Iată cele mai spectaculoase coafuri de staruri Hollywood: împletituri de păr cu lanțuri metalice și șiraguri de mărgele! Află și tu cum să le faci!

Să te pregătești pentru o zi specială poate fi de-a dreptul obositor, știm. Mai ales atunci când nu ești sigură ce fel de coafură să îți faci. Te-ai gândit să iei în considerare o împletitură, nu-i așa? Mai ales că și săptămâna trecută v-am sugerat câteva coafuri cu împletituri simple, potrivite cam pentru orice ocazie și împrejurare ai nevoie.

Originea celei mai noi tendințe în styling: coafuri cu împletituri cu lanțuri

Și dacă tot sunt împletiturile cele mai potrivite și alese opțiuni în caz de coafuri elegante, ce zici de ceva coafură cu împletituri mai stilizată? De exemplu, se observă o tendință tot mai frecventă: coafuri cu împletituri cu lanțuri și șiraguri de mărgele decorative.

Ideea n-ar fi chiar nouă, dacă ne gândim că și țiganii utilizează în împletiturile fetelor panglici textile colorate cu flori și alte imprimeuri. Acestea sunt perfecte în stilul boho chic. De asemenea, indienii foloseau pene în împletiturile lor sau chiar colți de animale.

Noi nu mergem însă atât de departe, ci vă prezentăm cel mai nou trend în materie de coafuri cu împletituri, coafuri glamour, de partea elegantă și stilată a modei. Acestea sunt rezultatul unei fantastice colaborări între Lelet NY – un brand de accesorii moderne de lux pentru păr, și celebrul stilist Adir Abergel. Acest tip de coafură a devenit curând un subiect destul de „fierbinte” și de interes printre stiliști și cei interesați de tot ce înseamnă în materie de păr. Nici nu e de mirare că s-a întâmplat așa.

Actrița Vanessa Kirby a adoptat acest look la SAG Awards în 2017, iar părul său blond în nuanță deschisă se asortează și completează perfect împletitura cu lanț metalic. Look-ul final a fost suficient ca să întoarcă orice cap din jur. Și încă mai este valabil pentru oricine, doar că… te-ar costa în jur de 500$ pentru o astfel de creație capilară handmade.

Tutorial de împletitură a părului cu lanț metalic decorativ sau șiraguri de mărgele

În cazul în care nu ai un stilist celebru (sau cei 500$… 😛 ), ca să îți adapteze o astfel de coafură pentru tine special, nu ar trebui să te întristezi și să ignori această știre trendy. 🙂 YouTuberița Kayley Melissa a împărtășit cu fanii săi modul în care își realizează ea singură o astfel de coafură, dar, bineînțeles, cu mai puțini bani de cheltuit.

Ca să îți faci împletitura cu lanț, ți-ar trebui câteva lucruri. În primul rând, câțiva metri de lanț metalic decorativ, câțiva piepteni mici de pus în păr, un mic patent tip clește, agrafe simple de păr, un metru de croitorie pentru măsurat, zale mici cu diametru mai mare de 6 m, câteva mici mărgele pentru terminații. Majoritatea acestor obiecte le găsești în magazine specializate cu obiecte de DIY și hobby.

Va trebui să tai acele lanțuri sau șiraguri cu un mic clește. În lungimi potrivite în funcție și de lungimea părului tău, dar și de tipul de împletitură pe care vrei să îl faci. Urmărește cum faci asta din tutorialul complet de mai jos! 😉

Iar dacă nu ai încredere când vine vorba de creații handmade pentru păr, poți să cumperi chiar produsul faimos de la Lelet NY  A x L Liquid Chain Comb  – cel care a consacrat acest tip de coafură fabuloasă. În afară de argint, acest pieptene decorativ e disponibil și în varianta placată cu aur.

Celebrități ca Jessica Biel și Kristen Stewart au testat deja acest accesoriu de păr premium.

Așadar, fie că e vorba de bal de absolvire, petrecere sau chiar propria nuntă, nu ai putea să dai greș cu această împletitură cu lanț. Și sunt mai multe moduri în care poți utiliza pieptenele cu lanț decorativ pentru păr. Așa că simte-te liberă să încerci cât mai multe opțiuni!