Luna ianuarie reprezintă apogeul unui sezon unde combinația dintre confort și stil atinge cote maxime. În această direcție, magazinele de modă au pregătit o serie de reduceri care să te ajute în aventura de a-ți reorganiza garderoba.

De exemplu, articolele vestimentare de pe Modivo sunt în ton cu ultimele tendințe și îmbină perfect calitatea înaltă cu bunul gust. Descoperă o parte din ele mai jos.

În primul rând, cel mai mare pericol în această perioadă este vremea înșelătoare. Într-o lume unde clima este în continuă schimbare, trebuie să fim atenți constant la cum alegem să ne îmbrăcăm. De ce? Pentru că soarele de cele mai multe ori reușește să ne păcălească prin razele sale, sănătatea noastră putând fi în pericol. 

Piese must have în garderoba ta pe care să le iei acum la reducere

Astfel, o piesă must have în garderoba ta sunt gecile matlasate. Călduroase, cu o diversitate mare de culori și modele inedite. Alege un model care reușește să transpună calitatea materialelor prin croieli simple.

Mai mult, pentru că vremea e schimbătoare, optează pentru o geacă perfectă inclusiv pentru multi-layering. 

În tandem cu ea, se remarcă și echipamentul sport. Clasicul trening revine în forță pentru a oferi o ținută care salvează timp și arată bine. De exemplu, gama de pantaloni de trening (mai ales de la Tommy Jeans)  reprezintă niște articole ce-ți vor îmbogăți clar garderoba.

pantaloni de trening Tommy Jeans

Stilul simplist, culoarea sobră și aspectul oversized le atribuie toate calitățile necesare pentru a face o ținută să strălucească. 

O altă tendință ce se remarcă în reducerile MODIVO sunt pantalonii evazați / de tip flare. Marella, Gestuz și Twinset sunt doar 3 exemple de branduri care reinventează acest model.

Acum, acesta se bucură de culori îndrăznețe, croieli ce se pliază impecabil pe coapse, și nu în ultimul rând, texturi care mai de care. Pantalonii de tip flare sunt ideali atât pentru un stil smart casual, cât și pentru serile în oraș cu prietenii, fiind potriviți cu orice tip de încălțăminte. 

Nu în ultimul rând, MODIVO este pregătit să-ți ofere câteva variante pentru ținutele mai elegante și evenimentele deosebite. Ascensiunea rochiilor cu inserții de paiete sau din satin crește de la un an la altul, expunând o atitudine sofisticată și un aer luxuriant.

rochie cu paiete Fracomina

Descoperă, de pildă, rochiile Fracomina și Imperial și bucură-te de o apariție care va atrage cu siguranță atenția. 

rochie din satin Imperial

Acestea sunt doar o parte din piesele care îți vor schimba în mod garantat lookurile și, mai mult decât atât, vor face ca orice apariție a ta să fie una memorabilă. Accesează Modivo și descoperă întreaga gamă de reduceri chiar acum!