Și vedetele au regrete, când vine vorba de frumusețe. Mai ales pe timp de izolare în pandemie. Uite mai jos care este cel mai mare regret în materie de beauty al starului multor filme din adolescența noastră, Hillary Duff!

Acum mai bine de câteva săptămâni, actrița Hilary Duff a șocat complet lumea când a anunțat o nouă tunsoare a sa pe Instagram: un bob bine tăiat într-o nuanță de albastru electric.

Deși multe și chiar mulți dintre noi ne-am amuzat pe tema încercării de coafuri „zăpăcite” și amuzante, creative, chiar fantastice, în timpul izolării, uite că celebra actriță a ajuns acolo și a pus lucrurile în aplicare: păr albastru, vopsit ca de zână / sirenă. Uite că trendul ăsta nu moare.

Acum, starul din Younger a ajuns să posteze story-uri pe Instagram ca să arate că are gânduri secundare (cele de pe urmă) serioase legate de alegerea sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

??‍♀️yea.

O postare distribuită de Hilary Duff (@hilaryduff) pe

„Guys… next time she decides to dye her hair green during a pandemic… somebody be a friend and stop her.” adică „Guys, data viitoare când ea se decide să-și vopseacă părul verde în timpul unei pandemii, cineva să se dovedească a fi un bun prieten și să o oprească”.

Ca să fim sinceri, nouă nu ne displace lookul ei distractiv, totuși! E mult mai bine decât multe dintre culorile de păr neplăcute cu care am experimentat și noi în timpul liceului și, dacă există vreodată un moment pentru a încerca un look sau truc nebunesc de frumusețe, acela acum este.

Dar, dacă precum Hil, ai încercat să scapi de plictiseala din izolare cu o nouă culoare mai puțin plăcută, cu care totuși nu ajungi să te împaci, în final, să știi că sunt disponibile câteva opțiuni de îndepărtare a culorii părului, acasă.

Dacă îndepărtezi o culoare semipermanentă, încearcă un șampon de decolorare precum L’Oreal Paris Colorista Fader Shampoo. Dacă, totuși, încerci să îndepărtezi o culoare permanentă, un kit util, mult mai bun, de îndepărtare a unei culori mult mai puternice / un decapaj, este Colourless Hair Colour Remover Max Effect.

Tu ce părere ai? Ai făcut astfel de experimente cu colorarea părului acasă? Ce alte coafuri, tunsori și lookuri ai mai încercat pe perioada izolării? Scrie-ne despre ele în secțiunea de comentarii, din josul paginii.

Sursă main photo: flickr.com / John Mathew Smith & www.celebrity-photos.com