Ce este o loțiune astringentă sau o loțiune tonică cu efect astringent și la ce folosește? Cum utilizăm loțiunea astringentă. Ce loțiuni astringente sunt bune pentru a scăpa de coșuri și puncte negre? Recomandări loțiuni astringente pentru ten.

Pornesc azi o serie de articole despre tehnici și produse de îngrijire a tenului, de la A la… Z, adică un ghid pe scurt, dar complet, care ne ajută, pas cu pas, să obținem un ten natural, sănătos, cu cât mai puține probleme.

Atitudinea sexy și aerul încrezător sunt deja în tine. Așa că asigură-le toate condițiile să iasă la lumină. Dar ca să te simți bine în pielea ta, trebuie în primul rând să-ți placă ție ce vezi în oglindă. Tenul cu probleme poate fi unul dintre motivele care să-ți zguduie încrederea în tine. Nu te lăsa intimidată de un coș! Sau de o altă problemă a tenului… Te ajutăm, pas cu pas, să înveți să fii the best. 😉

Astăzi suntem la prima lecție de îngrijire a feței, în care vom învăța câte ceva despre produsele… astringente. Sună mai farmaceutic și chiar ține mai mult de domeniul dermatocosmeticelor decât de cosmeticele obișnuite, fiind menit să te ajute în lupta împotriva acneei. Prin astringent, în domeniul medical, se înțelege „un produs care are un efect de strângere a țesuturilor, de scădere a secrețiilor glandelor și mucoaselor, de oprire a hemoragiilor”. În domeniul cosmetic, astringent înseamnă orice produs de curățare a tenului (loțiune tonică, soluție, loțiune micelară) cu efect de răcorire și de strângere a pielii și a porilor, pentru reducerea coșurilor și a punctelor negre sau a diverselor afecțiuni ale tenului.

Vei întâlni acest produs mai ales sub denumirea de loțiune astringentă sau loțiune tonică cu efect antibacterian.

Cu loțiunile astringente îți împrospătezi tenul. Îmbibă o dischetă demachiantă în toner astringent și șterge-ți cu grijă tenul de două ori pe zi. Insistă pe zona T – frunte (inclusiv tâmple), bărbie, nas. Bărbia trebuie tratată cu atenție – ea adăpostește o grămadă de coșuri de regulă. Vei obține o senzație de confort și prospețime după fiecare procedură de acest fel în care folosești astringent. Porii vor fi sensibil reduși, iar coșurile se vor vindeca înainte să-țio dai seama. Îți recomand cu încredere să folosești ca loțiune astringentă următoarele produse, pentru că sunt pe bază de acid salicilic, un ingredient foarte util în lupta cu coșurile, cu proprietăți antibacteriene și de vindecare, cicatrizante:

Loțiune tonică astringentă cu efect asupra punctelor negre Clean & Clear
Loțiune tonică astringentă cu efect asupra punctelor negre Clean & Clear cu acid salicilic

http://profitshare.ro/l/891494

Lotiune tonica astringentă Pell Amar Amino Power, cu acid salicilic
Lotiune tonica astringentă Pell Amar Amino Power, cu acid salicilic

cumpara-vezi-detalii

Toner de fata DECLARE Matifying & Astringent
Toner de fata DECLARE Matifying & Astringent

1483614_666004503444937_27467184_n