Review

fond de ten L’Oréal Paris True Match Super-blendable foundation_review și păreri după utilizare

Fond de ten L’Oréal Paris True Match Super-blendable foundation: păreri

Trebuie să recunosc că am descoperit fondul de ten L’Oréal Paris True Match Super-Blendable în prima mea călătorie în SUA. Arăta diferit (ca o ministicluță de antibiotic perfuzabil :D) față de cum a fost apoi lansat, câțiva ani mai târziu, și la noi, în România, cu pompiță. Dar, în ambele variante, m-a impresionat destul de mult, însă nu am reușit să-i fac review la momentul în care l-am folosit. Am revenit însă acum, căci am dat de el din nou și mi-am adus aminte că ar fi o idee să încep să-l mai folosesc.

apă de parfum Giorgio Armani Si Passione Eclat Eau de Parfum_review și păreri_cum este

Apă de parfum Giorgio Armani Sì Passione Éclat Eau de Parfum: păreri

Am primit apa de parfum Sì Passione Éclat Eau de Parfum în versiunea mică, de 30 ml, și am zis să vă spun și vouă cum e, cât mai repede, având în vedere că e în ediție limitată. Probabil vara aceasta ce va mai fi pe val, apoi, din sezonul toamnă-iarnă, posibil să avem parte de alte declinări ale celebrului Sì, nu doar al variantei Sì Passione.

gama Artistry Signature Body Collection_review și păreri după utilizare

Produse din gama Artistry Signature Select Body Collection: păreri

Artistry Signature Select Body este o colecție de produse care îmbină frumusețea cu sănătatea, datorită ingredientelor de proveniență Nutrilite, încurajând o experiență personalizată de îngrijire a pielii corpului. Fiecare produs vizează nevoi diferite ale pielii, oferind în același timp o experientă senzorială minunată.
Am ajuns și eu să folosesc trei dintre ele (gelul de duș Purifying Body Cleanser Artistry Signature Select™; exfoliantul de corp Polishing Body Scrub Artistry Signature Select™ și crema de corp Brightening Body Cream Artistry Signature Select™) și vă spun mai jos cum mi s-au părut.

ruj cu balsam de buze Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour_review și păreri cu swatch pentru nuanța Raspberry Glace

Ruj cu balsam Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour: păreri

Ce e curios și benefic la rujul cu balsam Clinique Dramatically Different™ Shaping Lip Colour, venind ca un extra beneficiu, este că e „împachetat”, pe lângă funcția de makeup, și cu o componentă de îngrijire a pielii, mai funcțională – are balsam de buze în interior. Mmmm… Hai să vedem cum este și după ce-l folosești!

cum sunt produsele din setul Caudalie Vinopure Anti-blemish Mission Set împotriva acneei_păreri și review

Caudalie Vinopure Anti-blemish Mission Set în 3 pași: păreri

Am fost destul de surprinsă când am descoperit setul de produse de îngrijire a feței cu tendință acneică de la Caudalie (cel despre care vă povestesc azi în acest review: Caudalie Vinopure Anti-blemish Mission Set), întrucât știam că acest brand se bazează, în general, prin gamele sale, pe produse de hidratare. Nu a durat mult până să-l iau, mai ales că a fost convenabil… Așa că hai să-l descoperim și să vedem ce poate!

ser pentru păr cu ulei de argan și de caise Garnier Fructis Sleek & Shine_păreri după folosire

Ser pentru păr Garnier Fructis Anti-frizz Sleek & Shine: păreri

De fiecare dată când călătoresc, mai ales departe, pe alte continente, regula mea e sa îmi iau și cosmetice din acele locuri, să le testez și să văd ce și cum funcționează „la alții”. Din seria cosmeticelor cu care m-am întors din America, de pildă, dinainte de pandemie, am și Garnier Fructis Anti-Frizz Serum, care e printre top cele mai bune produse de păr pe care le-am folosit vreodată.

cum e loțiunea tonică cu ceai verde Isntree Green Tea toner_review

Isntree Green Tea Fresh Toner pentru față: review și păreri

Nu știu care e faza, dar în ultima vreme îmi place la nebunie să folosesc loțiune tonică în rutina mea de îngrijire a pielii. Până nu demult, eram la polul opus… Și dacă tot o folosesc, am zis să încerc și ceva benefic împotriva punctelor negre și a acneei, fie ea și ocazională. Așa am ajuns la Isntree Green Tea Fresh Toner pentru față, despre care vă povestesc și vouă azi aici.

măști tip șervețel FOREO Farm to Face Acai Berry și miere de Manuka_cum sunt_păreri și review

Măști șervețel FOREO pe care să le folosești ca atare, fără device: review

FOREO continuă să-și surprindă fanii cu tot mai multe inovații și dezvoltă cât mai multe gadgeturi de beauty utile și simpatice, dar nu uită nici de nevoile celor mai… convenționali: iată, azi, vorbim de gama de măști șervețel / sheet masks care pot fi utilizate ca atare, fără a necesita utilizarea vreunui device FOREO, precum cele UFO.

Ruj Guerlain Kiss Kiss Creamy Shaping Lip Colour - nuanța 344 Sexy Coral_păreri

Ruj Guerlain KissKiss Creamy Shaping Lip Colour – nuanța 344 Sexy Coral: review

Din colecția mea destul de timpurie de rujuri, fiindcă în primele lockdownuri din pandemie nu am prea purtat rujuri și, prin urmare, nu prea am apucat să le testez, deși le aveam de ceva timp și-mi erau dragi de când am pus mâna pe ele, vin astăzi în întâmpinarea voastră cu niște păreri despre rujul meu Guerlain Kiss Kiss Creamy Shaping Lip Colour, în ediție limitată – nuanța 344 Sexy Coral. Sper să mai ajute pe cineva.