Review

mască tip șervețel Nature Republic cu acai berry_review și păreri cu poze try-on

Mască tip sheet mask Nature Republic Real Nature cu Acai Berry: review

Pentru weekendurile care sunt despre relaxare, zic să ne bucurăm alături de o mască plină de substanțe nutritive și efecte hrănitoare asupra tenului. Iar pentru asta, o mască coreeană tip sheet mask e tot ce ai nevoie. Așa că, iată-mă azi, cu părerile mele despre masca Nature Republic Real Nature cu Acai Berry.

gama True Soft Maria Nila_șampon_balsam de păr și ulei de păr_review

Gama Maria Nila True Soft: șampon, balsam și ulei de păr (review)

Cu atâtea produse pe piață pentru îngrijirea părului, e mereu loc de îmbunătățiri. Dar dacă tot o facem, măcar să alegem și altceva, mai apropiat de natură, mai vegan. Așa că, iată, în acest articol vă povestesc despre experiența mea cu șamponul, balsamul și uleiul de păr din gama Maria Nila True Soft, care sunt, pur și simplu, altceva.

cum e rujul lichid satinat Rouge Dior Liquid_review și păreri cu foto_swatches

Ruj lichid satinat Rouge Dior Liquid: review și păreri

Cu Dior Rouge Dior Liquid este prima oară când experimentez un ruj lichid care are aspect satinat, mai mat și „așezat” și decât un ruj solid. Oricum, tendința este ca rujurile solide să se prezinte pe buze ca niște rujuri cremoase, lichide. Și invers, după cum putem vedea aici. Dar hai să vorbim de rujul lichid Dior Rouge Dior Liquid pe larg aici, în acest review.

spray deo antiperspirant Ritual of Sakura_review și păreri

Rituals The Ritual of Sakura Spray Antiperspirant: review

Nu prea sunt adepta deodorantelor, fie ele antiperspirante, tip spray. Cumva, am impresia că mult se eliberează mai degrabă în aer decât la subraț, unde aș avea nevoie. Dar am luat acest minispray The Ritual of Sakura în varianta travel ca să văd ce poate oferi, fiind de la Rituals, atât de lăudate. Și am vrut să văd ce pot și alte produse Rituals…

tratament de păr Olaplex No. 3 review și păreri

Tratament pentru păr Olaplex No. 3 Hair Perfector: review

Chiar nu-mi dau seama cum a ajuns atât de căutat în rândul produselor pentru păr acest tratament Olaplex No.3 Hair Perfector. Aș putea spune, ca și în cazul multora, tocmai pentru că, în pandemie, nu am avut acces la saloanele de coafură, iar tratamentele pentru păr s-au lăsat mult așteptate și chiar am tânjit după ele.

gel de curățare Clinique All About Clean Liquid Facial Soap Mild_ten uscat spre mixt_review

Gel de curățare Clinique All About Clean Liquid Facial Soap Mild: review

Chiar dacă se numește săpun lichid facial, el se folosește, zilnic, în rutina de îngrijire a tenului, tot ca un gel de curățare obișnuit. E vorba despre Clinique All About Clean Liquid Facial Soap Mild pentru ten uscat-mixt, despre care, după testarea lui timp de câteva luni, abia așteptam să fac un review. So… here it is!

cremă pentru ten Nuxe Crème Prodigieuse Boost Baume Huile Récupérateur Nuit_ review

Cremă de noapte pentru ten Nuxe Crème Prodigieuse Boost Baume Huile Récupérateur Nuit: review

Mi-am dorit o cremă pentru ten care să mai întârzie apariția ridurilor și să-i confere tenului un complex de hidratare. Am găsit mai mult de atât prin această cremă de noapte tip balsam Nuxe Crème Prodigieuse Boost Baume Huile Récupérateur Nuit, așa că am vrut neapărat să revin cu review și păreri după câteva luni bune de utilizare. Iată-l mai jos!

șampon antimătreață Bottega Verde Ortica e Limone review și păreri

Șampon antimătreață Bottega Verde Ortica e Limone: review

Cu mătreața am avut o perioadă mai agitată, acum încep să-mi revin. Însă din acea perioasă am ajuns să-mi doresc să testez și ceva natural pentru scalpul meu sensibilizat. Și m-am oprit la un șampon antimătreață de la Bottega Verde, cu urzică și lămâie.