Review

Dior Homme Intense Eau de Parfum_review și păreri

Dior Homme Intense apă de parfum seducător: review

Dacă ești adeptul parfumurilor intense, care nu doar lasă o urmă plină de personalitate în urmă – au siaj zdravăn, se cheamă 😉 – atunci îți recomand Dior Homme Intense. E un bestseller de la Dior și chiar și în rândul parfumurilor, overall.

uleiul de păr tratament Moroccanoil Treatment_părerea și experiența mea_review

Ulei-tratament pentru păr Moroccanoil Treatment: review

Probabil că ai auzit deja destule despre produsele pentru păr Moroccanoil, inclusiv despre uleiul-tratament Moroccanoil Treatment. Și dacă da, mai mult ca sigur știți și cultul care s-a creat în jurul acestui brand și marea de pasionați care aderă la tot ce îi poartă semnătura. daar oare chiar merită toată agitația și banii? Hai să vedem, din încă o perspectivă: a mea! 😛

Lancôme Miracle Cushion cu refill_review și swatch

Fond de ten Lancôme Miracle Cushion cu refill: Review & Swatch

Sunt adepta convenționalului, în general, când vine vorba de machiaj. Folosesc fond de ten obișnuit, lichid, când e vorba să-l folosesc și să nu apelez la formule mai lejere de makeup al feței, cum ar fi BB cream. Dar, acum ceva timp, am primit un tester de fond de ten sub formă de burețel impregnat tip pudrieră: Lancôme Miracle Cushion. Hai să vedem ce poate și care e părerea mea despre acest tip de fond de ten.

Tuș lichid L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner_review

Tuș lichid L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner: review

Eu nu-s obișnuită cu machiajul cu tuș de ochi. De regulă, prefer creionul de ochi dermatograf și fardul de ochi cu rimelul, cel mult, dar nu mă dau în lături, în ultima vreme, de la nicio șansă care implică testarea de noi produse de makeup, cum ar fi și utilizarea tușului lichid. Așa s-a întâmplat să ajung și la acest tuș lichid L’Oréal Paris UltraPrecision by Superliner.

haul Answear_cum s-a desfășurat comanda_review de magazin online

Haul Answear: cum s-a desfășurat comanda – review de magazin online

Cu ocazia zilei mele de naștere și a unui voucher valoric de 50 lei care a ajuns în inboxul meu ca urare, am dat și eu comandă la ANSWEAR. A fost și perioada de reduceri, ceea ce m-a atras și mai tare. Apoi, mai erau unele produse super faine în ofertă, pe care chiar n-am vrut să le ratez.

ruj lichid Melkior Coral Crush_review și păreri

Luciu de buze Melkior nuanța Coral Crush: review și swatch

Oricât de nasol ar fi cu luciul de buze pe sub masca facială sau pe timp de vânt, recunosc că mie îmi plac. Și nu mă dau înapoi de la a încerca tot mai multe feluri. Așa s-a întâmplat și cu acest luciu de buze Melkior, despre care vă povestesc azi.