Review

ser ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum păreri

Ser pentru ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum: păreri și review

A dormi înseamnă a regenera toate organele și sistemele corpului, așa că este cel mai bun moment pentru a-ți întineri și pielea. Iar FOREO știe foarte bine acest lucru, tocmai de aceea ne-a propus un ser de noapte pentru ochi, FOREO IRIS Firming PM Eye Serum, care promite un aspect vizibil îmbunătățit al conturului ochilor, a pielii din zona cea mai sensibilă a feței noastre, imediat după trezire. Să fie oare așa? Hai să vedem: am testat serul pentru ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum și revin cu părerile și impresiile mele la cald mai jos!

parfum Fame Paco Rabanne păreri

Apa de parfum Fame Paco Rabanne: păreri și review

Când aud de un parfum printre ale cărui note se strecoară și fructul de mango, nu am cum să nu devin interesată. Așa a fost și cu parfumul pentru femei Fame de la Paco Rabanne, încă dinainte de apuca să-l miros și să văd care-i treaba cu el. Știam că-mi va plăcea, nu știam însă cât de mult și în ce combinații cu deliciosul mango se va contura, mai ales pe pielea mea. Dar nu a durat mult și l-am descoperit – revin însă acum, ceva mai târziu, dar serios, cu părerile complete și review despre parfumul Fame by Paco Rabanne.

cremă FOREO SUPERCHARGED™ HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer_review și păreri

Cremă de față FOREO SUPERCHARGED HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer: păreri

Am primit de Crăciun crema de față FOREO SUPERCHARGED™ HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer și deja o folosesc de câteva luni, așa că am zis să revin și cu un review fresh, în care să vă spun părerea mea despre acest produs luxos – da, e de lux, n-ai ce zice, având în vedere prețul. Dar să vedem și dacă experiența cu produsul și rezultatele oferite sunt la fel, pe măsură.

apă de parfum Ajmal Aristocrat for Her EDP păreriapă de parfum Ajmal Aristocrat for Her EDP păreri

Ajmal Aristocrat for Her EDP Apă de parfum: review și păreri

Am aflat de apa de parfum Ajmal Aristocrat for Her la un fost loc de muncă (în domeniul de beauty, într-adevăr), unde toate persoanele avizate pe parfumuri de acolo își achiziționase deja acest parfum. Știam multe parfumuri Ajmal deja, aveam și eu unul pe atunci, dar cumva la Aristocrat nu ajunsesem să-l încerc și să văd care e treaba cu el. Cu toate acestea, e foarte lăudat și apreciat, ba mulți îl consideră aproape un parfum de nișă. În fine, într-un final am ajuns să mi-l iau și eu, să văd care e treaba cu el și vă spun aici părerea mea personală din experiența cu Aristocrat for Her EDP de la Ajmal.

lipici pentru unghii Kiss Power Flex Precision Brush-On Nail Glue_review și păreri

Cum e lipiciul pentru unghii Kiss Power Flex Precision Brush-On Nail Glue: păreri

Indiferent dacă ai o despicătură în unghie sau dacă îți lipești unghii artificiale, acest adeziv de unghii cu pensulă Kiss Power Flex Precision Brush-On Nail Glue poate fi o opțiune excelentă. Vei obține o aplicare uniformă împreună cu o formulă care rezistă la multe. Lipiciul pentru unghii se usucă rapid și ține până la câteva zile pentru o soluție rapidă până când poți adăuga ceva mai puternic, în cazul unei unghii rupte.

cum sunt fardurile de pleoape din paleta Dior Diorshow 5 Couleurs Couture Eyeshadow Palette_review_păreri

Paletă de farduri de ochi Dior Diorshow 5 Couleurs Couture 649 Nude Dress: păreri

Paleta de farduri de ochi Dior Diorshow – nuanța 649 (Nude Dress) face parte din colecția de farduri Diorshow 5 Couleurs Couture a celebrului brand Christian Dior, lansată în 2020, alături de nuanțele: 859 Pink Corolle, 769 Plum Tutu și 879 Rouge Trafalgar. În timp, în colecție s-au mai alăturat multe alte nuanțe, altele au fost înlocuite (precum 859 Pink Corolle – din ce am văzut), așadar acum există multiple opțiuni.

crema de protecție solară Mary & May CICA Soothing Sun Cream SPF50+ PA++++_review și păreri

Crema de protecție solară Mary & May CICA Soothing Sun Cream SPF50+ PA++++: păreri

De regulă, nu caut beneficii pentru îngrijirea pielii în crema de protecție solară, în afară de, evident, protecția solară cât mai safe și naturală, fără prea multe chestii care să irite (sau, mai rău, să dăuneze) pielea, dar Mary & May CICA Soothing Sun Cream SPF50+ PA++++ conține și câteva ingrediente interesante pe care nu sunt obișnuită să le văd în alte produse cu factor de protecție solară.

cum mi s-a părut apa de parfum de nișă Creed Viking Cologne_review și păreri

Apa de parfum pentru bărbați Creed Viking Cologne: păreri

Viking Cologne este o creație remarcabilă a celebrului brand de parfumuri Creed, care ne poartă într-o călătorie olfactivă fascinantă în lumea vikingilor. Inspirat de curajul și aventurile acestor legendari războinici nordici, acest parfum captivant promite să încânte simțurile și să ofere o experiență unică.

cum este exfoliantul de corp Frank A-Beauty Scrub_păreri și review

Exfoliant pentru corp Frank Body A-Beauty Scrub: păreri

Continui seria de review-uri la produsele-surpriză din beauty boxurile achiziționate de-a lungul timpului. Le spun „surpriză”, pentru că mai mereu am primit ceva fie de la branduri de cosmetice pe care nu le mai cunoscusem anterior, fie produsele în sine din astfel de beauty boxuri sunt ceva inedit. De data aceasta, m-am oprit la exfoliantul pentru corp Frank Body A-Beauty Scrub.