Listă de sutiene sexy cu push up cu dantelă delicată și romantică – lenjerie intimă cu dantelă brodată, sutien cu dantelă neagră, sutien cu dantelă albă, sutien cu dantelă nude, sutien cu dantelă mov, sutien pentru decolteu adânc, in V.

Că e iarnă, că e vară, chiar și ce purtăm pe sub haine contează; lenjeria intimă ne poate induce o stare de bine și astfel, niciun anotimp nu trebuie să fie plictisitor. 😀 Așa că, pentru a te simți feminin, îmbracă-ți sânii în sutiene dantelate fine, cu look romantic. Ele sunt ușoare și plăcute privirii, iar pentru aceste zile de vară, alege unele din materiale mai puțin sintetice, pentru a nu se transforma în colectoare ale transpirației tale și pentru a evita iritații ale pielii tocmai pe sâni.

Mie îmi plac următoarele sutiene dantelate, pe care le-am trecut deja în wishlist și sunt convinsă că mă vor face să mă simt deosebit de confortabil în ele. Le poți alege și tu sau, dacă nu îți plac alegerile mele, poți selecta altele. Game variate de sutiene foarte drăguțe, de diferite tipuri și pentru diverse outfituri, găsești aici.

colaje sutiene cu dantela

Dantela e un detaliu romantic și foarte feminin. Pe sutiene arată sexy și de bun gust în același timp. Dacă îți plac sutienele dantelate selectate de mine, te vei convinge și singură apoi. Așadar, iată câteva detalii despre aceste lucrușoare drăguțe:

– Sutienul cu dantelă și tulle neagră pe o bază bej, neutră, este realizat în stil vintage și este extrem de romantic, Volănașele de tulle, pe lângă dantela feminină, amplifică aspectul foarte feminin și elegant. dar și fundițele din satin negru. E accesorizat bine și, de aceea, ar trebui să îl porți pe sub haine mai puțin transparente… La bază e realizat din spandex. Îl poți achiziționa la set cu perechea de bikini care sunt la fel de „decorați” cu elemente feminine. Disponibil numai aici.

– Un sutien negru, complet din dantelă, cu diverse elemente, nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. E delicat și foarte hot. Dar nici sutienul din dantelă albă, diafană, nu-i de ignorat. Te va face să arăți ca un… îngeraș sexy.

– Iar cel negru, cu bază simplă din spandex, dar tulle negru în rest și margini dantelate gri – combinație foarte frumoasă și elegantă, e minunat, pentru că arată delicat, dar și inspiră maturitate în același timp, fiind foarte sexy. Baza e capabilă să ofere stabilitate sânilor, să îi ridice ca un push up, iar delicatețea tulle-ului și a dantelei îi va conferi un aer de finețe și eleganță.

 – Un sutien dantelat bleumarin – chiar dacă e vorba de o culoare mai masculină, e perfect la piesele din jeans  / denim. E o combinație foarte bună de masculin și feminin (femininul, evident, e inspirat de cusăturile delicate ale dantelei de deasupra). Marginile de dantelă semitransparentă îl fac și mai sexy, dar acoperă sânul, de aceea nu prea se potrivește la ținutele cu decolteu. E mai bun iarna. Îl poți lua de aici.

– Nu putea lipsi din lista mea nici sutienul din dantelă nude, roz pal, care, în combinația pastelată a culorii cu dantela delicată nu putea decât să fie… irezistibil. Și îți va conferi un aer natural, tineresc, foarte romantic și shabby chic. Ia-l de aici.

– Un sutien mov prăfuit din dantelă fină inspiră nu numai maturitate, dar și o eleganță aparte. În această combinație de material și culoare, zic că devine incitant; în rest, uneori, nuanțele închise de mov îmi par mai vulgare la anumite piese de lenjerie intimă. Nu zic în general, pentru că depinde, bineînțeles, de nuanța de mov și de designul piesei. Și încă o nuanță pastelată, de bej deschis, la nivelul sutienului dantelat, poți găsi în sutienul din dantelă, combinată cu spandex. E foarte tineresc și delicat și acesta și e printre top 3 pentru mine. Unul dantelat cu negru peste bază de spandex bej nude, care face să pară realizat în întregime numai din dantelă, e potrivit pentru a crea iluzii incitante. Totodată, cel pe care ți-l propun la final de listă în acest sens, pare decupat ca o bustieră și, deși pare delicat, croiala îl face să susțină bine sânii, fiind bine buretat în interior. Merge cu haine cu decolteu în V, adânc. Și da, e de senzație! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

î