Unul din look-urile mele preferate, si de asemenea unul din cele mai clasice look-uri este cel cu linia de tus, sau linia de felina, cat-eye de pe pleoapa. Mereu am fost fascinata de acest look si l-am urmarit indeaproape. Nu este greu de realizat, dar trebuie sa practicam foarte des. Practica este cea care ne ajuta sa o perfectam si sa ne asiguram ca iese perfect.

dita-von-teese-liquid-liner

Se poate realiza in mai multe moduri. Fie folosind gel eyeliner, fie folosind creion de ochi , fie folosind fard de pleoape.

Va sfatuiesc mereu sa aveti o baza buna pe pleoapa sa va asigurati ca linia rezista cele 8-9 ore cat stam la serviciu. Prin baza buna inteleg primer de ochi sau fond de ten. Initial , asigurati-va ca ochiul este curat, folositi o crema buna de ochi, urmand ulterior sa aplicati baza. Pe baza va sfatuiesc sa aplicati foarte putina pudra, sau fard de pleoape nude pentru a va asigura ca sta acolo.

Gel eyeliner – Din punctul meu de vedere, gel eyeliner-ul este cel mai rezistent. Aveti nevoie de o pensula buna si se poate executa foarte usor. Favorita mea la lookul cu gel eyeliner este Olivia Wilde. Un look perfect.

    olivia-wilde-academy-awards-2014

Tusul de ochi – este cel mai usor de folosit. Fie ca folositi tus de ochi fie ca folositi carioca, este foarte usor.Favorita mea este Dita Von Teese. D-na „PinUp” sau persoana careia ii iese mereu acest look perfect. De asemenea Sophia Loren, una din cele mai frumoase femei, cea care a frant multe inimi cu ochii ei perfecti.

          dita-makeup                                  Sophia-Loren-cat-eye-makeup

Creionul de ochi – cel mai bun pentru practica. Cel mai reusit look a fost cel al lui Brigitte Bardot si cel din zilele noastre, cel al lui Eva Mendez.

                             holding-brigitte-bardot_174758165594.jpg_gallery_max            masl03_mendes

Fardul negru mat-sau de ce nu, fardul maro mat. Este ceea ce eu recomand pentru persoanele ce au ten matur, sau cele ce doresc un look mai estompat.  Angelina Jolie este adepta lookului estompat. Frumoasa foc.

Angelina-Jolie-at-2012-Golden-Globes-700x1024

Daca nu stiti cum sa o trasati, nu uitati folositi initial linii scurte pentru o precizie mai buna, iar codita o faceti in felul urmator : faceti un punct mic unde doriti sa fie finalul coditei si apoi uniti-l cu liniile deja trasate.Fiti atente sa nu creati o linie descendenta! Pentru a finaliza totul 2 straturi de rimel si sunteti gata. Daca doriti sa aveti gene super lungi, incercati gene false. Arata spectaculos.

O linie de tus , sau un cat-eye perfect creeaza din punctul meu de vedere un efect instant de lifting. Spor la exersat.