Omenirea și natura nu ar trebui niciodată privite ca două entități opuse sau separate una de cealaltă. Putem explora natura, asigurându-ne totuși că protejăm mediul. Iar alegerile noastre, totodată, și în modă inclusiv, să se reducă pur și simplu la un consum responsabil. Și aceasta este și tema din spatele colecțiilor Levi’s® pentru Toamnă – Iarnă 2021, o temă cel mai bine încapsulată de ideea „Cumpărați mai bine, mai inteligent, purtați mai mult”.

În timp ce cele mai recente câteva sezoane de modă Levi’s® s-au concentrat pe natură și aer liber, această nouă colecție a celui mai renumit brand de denim presupune o adâncire mai profundă în sustenabilitate. pentru a proteja și conserva exteriorul.

Colecția toamnă-iarnă Levi’s® este o sărbătoare a naturii, atât în ceea ce privește stilul, cât și în ceea ce privește modul în care sunt produse hainele. Este, de asemenea, o colecție care sărbătorește ce înseamnă să fii om – individualitatea și creativitatea noastră și modul în care acestea beneficiază și sunt responsabile față de natură.

Natura umană, conceptul acestui sezon, este despre optimism și dragostea față de ceea ce facem. Și, ca întotdeauna cu Levi’s®, este vorba de a arăta elegant în tot ceea ce facem, fie că suntem la serviciu, la școală sau, așa cum ne-am obișnuit din ce în ce mai mult, stăm acasă.

Colecția Levi’s® pentru femei: inspirația vine din anii 70

Pentru femei, sezonul acesta se referă la un mix, la aducerea unui stil modern în stilul clasic din anii ’70. Așa este, anii ’70 s-au întors, doar că de data aceasta este vorba de anii ’90 cu un strop de street style modern, pentru siguranță.

Acest lucru este evident cu introducerea noii colecții ‘70s High Family. Inspirat de arhivele Levi’s® Orange Tab și cu o talie super-înaltă cu fermoar, linia Levi’s® ’70s High include Flare ’70, High Slim Straight și ’70 High Micro Mini, toate variantele disponibile atât din denim non-stretch cu TENCEL ™, cât și din denim de bumbac organic stretch.

Oricare dintre ele poate fi purtat casual cu adidași, îndrăzneț cu cizme sau chiar cu un blazer cambrat și un top feminin pentru un aspect sofisticat high-low.

Aprofundând estetica influențată de anii ’70, cu un look nerdy, twist-ul care apare atunci când studenții pasionați de matematică întâlnesc arta, este regăsit în Levi’s® Math Club, lookul pe care toată lumea și-l dorește în liceu.

Este un un jeans cu o talie ultra înaltă, un fermoar original, cu o formă evazată, retro, care începe deasupra genunchiului și se termină deasupra gleznei. Deși au un croi simplificat în partea de sus, sunt mai confortabili pe șolduri și coapse decât blugii subțiri și cu talia joasă din anotimpurile trecute.

Topurile feminine sunt, de asemenea, un must have  în acest sezon, un amestec de mâneci bufante, imprimeuri florale, volane și țesături transparente care completează perfect elementele mai casual ale denimului.

În special noua jachetă Prairie Trucker – hiperfeminină, cu gulerul voluminos, această nouă jachetă este întruchiparea feminității cool-girl, oferind echilibrul perfect între stilul dulce feminin și jachetele emblematice Levi’s®. Au fost realizate cu un guler detașabil din Tencel ™ foarte moale pentru o mai mare versatilitate.

Colecția Levi’s® pentru bărbați: influențe din anii 90

Pentru bărbați, în acest nou sezon, este vorba de relaxare, atât din punct de vedere al stilului, cât și al croiului. Și cu o mare influență a anilor ’90.

Cu denim, așa vine noua colecție So-High fit family. Inspirându-se din stilurile clasice Levi’s® Orange Tab, So High are o talie mai înaltă, acel stil clasic din anii 1970 care a câștigat popularitate și în anii 1990. Este o interpretare modernă a pieselor din denim ale anilor ‘70, atât cu o versiune Slim, cât și cu o versiune Bootcut.

Extinderea Stay Loose este o altă parte importantă a gamei masculine, cu stiluri slouchy, topuri mai lejere și Truckers. Există Camp Shirts, cămăși țesute, răcoroase, cu modele imprimate și gulere brodate, precum și cardiganele Stay Loose, din jersey, care readuc o atmosferă puternică și timpurie a anilor ’90.

Ambele se mixează perfect cu noul jeans So High sau cu noul jeans 551 ™ Z Authentic Straight Crop, o versiune cu tiv, a popularului jeans zip-fly care a debutat anul trecut, cu un croi evazat pe picior.

Truckers beneficiază, de asemenea, de un aspect relaxat datorită noului Sunset Trucker. Având o croială supradimensionată, boxy, cu guler din velur contrastant, Sunset Trucker este atât super confortabil, cât și super cool, inspirat din piesele iconice Levi’s®, dar cu un stil modern de stradă. Și, în cele din urmă, completând categoria comfy-meets-cool, wear-in / wear-out, există noul Levi’s® XX Chino EZ.

Disponibil atât în pantaloni lungi, cât și în pantaloni scurți, EZ este răspunsul suprem la ghicitoarea garderobei de la domiciliu. Este un pantalon chino cu o talie elastic traditională, dar realizat din țesătură moale din bumbac ca a unui chino clasic.

