Da, s-a întâmplat minunea, deși n-aș fi spus. Am întâlnit un lapte demachiant natural care mă face să renunț la șervețelele demachiante, singurul pe care îl tolerează și ochii mei sensibili. Este vorba de Cremeria Angel Kiss pe care l-am utilizat ceva vreme. Mai jos regăsești review-ul meu și părerile personale după utilizarea acestui produs cosmetic și… de ce merită.

Dacă îmi urmăriți postările de aici, știți că eu prefer șervețelele demachiante în schimbul cremelor și loțiunilor demachiante sau altor soluții de demachiere. Asta pentru că, în general, ochii mei sensibili se irită foarte ușor și nu pot pune absolut nicio dischetă demachiantă, indiferent cu ce demachiant, peste ei, pentru a-i curăța.

Și totuși, sunt două creme și loțiuni demachiante care mi-au schimbat opțiunile și s-au comportat deosebit de bine cu ochii mei sensibili, în demachiere:

Prima experiență cu laptele demachiant 2 in 1 Cremeria Angel Kiss: părerea mea

Pe cel de-al doilea l-am primit acum ceva vreme, însă, în afară de fotografii, nu am apucat să mai fac altceva până l-am… epuizat. Și da, l-am terminat de mult, pe tot, întregul tub. 🙂 Dar am păstrat, în schimb, impresiile despre acest produs. 🙂

Recunosc că prima utilizare a fost cumva cu inima strânsă. Și pe atât de mare mi-a fost surprinderea să observ că nu mi-a iritat ochii absolut deloc! Ba din contră: i-a hidratat foarte bine. De altfel, întreaga piele curățată de machiaj, nu doar ochii, a rămas foarte fină, catifelată, hidratată. I-a oferit un tratament cosmetic foarte plăcut, delicat, ca de spa, de care tenul meu chiar avea nevoie, și asta doar utilizat ca demachiant.

cum e laptele demachiant Cremeria Angel Kiss_păreri personale și review cu foto după utilizare

De aceea, îndrăznesc să spun că, pentru cât lasă tenul de răsfățat, acest lapte demachiant Angel Kiss de la Cremeria este un produs 2 in 1 (cât iubesc acest tip de cosmetice!!):

  1. nu doar demachiază foarte bine, având grijă deosebită la zona ochilor, fără să-i irite;
  2. dar și oferă hidratare precum un tratament cosmetic avansat sau o cremă scumpă.

Fiind atât de delicat cu ochii sensibili, ca și ai mei, este un lapte demachiant deosebit recomandat inclusiv pentru persoanele cu ten sensibil. Pentru că hidratează și curăță bine orice urmă de machiaj, dar cu grijă și delicatețe. Este o mare plăcere utilizarea sa! Nu degeaba se numește Cremeria Angel Kiss!

lapte demachiant natural Cremeria Angel Kiss_review

Nu miroase nu știu cât, deși pare să aibă ceva parfum în lista de ingrediente, însă probabil e în cantități infime, că eu nu îl sesizez. Cu toate acestea, are o consistență lejeră, ca de iaurt mai lichid, destul de lichidă (ca să poată ieși din tub) și îmi vine uneori să… îl gust. Nu am încercat încă. 😀

Și da, este singurul demachiant care mi-a schimbat părerea despre astfel de produse, fiind mai bun și decât crema demachiantă de la Vivanatura. De altfel, singurul demachiant care îmi place și care nu-mi irită ochii sensibili.

De aceea, chiar mă gândesc să îmi mai iau, pentru că, oricum, economisesc cu el, față de șervețelele demachiante. Și, în plus, mai asigură și o hidratare lejeră pielii: îi conferă tenului un tratament de răsfăț cu fiecare demachiere.

De ce atât de blând laptele demachiant Cremeria Angel Kiss cu ochii și pielea sensibilă?

Bineînțeles că atunci când începi să te împaci atât de bine cu un lapte demachiant, de la primele utilizări, te întrebi oare cum o fi conceput de e așa de fain.

Ei bine, Cremeria Angel Kiss are o formulă blândă care curăță cu grijă pielea normală și sensibilă datorită unui „amestec de uleiuri biocompatibile care dizolvă machiajul de zi cu zi și impuritățile din pori lăsând în acelasi timp pielea hidratată”, după cum spune producătorul pe ambalaj.

lapte demachiant Cremeria Angel Kiss pentru ochi și ten sensibil inclusiv_păreri și review după folosire

Printre ingredientele acestui minunat lapte demachiant cu această formulă blândă se află câteva uleiuri foarte benefice pielii:

  • Uleiul de macadamia, un agent nutritiv natural, care contribuie la restructurarea și buna funcționare a barierei cutanate.
  • uleiul de baobab, bogat in steroli, alături de vitaminele A, E și F – protejează pielea împotriva factorilor de mediu.
  • Unt de Shea – hidratant, nutritiv, regenerant.

Lista completă de ingrediente:

AQUA, GLYCERIN, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER(SHEA BUTTER), ADANSONIA DIGITATA SEED OIL(BAOBAB OIL), CETEARYL ALCOOL, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL(BABASSU BUTTER) , POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, BENZYL ALCOHOL CHLORPHENESIN, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT MATRICARIA FLOWER CO2 EXTRACT TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM , LINALOOL, GERANIOL.

Nu conține parabeni, alcool, PEG, săpun, parfum.

cum e laptele demachiant Cremeria Angel Kiss_păreri personale după utilizare

Rezultatele unui astfel de mix de ingrediente naturale pe care se bazează laptele demachiant Cremeria Angel Kiss nu putea avea decât aceste efecte deosebite asupra pielii. Hidrtează excelent, însă se simte lejer, fără să încarce tenul și să lase o peliculă grasă.

Cremeria Angel Kiss este un produs cosmetic produs în România, în laboratoar farmaceutic. Tocmai de aceea, din ideea de a oferi doar produse cosmetice naturale, pentru utilizări cât mai variate, a unui brand românesc, apreciez poate și mai mult acest minunat lapte demachiant.

Concluzii după folosirea laptelui demachiant natural Cremeria Angel Kiss

Laptele demachiant Cremeria Angel Kiss este perfect pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil, chiar și pentru persoanele cu ochi sensibili, ușor iritabili. Asta datorită compoziției sale delicate, cu ingrediente doar naturale și foarte benefice pielii.

Este genial pentru acelea cu ochi sensibili, care se irită ușor și lăcrimează la utilizarea oricărui demachiant obișnuit. De altfel, hidratează foarte bine totodată, fiind un produs 2 in 1.

Economisești foarte mult cu el, față de folosirea șervețelelor demachiante. Mie mi-a ajuns cam două luni de utilizare continuă. Dar depinde, evident, și de cât machiaj folosești și ai de îndepărtat.

Un tub are 100 ml, acum cu pompiță practică pentru dozaj (eu am utilizat unul de 125 ml, cu închidere de tip press care funcționa ca un slide când se deschidea), iar prețul său e undeva la 25 lei (vezi aici oferta actuală). De altfel, un preț foarte bun, convenabil, dat fiind că e un produs atât de natural, blând cu pielea și, mai ales, cu ochii sensibili.

Iată că în sfârșit mi-am găsit alesul în materie de demachiere: singurul demachiant care m-a făcut să renunț la șervețele demachiante – Cremeria Angel Kiss! Unul natural, bineînțeles, cu uleiuri foarte benefice pielii. 😉