Idei pentru organizarea dressingului ca să ai tot la îndemână: trucuri deștepte pentru aranjarea hainelor, a încălțămintei și a accesoriilor diverse, ponturi pe care ți-ai fi dorit să le afli mai repede.

Să ai prea multe piese de îmbrăcăminte, pantofi și accesorii, indiferent cât de mare e dressingul tău, poate deveni o problemă, mai ales dacă nu știi cum să-ți organizezi lucrurile cât mai potrivit. Acum, la început de nou sezon, ar trebui să aplicăm niște tehnici în acest sens, ca să facem loc hainelor groase și încălțămintei adecvate.

Uneori, poți folosi un spațiu mic în mod foarte inteligent pentru a te organiza, alteori chiar și cel mai mare spațiu nu este… suficient. Dacă vrei să știi cum să-ți organizezi lucrurile mai bine, urmărește ponturile din acest material și începe să faci schimbările de azi!

Nu-ți poți imagina cât de minunat este să renunți la stresul non-necesar! Aceste trucuri nu sunt necesare doar pentru problemele de spațiu, dar totodată și pentru a găsi cu ușurință lucrurile pe care le-ai uitat probabil pe undeva prin dulap.

De la cum să-ți depozitezi pantofii până la cum să-ți organizezi mai bine gențile, vei găsi aici tot ce ai nevoie!

  1. Atârnă-ți pantofii de perete folosind rame de stucatură de care să le agăți tocurile, doar că prinde-le în sens invers colțului.
  2. Etichetează-ți umerașele în funcție de piesa de îmbrăcăminte pe care o agăți de ele.
  3. Întoarce toate umerașele din dulapul tău invers. De fiecare dată când porți ceva, întoarce umerașul în poziția corectă. Pe durata unui an, aruncă fiecare piesă de îmbrăcăminte care încă stă pe un umeraș agățat în sens invers. Astfel, știi când n-ai mai purtat un lucru de foarte mult timp.organizare dressing
  4. Ca să depozitezi puloverele în mod inteligent, folosește rafturi separatoare.
  5. Agață curelele și cravatele de un accesoriu tip cuier glisant din interiorul dressingului

6. Agață ochelarii de soare pe un umeraș sau creează un accesoriu de expunere dintr-o panglică și o eșarfă fixată de perete.
 7. Dacă ai mai multe genți, poți folosi cârlige pentru draperie de duș pentru a le agăța pe bara din dulap.
8. Folosește cârlige agățătoare pentru ușa interioară a dulapului pentru a agăța de ele bijuterii. Este o soluție grozavă pentru a le avea și expuse de fiecare dată când cauți bijuteriile perfecte pentru accesorizarea ținutei.

9. Aranjează cearșafurile potrivite în interiorul fețelor de pernă pentru a ține toate piesele de lenjerie de pat împreună, în același loc.
10. Agață în dulap cizmele lungi de umerașele speciale pentru agățat pantaloni și fuste.
11. Folosește cutii speciale de depozitat lenjeria intimă și ciorapii ca să optimizezi spațiul din dulap, dar și pentru a le găsi mai ușor.

cum sa iti organizezi dressingul la inceput de sezon