Ce cadouri poti oferi unui pasionat de benzi desenate cu supereroi sau unui iubitor de arta.

De multe ori suntem puși în situația de a rămâne în pană de idei, atunci când vine vorba să cumpărăm un cadou. Misiunea devine și mai complicată dacă persoana căreia îi cumpărăm cadoul ne este apropiată, și, deci, atenția trebuie să fie dublă. Prin urmare, ceea ce achiziționăm nu trebuie să cadă în banal, ci trebuie să prindă contur personalizat și să fie aducător de zâmbete.

Cadouri cu supereroi

Dacă sărbătoritul este fan al personajelor care apar in celebrele pagini ale benzilor desenate, acesta este locul ideal unde se pot găsi o varietate de obiecte ce au ca tematică supereroii. Diversitatea produselor este mai mult decât atractivă. Veți întâlni postere, suporturi pentru pahare, boluri, plăcuțe metalice sau pahare, seturi de vesela, toate personalizate cu supereroi, gata să primească statut de supercadou.

idei-de-cdouri-cu-supereroi

[button url=http://profitshare.ro/l/3211371 target=blank icon=star-full]Mai multe obiecte simpatice pentru cadouri gasesti aici.[/button]

Cadouri pentru iubitorii de artă

Iubitorii de artă, în special cei care au o afinitate pentru spațiul artelor plastice, pot fi răsfățați cu niște cadouri deosebite, demne de artiști. Tot acesta este colțul de rai unde vei găsi obiecte imprimate cu picturile marilor artiști. Tăvile, suporturile pentru pahare sau pentru mese înfățișează sau reproduc picturi ale lui Van Gogh, Claude Monet, Klimt sau Paul Cezane.

suporturi-pahare-si-tava-cu-picturi-celebre

[button url=http://profitshare.ro/l/3211371 target=blank icon=star-full]Mai multe modele de obiecte care reproduc picturi celebre.[/button]

Alte obiecte ce pot aduce zâmbetul pe buze dacă ar fi dăruite și care ies din sfera banalului, ar fi o halbă Game Of Thrones, din ceramică, iar pentru oamenii care își dedică o bună parte din timp într-un spațiu de cercetare, o lupă de birou cu suport și braț ajustabil se încadrează în lista de obiecte care nu trebuie să le lipsească. Adepții de design minimalism, cei care iubesc ceasurile și sunt atenți atât la partea estetică cât și la cea practică, pot să-și îndrepte privirea spre un model de ceas cubic din lemn, cu afișaj digital, ușor de manevrat – pentru vizualizarea orei trebuie doar să bați din palme –.

idei-de-cadouri-utile-pentru-birou

[button url=http://profitshare.ro/l/3211371 target=blank icon=star-full]Mai multe obiecte utile pentru birou.[/button]

Așadar, cu un strop de imaginație și dorința de-a da la o parte plictisul și a instaura interesul pentru frumos, practic și diferit, putem găsi lucruri care, pe lângă statutul de cadou, să rămână o amintire materializată.

Autor: Madi