Am avut ocazia să primesc acest lac de unghii Chanel Le Vernis Longue Tenue. Deci nuanța pe care am primit-o, 612 – Chicness, nu a fost aleasă de mine.
Dar hai să povestim aici mai multe!

Mă bucur tare de fiecare dată când am șansa să încerc un produs de beauty premium, de lux, cum e și acest lac de unghii Chanel. Totuși, trebuie să subliniez că, până acum, produsele de makeup Chanel, de pildă, nu m-au dat atât de mult pe spate cum au făcut-o, de exemplu, cele de la Dior.

Până acum, am mai testat, și am povestit despre rujul Chanel Le Rouge Crayon de Couleur.

Dar nah, acum e vorba despre oja Chanel Le Vernis Longue Tenue / Longwear care, încă de pe ambalaj, se laudă că ar fi long lasting / de lungă durată, rezistentă.

Cum mi s-a părut lacul de unghii Chanel Le Vernis Longue Tenue?

Acest lac de unghii Chanel este un lac de unghii tip gel, cu efect strălucitor, glossy, ceea ce îmi place mult.

Face impresie astfel, cu o manichiură de lux. Lacul creează pe unghii un strat de culoare precis și ultralucios, cu suprafață perfect uniformă. Însă ar fi minunat dacă ar face pe o perioadă îndelungată de timp, pe cât se laudă.

Eu am nuanța 612 – Chicness, pe care văd că nu o mai găsești în prezent în ofertă. Pentru mine, nu e neapărat una favorită, dar nici neplăcută. E elegantă, mai de doamne, așa o văd: un maroniu pudrat cu un ton rozaliu. Se potrivește bine, ca nuanțe, cu rujul Chanel Le Rouge Crayon de Couleur.

lac de unghii Chanel Le Vernis Longue Tenue_cum este

Paleta de culori a acestei oje Chanel conține atât culori naturale nude, cât și cele mai trendy și mai deosebite nuanțe. Multe sunt faine. Din acest punct de vedere, nu ai ce reproșa și ai de unde alege, atât dacă ești o doamnă, cât și dacă ești o domnișoară. 😉

De aplicat, se aplică ușor și bine, repede. Pensula și formula lacului de unghii ajută în acest sens. Nu dă bătăi de cap, aderă ușor și se corectează și mai bine. Nu necesită decât două straturi, unul de bază, unul de sigilare și definire.

Pigmenții de culoare sunt destul de puternici și intenși, deci nu prea e nevoie să insiști și să aplici prea multe straturi.

lac de unghii Chanel Le Vernis Longue Tenue_review_cum arată pe unghii la testare

Mie, una, mi se pare că se duce însă repede. Se dezlipește repede și pe bucăți de pe unghii, ceea ce numai luxos nu îl va face să arate. După 4-5 zile, mi se pare că se duce. Dacă mă spăl pe mâini mai des, începe să dispară de pe unghii chiar mai repede. Nu m-aș fi așteptat de la un lac de unghii Chanel, sincer.

Trebuie să tot aplic multe straturi, ba chiar și pe cele vechi, dacă vreau să țină mai mult.

Am observat însă că, pe unghiile de la picioare, ține mai mult. Așa că tind să cred că, cel mai pobabil, pentru manichiură, nu rezistă atât de mult tocmai pentru că mâinile sunt mai des spălate, sunt mai incluse în activități zilnice și, prin urmare, unghiile de la mâini – mai expuse.

Ingredientele din lacul de unghii Chanel Le Vernis

Cât privește ingredientele, acest lac de unghii Chanel e creat dintr-un material bioceramic și ceramide, care oferă efect de nutriție pentru unghii. Nu pare să aibă prea multe chimicale.

Lacul de unghii Chanel Le Vernis se laudă cu o compoziție ultradurabilă, datorită căreia te poți bucura mai mult timp de nuanța preferată. Aici nu aș prea putea fi de acord, v-am zis mai sus: nu mi se pare un lac de unghii atât de rezistent și de durată pe cât se laudă.

În plus, formula sa fortifică și protejează unghiile, iar aici nu am nimic de obiectat.

Cum se aplică lacul de unghii Chanel Le Vernis?

Se aplică cu pensula în strat subțire, de bază, sau cu un lac tip bază, care nivelează suprafața unghiei și previne decolorarea. Continuă cu două straturi uniforme de lac Chanel Le Vernis și finisează cu un strat de lac tip top coat, pentru strălucire suplimentară.

Pensula este uniformă, destul de subțire, astfel că oferă eficacitate și precizie pe liniile de margine, unde e mai dificil de trasat. Aici are un mare plus.

lac de unghii Chanel Le Vernis Longue Tenue_cum este

Aderența produsului pe unghie e bună, nu trebuie să insiști. Două straturi sunt suficiente și se aplică ușor.

Alte detalii pentru lacul de unghii Chanel Le Vernis Longue Tenue

Capacul exterior, decorativ, pătrățos, cu logoul brandului deasupra, în vârf, se desface de pe capacul care se desfiletează și conține pensula. Acela e unul simplu, cu nimic special. Sticla cu lacul de unghii e și ea pătrățoasă.

Designul produsului arată luxos, foarte plăcut, chiar dacă pătrățos, având laturile rotunjite.

Alte caracteristici cu care se laudă acest lac de unghii Chanel, ca descriere oficială:

  • lac de lux, cu rezistență îndelungată
  • fortifică și ameliorează calitatea unghiilor
  • conferă unghiilor o strălucire intensă
  • conține pigmenți de culoare de calitate înaltă
  • creează un strat uniform
  • disponibil în nuanțe clasice și trendy

Concluzii pentru oja Chanel Le Vernis Longue Tenue / Longwear

Lacul de unghii Chanel Le Vernis Longue Tenue / Longwear arată superb, are un finish foarte glossy și plăcut atât vizual, cât și la atingere.

lac de unghii Chanel Le Vernis Longue Tenue_review_cum arată pe unghii la testare_review

Are varietate de culori – și pentru doamne, și pentru tinere. Îmi plac cam toate, iar pigmentația formulei este foarte bună.

Mi se pare însă un lac de unghii care, deși se laudă cu rezistență și longevitate, nu rezistă într-atât de bine și de mult, fără reaplicare, așa cum m-aș aștepta de la un lac de unghii de lux, de la un brand cu o etichetă atât de bună ca a lui Chanel.

Iar dacă luăm în vedere și prețul, destul de ridicat chiar și când e la reducere, nu știu ce să zic, dacă e chiar un must. Nu l-aș recomanda dacă nu ești dispusă să cheltui pe ceva de lux decât dacă ești sigură că nu e doar din curiozitate și dorința de a avea ceva Chanel.

Tu ai încercat vreodată o ojă Chanel? Dacă da, cum ți s-a părut? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii experiența ta. Părerea ta contează foarte mult pentru noi.