Kitul de ingrijire Philips pentru barbati 4 in 1 cu aparat de tuns si trimmer de precizie pentru par din nas, urechi si pentru sprancene este foarte convenabil si util.

Cu acest kit de ingrijire QG3030/10 de la Philips, iti vei putea crea orice look iti doresti, cu o precizie excelenta si o performanta maxima.

Acest kit include un aparat de tuns fara fir cu 9 setari diferite de lungime, un trimmer de precizie pentru parul din nas, urechi si pentru sprancene, un stand de incarcare, un etui si un pieptene pentru mustata si barba.

In plus, lubrifierea acestui aparat se face in mod automat, astfel incat nu va mai trebui sa iti faci griji in legatura cu acest lucru. Pretul acestui set este de 139 Lei si are o garantie de 2 ani.

Acest aparat de tuns este fara fir si are o autonomie de 35 de minute. Perioada de incarcare a acestuia necesita 10 ore.

Cu 9 setari diferite pe care acest aparat il detine, mai mult ca sigur vei avea de unde alege lungimea ideala. Mai mult, toate atasamentele acestuia sunt lavabile, acestea putand fi spalate si curatate intr-un mod convenient si rapid.

Trimmerul este un accesoriu care te va ajuta sa scapi intr-un mod foarte usor si practic dar si fara durere de parul nedorit din nas si din urechi. De asemenea, cu acesta poti scurta si firele de par mai lungi din zona sprancenelor.

Pentru a-ti oferi o taiere mai performanta si mai rapida, muchia aparatului este foarte ascutita, iar rezultatele vor fi cu siguranta mai satisfacatoare.

Lamele pe care acest aparat le detine sunt usor rotunjite, iar pielea ta va fi protejata, deoarece acest sistem previne zgarieturile si ajuta la alunecarea mai usoara a aparatului pe piele, oferindu-ti un confort mai mare de utilizare.

Kitul de ingrijire QG3030/10 de la Philips este foarte accesibil ca si pret si cu siguranta iti va oferi o flexibilitate maxima si un rezultat performant.

UPDATE: Acest kit cu aparat de tuns si trimmer nu mai este in oferta magazinelor, dar gasesti in oferta online constant alte modele de kituri utile cu aparate de tuns Philips, foarte convenabile.