Colecția Levi’s® Dual Gender

Cu atât de mult timp petrecut acasă, acum toată lumea caută să-și maximizeze confortul. Bineînțeles, este plăcut când poți să te bucuri de cât mai mult confort, păstrându-ți în același timp suficient de bine eleganța, pentru a arăta bine și la cafea, de exemplu.

Levi’s® colecția de toamnă-iarnă 2021 în relație cu natura

Intră în colecția Levi’s® Red Tab ™ Sweats. Fiecare piesă – Red Tab ™ Sweats Crew, Red Tab ™ Sweats Hoodie, Red Tab ™ Sweats Zip Hoodie și Red Tab ™ Sweatpant și Sweatshort este confecționată din pânză franțuzească super moale din bumbac și este disponibilă într-o gamă variată de culori și modele.

Aceste bluze ultra-confortabile pot fi amestecate și asortate într-o gamă de combinații cu adevărat uluitoare. Au o atmosferă de epocă (gândiți-vă la încălzirea echipei de lupte) și o potrivire relaxată. Țesătura are o greutate mai mare și surprinde acea estetică clasică, unisex, și totuși perfect modernă datorită gamei largi de combinații de culori, modele și stiluri.

„Cumpără mai bine, mai de calitate, poartă mai mult!” – deviza Levi’s®. Reduci risipa, prelungești durata de viață a pieselor tale preferate.

Și în acest sezon, Levi’s® susține eforturi continue pentru a stimula practici de producție mai sustenabile: prin stimularea acțiunilor ambițioase în domeniul climei și al apei și prin investiții în materiale și tehnologii precum cânepa cotonată, bumbacul organic și scalarea producției de apă <Less®, Levi’s® lucrează pentru a reduce consumul resurselor noastre naturale și pentru a contribui la furnizarea unei industrii de confecții mai prietenoase cu planeta.

De fapt, pentru a cita un exemplu, 76% din toate produsele Levi Strauss & Co. și 70% din toți pantalonii Levi’s® sunt acum fabricați folosind tehnologia proprie Water <Less® – construită pe o serie de tehnici de finisare și linii directe de reciclare a apei care au economisit mai mult de 4 miliarde de litri de apă și au dus la reciclarea a aproape 10 miliarde de litri de apă de când au fost introduse pentru prima dată.

Aceste inovații au fost deschise pentru a împărtăși și a încuraja industria modei să adopte aceste practici de economisire a apei.

Produsele Levi’s® sunt concepute pentru a fi durabile și pentru a rezista in timp. Cumpără-le, poartă-le și iubește-le și în anii următori. Și, în cazul în care orice pereche de blugi Levi’s® sau Trucker au nevoie de o reparație, acestea pot fi aduse la Levi’s Tailor Shop pentru a fi cusute, reparate sau chiar transformate în ceva nou.

Fie că veți ține perechea preferată de blugi Levi’s® pentru totdeauna, fie că oferiți o a doua viață prin transmiterea lor către altcineva, Levi’s® îi ajută pe consumatori să reducă risipa și să prelungească durata de viață a denimului lor.

“Diferența o vei simți atunci când ai blugi care au trecut prin toate alături de tine sau când te îndrepți spre blugi second-hand. O pereche de Levi’s® se menține mai bine și își menține valoarea mai mult timp. Este atât o durabilitate fizică, cât și o durabilitate emoțională pe care ne străduim să le oferim consumatorilor, investind în calitate și proiectând pentru o valoare durabilă.”

Paul Dillinger, vicepreședinte pentru inovarea produselor Levi’s®

Recunoaștem că producția și consumul în modă au atins niveluri nesustenabile: între 2000 și 2020, consumul global de îmbrăcăminte s-a dublat.

Avem mai multe articole în dulapurile noastre, dar purtăm fiecare haină de mai puține ori. Și apoi simțim mult prea repede să le aruncăm, păstrând îmbrăcămintea aproape pe jumătate față de cum făceam acum 15 ani. A;a se ]ncurajeaz[ consumerismul, de fapt.

De aceea, ne adunăm împreună pentru a solicita „Cumpărați mai bine, purtați mai mult” – cu recunoașterea faptului că avem fiecare de lucru: atât brandurile de modă, cât și oamenii care le preferă.

Marca Levi’s® simbolizează stilul clasic american și starea de bine fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi’s® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume, captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații.

Astăzi, portofoliul de mărci Levi’s® continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat inovator, care este de neegalat în industria confecțiilor. Gama de îmbrăcăminte și accesorii de blugi de vârf este disponibilă în peste 110 țări, permițând persoanelor din întreaga lume să își exprime stilul personal.

Levi Strauss & Co. (LS & Co.) este una dintre cele mai mari companii de îmbrăcăminte din lume și reprezintă un lider global în îmbrăcăminte de blugi. Compania proiectează și comercializează blugi, îmbrăcăminte casual și accesorii conexe pentru bărbați, femei și copii sub brandurile Levi’s®, Dockers®, Signature by Levi Strauss & Co.TM și Denizen®.

Produsele sale sunt vândute în peste 110 țări din întreaga lume printr-o combinație de lanț de comercianți cu amănuntul, magazine universale, site-uri online și o amprentă globală de aproximativ 3.100 de magazine. Veniturile nete raportate de Levi Strauss & Co. în 2020 au fost de 4,5 miliarde de dolari.

Tu ce părere ai de brandurile Levi’s® & Levi Strauss & Co. (LS & Co.)? Le preferi colecțiile? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii care sunt experiențele tale cu piesele lor.