Ce spui: tu și un set nou de lenjerie de vară, suficient de comod pentru a petrece în el cea mai mare parte din zi, chiar și una caniculară? Însă, în același timp, tot atât de sexy pentru a-ți ridica moralul, într-o zi copleșitoare și foarte caldă.

Comunicat de presă

Alege ceva lejer, comod, pe sub haine, și care se asortează perfect unei atitudini cheeky în această vară. Noi am făcut deja o incursiune prin noua colecție de lenjerie intimă Victoria’s Secret și am întocmit o listă de dorințe pentru tot sezonul cald.

Iată cele mai hot descoperiri de care trebuie să afli și pe care să le porți și tu vara asta!

Blue on you ca să te simți fresh chiar și pe caniculă

Vara trecută, culoarea anului, decretată de Pantone, Classic Blue, a trecut neobservată în raftul cu lenjerie, însă fascinația noastră pentru nuanțele oceanului este mai vie ca niciodată.

Este momentul să îi redăm glamourul care i se cuvine anul acesta. Bine te-am regăsit, classic blue!

Victoria’s Secret îi dedică o selecție amplă de seturi din care poți alege: de la sutiene + slipi comozi din bumbac Sexy Tee, până la variantele de body-uri, bralette și bikini din dantelă cu strasuri, din colecția Very Sexy.

lenjerie intimă bleu Victoria s Secret

Cheeky girls – chiloți sexy pe sub outfitul de vară

Creează-ți colecția perfectă de chiloți vara aceasta alegând din noutățile obraznice care pun în evidență silueta, indiferent ce porți pe deasupra:

cheecky micro cu inserții din dantelă (dragoste la prima probă) sau cheecky transparenți din plasă. 

  • chiloți cheeky micro cu inserții de dantelă = o dragoste la prima probă
  • chiloți cheeky transparenți din plasă

Cotton love: dragostea pentru bumbac trece prin confort 😀

Nopțile de vară sunt despre o pijama din bumbac subțire, confortabil, și o briză răcoroasă.

Tu decizi destinația de relaxare, noi îți sugerăm un companion extrem de stylish: Seersucker Crop Short PJ – setul de pijama cu pantaloni scurți și top scurt care arată atât de bine încât îți vei dori să îl porți și pe afară, stilizat cu șlapi și pălărie tip bucket, a la anii 90.

Lenjerie intimă în joc de dantelă și transparențe

Dantela și transparențele nu pot lipsi din garderoba ta intimă de vară.

Adaugă puțină strălucire cu ajutorul inserțiilor de strasuri disponibile în colecția Very Sexy și mizează pe modele retro, extrem de decupate, desprinse parcă dintr-un videoclip al anilor 80. 

Descoperă noutățile în materie de lenjerie și nightwear în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City. 😉