Considerată mult timp un tip de jachetă de pilot, utilizată în uniforma de aviație, jacheta bomber s-a impus rapid în tendințe și în modă, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De câțiva ani, găsim jachete bomber atât de iarnă, toamnă/primăvară, ba chiar și de vară, sub forma unor bluze subțiri cu fermoar.

Jacheta bomber este ideală în stilul urban, în ținute casual, lejere, de oraș, dar și în cele mai sport. Ba chiar poți migra ușor cu ea și spre un look casual-smart sau casual-elegant: cu o cămașă pe sub sau chiar cu pantofi cu toc sau botine înalte, în cazul jachetei bomber pentru femei.

De ceva ani de când și-a făcut intrarea foarte puternic în fashion, unde o întâlnești aproape în orice magazin de haine, la orice brand de îmbrăcăminte, jacheta bomber scurtă e nelipsită din garderoba noastră, că e vorba de bărbat sau femeie.
Însă ce am descoperit recent (mă refer aici la câteva luni în urmă) și merită atenția cel puțin la fel de mult ca jacheta bomber scurtă, e jacheta bomber lungă de iarnă. Și am găsit niște modele de firmă care merită toată atenția noastră.

Jachete bomber lungi de iarnă pentru femei

Sunt lungi și îți protejează foarte bine partea bazinului și a fundului pe timp de frig și ger. Pe lângă faptul că arată foarte foarte bine – sunt excelente și drăgălașe ca stil, casual, masculine și feminine totodată. Se îmbină bine cu botine, dar și cu bocanci de iarnă.

Am găsit online jachete bomber lungi pentru femei, groase și călduroase, de firmă, de la branduri cunoscute, mai ales din grupul Inditex (Zara, Stradivarius, Pull & Bear) și, mult mai bine, la prețuri mici de outlet, la reducere. Tot la preț de outlet am găsit și jachete bomber CROPP și Reserved (branduri care aparțin aceluiași grup de modă, ca și Mohito).

Foarte multe jachete de damă bomber lungi de iarnă de la Zara sunt tip oversize, umplute cu pene sau vatelină, sunt comode, confortabile și călduroase, fără să te încarce cu greutate și să îți permită totuși să te miști lejer în ele, ca să nu simți că ai prea multe haine pe tine, cum se întâmplă de regulă în sezonul rece. De asemenea, multe au buzunare ample, fiind și foarte practice, nu doar țin de cald.

Ca să nu mai spun de preț, pentru a te convinge că merită cu adevărat să îți iei o astfel de piesă de iarnă… o jachetă bomber lungă de firmă de la branduri ca Zara costă puțin peste 100 lei sau chiar până în 100 lei, în outleturi online (verifică aici stocul și prețurile actuale). Nici nu cred că se vor demoda prea curând, mai ales că sunt destul de simple, ca și alte jachete casual, plus că vibn și în culori pământii, „clasice”, ușor de combinat cu alte culori.

jacheta bomber lunga de iarna

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=3cdabbc12&redirect_to=https%253A//brandcircus.ro/femei/paltoane-si-geci/geci&st=FR%20jachete%20bomber%20lungi target=blank icon=heart-2]Vezi și alte modele[/button]

Jachete bomber lungi de iarnă pentru bărbați

La origine jachete pentru bărbați, gecile bomber au devenit comune și în varianta de iarnă, așa că nu rata șansa să îți iei o jachetă bomber lung de iarnă, ca bărbat. E foarte versatilă, mai ales la un look urban sau chiar de hip-hop. În special cu bocanci în picioare. O poți combina, de fapt, cu orice stil aproape, dar oprește-te cel mult la un look casual-smart.

Gecile bomber de iarnă lungi pentru bărbați sunt mai groase, sunt vătuite cu puf sau vatelină și asta le face foarte călduroase și pentru bărbați. Alte variante vin matlasate pe interior, la nivelul căptușelii. Unele modele sunt din material exterior impermeabil, ceea ce le face excelente pe vreme ploioasă sau pe ninsoare.

Majoritatea modelelor pe care le-am găsit sunt geci bomber lungi pentru bărbați, de la branduri renumite internațional, dar pe care le-am găsit la reducere semnificativă.

Orice ai alege, să știi că ai făcut nu doar o alegere modernă, ci și una cool: o jachetă bomber lungă pentru bărbați te va avantaja din toate punctele de vedere, e comodă și ușor de purtat în multe ținute lejere.

jachete bomber lungi de iarna pentru barbati

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=5e008e4e0&redirect_to=https%253A//www.zoot.ro/categorie/17581/barbati/geci-paltoane-jachete/geci&st=FR%20jachete%20bomber%20lungi target=blank icon=heart-2]Vezi mai multe modele[/button]

Jachetele bomber, chiar și cele lungi, devin piese must have în garderoba oricui, fie bărbat, fie femeie. Investește așadar într-o geacă bomber de iarnă, lungă, de firmă, ca să reziste mai mult și să te bucuri de ea câțiva ani înainte, pentru că se pare că acest stil de jachetă aviator nu vrea să se demodeze prea curând. 😉