Eu nu sunt minionă! Sunt înaltă, însă astăzi mă gândesc la tine, la cea din spatele ecranului, la cea care se încadrează perfect în această categorie! Rămâi cu mine până la final, deoarece am să-ți vorbesc despre câteva geci de iarnă care avantajează orice femeie minionă!

Mai bine spus, oricine poate rămâne cu mine până la final. Asta pentru că acest articol poate fi o sursă de inspirație atât pentru tine, cea care se regăsește în subiect, cât și pentru ceilalți care vor să facă un cadou prietenelor lor minione!

Dar ce-ar fi să trecem direct la subiect? Vreau să-ți vorbesc, cât de bine pot, despre câteva modele de geci care mie mi-au atras atenția, dar și să-ți spun motivul pentru care le-am ales, ce m-a atras la ele și de ce le-aș achiziționa.

Jachetele parka – gecile de iarnă cele mai căutate pentru minione

Jachetele parka sunt prima variantă care-mi vine în minte atunci când mă gândesc la femeile de statură mică. Și nu numai! Acestea pot evidenția pe oricine, atâta timp cât sunt alese în mărimea și culoarea potrivită!

Mi-au astras atenția jachetele parka pentru simplul fapt că modele lor pe piața din România sunt diverse. Ba mai mult, sunt perfecte pentru orice femeie și, în special, pentru cele minione.

Parcă acestea au ceva special! Ceva care-ți atrage privirea. Sincer, din punctul meu de vedere sunt potrivite femeilor minione din mai multe puncte de vedere.

jachete parka potrivite pentru minione

În primul și în primul rând, lungimea. Lungimea face totul. Jachetele parka au o lungime corespunzătoare, fiind nici prea lungi, dar nici prea scurte.

Ca urmare, în cazul femeilor minione, lungimea jachetei va ajunge până undeva în zona genunchilor sau mai jos de aceștia. În acest fel, nu se taie din lungimea picioarelor! Și o femeie minionă nici nu cred că-și dorește acest lucru, am dreptate?

Ba mai mult, purtate cu o pereche de botine, pentru că da, jachetele parka se potrivesc atât stilului mai office, cât și celui casual, vei da impresia că ești înaltă. Mai ales în poze!

Alege acest model de geacă de iarnă dacă dorești să ieși în evidență printr-un obiect vestimentar sigur, cu care nu vei da greș niciodată, indiferent de înălțimea pe care o ai!

Poți opta pentru culori monocromatice deshise, închise sau chiar vii. Contează să te simți confortabil, să fii în pielea ta, chiar dacă afară este iarnă și rece.

Jachetele tip puffer: confort într-o singură geacă de iarnă – pufa pentru minione

Știi ce îndrăgesc cel mai mult pe lângă jachetele parka? Jachetele puffer! Da, știu la ce te gândești! Chiar acelea sunt! Ceebrele geci tip pufă.

Unei femei minione, întotdeauna, dar întotdeauna, i se va potrivi o astfel de geacă de iarnă!

Nu, faptul că este pufoasă nu te va face să pari ca o femeie cu proporții, ci, dimpotrivă, aceasta îți va ține de cald. Să nu mai amintesc de faptul că este una dintre cele mai cool geci de iarnă.

jachete puffer_geci tip pufă pentru minione

Jachetele puffer sunt perfecte pentru că au lungimea corespunzătoare! Din punctul meu de vedere, orice geacă de iarnă care se termină la baza taliei este o geacă fashion, care te ajută să-ți pui corpul în evidență, chiar și atunci când este foarte frig afară.

Aceste geci de iarnă pot fi purtate cu lejeritate în ținutele casual, deoarece nu sunt foarte elegante. Cu o pereche de blugi, cizme sau bocanci, o maletă pe gât, o căciulă și un fular poți face furori în jur. Și nu, nu ești de la casa de modă, ci doar te-ai informat asupra pieselor vestimentare care ți se potrivesc.

Combinate cu o paletă de culori îndrăznețe, jachetele puffer sau gecile tip pufă te vor ajuta să-ți pui atât silueța în evidență, cât și înălțimea. Important este să pară că ai înălțimea pe care o ai sau că ești mai înaltă, nicidecum să pari mai scundă!

Din acest motiv, niciodată nu aș recomanda femeilor minione gecile foarte lungi, trecute mult prea mult de genunchi. Să fim serioase, vrem să arătăm bine, nu ca un sac de cartofi. Nu-i așa?

Jachetele din piele, pentru minione – să fie acestea percepute ca fiind geci de iarnă?

Pentru că vreau să rămân tot în aceeași zonă, tot pe aceeași lungime, o să amintesc și de jachetele de piele ecologică. Și nu orice jachete, bineînțeles. Ci cele îmblănite, care pot fi percepute cu lejeritate ca fiind geci de iarnă.

Acestea sunt, de altfel, perfecte pentru femeile minione. La fel ca și jachetele puffer. Lungimea lor este optimă, adică până în talie, sunt călduroase, din piele ecologică la exterior și îmblănite în interior.

Merg de minune cu ținutele casual, cu o perehe de bocanci și orice altceva preferi să porți când afară este foarte frig!

Ba mai mult, poți alege din variantele de jachete din piele ecologică cu guler, pentru a te asigura că nu-ți va fi frig, nici măcar atunci când îți uiți eșarfa acasă!

jachete din piele îmblănite potrivite pentru minione

Paltoanele scurte tip peacoat pentru femei minione – demne de purtat iarna

Dacă ești o persoană puțin mai călduroasă, ca mine, de exemplu, și nu-ți place să te infofolești, chiar dacă este iarnă, atunci trebuie să iei în considerare paltoanele peacoat.

Ele sunt, în special, pentru femeile minione care preferă mai mult stilul casual și office. Pentru acelea dintre voi care nu pot renunța la botine, în detrimentul bocancilor!

Nu-i nicio problemă! Am soluția și pentru acest aspect, soluție reprezentată de paltoanele peacoat.

paltoane scurte tip peacoat pentru femei minione

În general, acest gen de paltoane sunt accesorizate cu nasturi pe una dintre părți, iar lungimea lor este optimă, în sensul că la baza taliei se termină, cel mai adesea!

Tot ceea ce trebuie să faci tu, ca femeie minionă, este să-ți pui lungimea picioarelor în evidență atât prin gecile pe care alegi să le porți, cât și prin pantalonii sau blugii pentru care optezi. Care neapărat trebuie să fie cu talie înaltă.

Paltoanele clasice pentru minione – clasicul nu se demodează niciodată

Și, bineînțeles, nu pot să mă abat de la clasicele paltoane! Da, acestea sunt o variantă și pentru femeile de statură mică!

De ce spun asta? Pentru că, în esență, dacă o geacă de iarnă sau un palton ți se potrivește sau nu, ține doar de lungimea pe care fiecare element vestimentar, dintre acestea, o are.

Chiar și femeile minione pot opta pentru clasicele paltoane, în culorii vii sau culori mai închise, monocromatice sau nu. Atâta timp cât lungimea acestuia nu depășește linia genunchilor, este perfect!

paltoane potrivite pentru femei mici de statură

 

Alege să fii cool! Chiar și iarna!

Și acum că tot am ajuns la final, aștept să-mi spui în secțiunea comentarii, din josul paginii, care dintre piesele vestimentare de mai sus ți-au atras cel mai mult atenția și de ce?