Încălțămintea de iarnă poate fi găsită și la un preț mai mic și chiar la mare reducere, dacă știi unde să cauți. Uite mai jos câteva outleturi în acest sens, unde vei găsi mereu la prețuri bune ghete, botine și cizme la ofertă!

Un outfit trendy nu înseamnă doar haine… și să fie foarte scumpe neapărat. Cu un buget redus, puțină răbdare și atenție la mici detalii, îi poți da viață unei ținute mai anoste. Detalii cum ar fi… încălțămintea.

De unde să-ți iei încălțăminte de sezon rece la preț bun?

Pentru că e încă sezon rece și se anunță și unul cu reduceri, descoperă cum să fii chic și să-ți răsfeți picioarele pe mai puțini bani.

Află cele mai bune locuri de unde îți poți completa colecția de încălțăminte, la prețuri mici!

Unele ar fi outleturile, unde întâlnești tot mai multe branduri consacrate, precum:

  • MyCloset (Christin Michaels, Lacoste, Adidas, Nike, GUESS; Forever21, Tommy Hilfiger, Michael Kors ș.a.)
  • FashionDays (Ted Baker, Calvin Klein, DrunknMunky, Puma, Adidas, Nike, Call It Spring, Tamaris, Timberland etc.)
  •  OTTER (Epica, ALDO, OTTER; SALAMANDER, UGG, Skechers, Geox, Bata etc.).

Tipuri de încălțăminte de iarnă la reducere

Tot la reducere, găsești cizmele de mai jos, atât pe negru, cât și pe maro, disponibile în toate mărimile, chiar și la cele cu jumătate (un super avantaj): de la 35.5 până la 40. Le găsești în MyCloset.

Au un toc de 7,62 cm și o greutate de 0,14 kg. și prezintă mini-curelușe cu catarame. Culorile și designul îți permit să le combini cam la orice outfit. 

De la FashionDays, poți să-ți iei o pereche de cizme lungi, negre, Nora, cu toc subțire și înalt (12 cm, platforma de 2 cm), care se potrivesc atât la ținute elegante, cât și la cele casual, cu 169 lei (reducere de la 189 lei). Se închid printr-un fermoar. Sunt din piele ecologică, cu câteva aplicații din ținte mici.

Pentru firile mai sportive, am găsit la reducere o pereche de bascheți Boston Canvas, la OTTER.

Costă 169 lei (prețul inițial fiind 239 lei), sunt din piele întoarsă și material textil și vin împreună cu două perechi de șireturi (albe și gri). 

Am mai găsit pantofi sport Levi’s maro și negri la super-prețul de 259,90 lei (preț inițial 479,9 lei, reducere de 46 %), din piele și materiale rezistente ce asigură durabilitate pentru un timp îndelungat și confort sporit la fiecare purtare.

Pot fi purtați la ținute sport, dar și casual.


O altă variantă o reprezintă magazinele online precum FashionDays, unde, cu puțin noroc și răbdare, așteptând ofertele, prinzi accesorii, încălțăminte și haine, chiar și parfumuri și cosmetice sau aparate de îngrijire personală, la prețuri de senzație.

Acum nu mai trebuie să aștepți după acel cupon de reducere, după care, trebuia să ai grijă că expira în câteva zile!

Aici nu găsești doar anumite branduri, pentru că există tot felul de mărci și, cum spuneam, tot felul de lucruri. Așa că, dacă ai chef de o tocmeală bună, trage o privire prin magazinul lor virtual – acum au oferte constant!

Alegerea mea de la ei e aceasta: botine Black Glam, de la Chinese Laundry. Sunt realizate din piele naturală de culoare neagră, prevăzute cu toc conic, înalt, vârf rotunjit și platformă ascunsă.

Botinele cu toc de 11 cm se închid cu fermoar pe lateral și au un design simplu și inspirat. Un adevărat chilipir, având în vedere că sunt reduse la prețul final de 189 lei (de la 511 lei, inițial)!