. Iar un pachet de 3 astfel de măști, la un preț foarte bun, sună chiar tentant.