Cred că pandemia ne-a arătat importanța manichiurii și pedichiurii profesionale, făcute la salon. Oricât ne-am strădui noi să ne facem acasă unghiile, cu produse cât mai calitative, tot nu putem egala ce reușește un profesionist, la salon. Și… totuși? Poate ar trebui să ne îndreptăm atenția și spre magazinele online de unde, adesea, și profesioniștii își achiziționează produse profesionale pentru manichiură / pedichiură, chiar și aparatură ca la salon.

Iată așadar unul dintre secretele saloanelor cosmetice cu servicii de manichiură/pedichiură ori ale profesioniștilor în domeniu: magazine online cu produse profesionale pentru îngrijirea și cosmetizarea unghiilor, inclusiv aparatură pe care o folosesc cei de la salon când îți fac unghiile.

De ce te ajută magazinele online cu produse profesionale pentru manichiură / pedichiură?

De ce să îți îndrepți și tu atenția către astfel de locuri online cu produse profesionale pentru unghii? Pentru că găsești exact aceleași produse pentru manichiură/pedichiură pe care le folosesc și la saloane cei care îți fac ție unghiile, dar la prețuri și oferte muuuuult mai bune decât produsele pe care le iei tu ca să-ți faci singură manichiura sau pedichiura.

Apoi, dragilor, pandemia ne-a blocat în case destul, fără acces la multe lucruri și obiceiuri de înfrumusețare cu care eram obișnuite: ce-ar fi să învățăm din asta și pentru viitor?

Să ne luăm și noi aparate și produse profesionale, ca la salon, pentru unghii. Și să învățăm, măcar basic, să ne facem singuri/singure manichiura și pedichiura. Să nu mai depindem, chiar cu fiece ocazie, de programări și alte cele, ca la salon.

Apoi, chiar e mult-mult mai convenabil să faci asta, pentru retușuri sau manichiură și pedichiură mai simplă. Nu te mai costă atât, dacă înmulțești cu câți bani lași la fiecare vizită la salon, pentru unghii, ci ai doar o investiție inițială mai mare, apoi se „amortizează” repede.

De asemenea, astfel de magazine online cu produse profesionale pentru unghii chiar rămân o sursă de aprovizionare excelentă, la oferte imbatabile, pentru cei cu saloane cosmetice cu mani/pedi, dar și pentru profesioniștii în domeniu, care lucrează pe cont propriu.

Iată așadar o listă de magazine online cu produse profesionale pentru manichiură/pedichiură, spre care merită să îți îndrepți atenția și tu!

1. NailShop: totul pentru unghii

Dincolo de a fi printre primele magazine online de produse profesionale pentru unghii false, manichiură și pedichiură, NailShop reprezintă un concept inovator și educativ pentru aceia pasionați de arta cosmetică a unghiilor.

Cu o experiență de mai bine de 11 ani în domeniu, NailShop și-a propus să ofere, dincolo de produse, o stare de spirit specială, un sentiment de eliberare, o stare de foarte bine, ajutându-te să spui: ”Sunt exact cum voiam să fiu, specială!” sau să-ți ajuți clientele, la rândul tău, să o spună. Tocmai de aceea, NailShop îți pune la dispoziție doar produse la cele mai înalte standarde de pe piața de profil, la prețuri cât se poate de accesibile.

La NailShop găsești atât calitate, cât și varietate, motiv pentru care ai o paletă largă din care să alegi: un stoc ce depășește 5900 de produse! De la geluri la lacuri, tipsuri, vopsele acrilice, seturi complete pentru manichiură, accesorii unicat, până la kituri profesionale complete pentru aplicat unghii false și produse speciale pentru nail art, toate îți stau la dispoziție!

NailShop oferă și multe informații despre tendințe din domeniu, cursuri și seminare pe care le susțin și prin care facilitează regulat celor pasionați de unghii sesiuni de nail art step by step, pentru a te ajuta să te perfecționezi în domeniu, simplu si rapid, din confortul propriei locuințe.

Organizează de asemenea concursuri cu premii substanțiale, încercând să construiască și să consolideze o comunitate trainică în timp! 
De mai bine de 11 ani, NailShop este mult mai mult decât un magazin pentru manichiură/pedichiură. Este o artă și în relația cu clienții.

2. NailsUp: unghiile sus!

La NailsUp găsești o gamă largă de produse pentru manichiură și pedichiură.

Au, în principal, foarte multe tipuri de ojă semipermanentă, de la diverse branduri, dar la ei găsești și aparatură profesională, ustensile pentru unghii, cât și alte produse complementare și accesorii pentru decorarea unghiilor.

Magazinul online este live abia din 2018, dar chiar oferă game variate de produse profesionale pentru manichiură/pedichiură.

produse profesionale pentru unghii de la branduri diverse_ojă semipermanentă_NailsUp

3. KitUnghii – ideal pentru a începe să-ți faci singură manichiura / pedichiura

După cum transmite și denumirea magazinului online, la KitUnghii găsești adesea oferte la produse care compun kituri complete pentru unghii, cu produse profesionale ca la salon, inclusiv și mai ales aparatură, precum:

• Kit Unghii Gel

• Kit Ojă Semipermanentă

• Ojă Semipermanentă

• Kit cu Lampă UV / LED

• Kit cu Freză / Pilă Electrică de Unghii

Kit de unghii false cu gel UV SensoPRO și pensule de manichiură cadou_KitUnghii

Totodată, la KitUnghii vei mai găsi și alte produse și accesorii utile în manichiură/pedichiură:

• Aspirator Praf Unghii

• Sterilizatoare UV / Quartz pentru manichiură/pedichiură

• Genți Cosmetice pentru Manichiură

Și deși magazinul online se autointitulează simplu, drept KitUnghii, la ei mai găsești și produse pentru epilare precum:

• Kit Epilare Ceară / Ceară / Consumabile / Încălzitoare Ceară și Parafină

Ofertele lor sunt de-a dreptul tentante și convenabile: practic, adesea îți oferă gratuit un aparat super util pentru manichiură/pedichiură într-un set de astfel de produse.

Asta e o bază de start foarte bună pentru cineva care vrea să înceapă să își facă singur(ă) manichiura acasă, să învețe să folosească aparatura și produsele profesionale pentru unghii. Practic, ai tot ce-ți trebuie pentru un astfel de start, și să fie unul bun!

4. BaseOne – baza pentru unghiile tale!

Aici, la BaseOne, ai o gamă variată de produse de manichiură, cum ar fi:

 • seturi de unghii pentru începători
 • geluri de construcții Base One
 • geluri color Semilac
 • oje soak off CANNI

Pe lângă produse profi pentru mani/pedi, BaseOne mai vine cu o promisiune: expediază comenzile plasate până în ora 12 chiar în aceeași zi lucrătoare, prin GLS, cu plata ramburs. Pentru profesioniști, foarte ocupați de obicei și pe repede înainte, acesta este un mare atu.

Mai au și oferte constant, foarte-foarte atractive și benefice pentru cineva care se ocupă (și preocupă!) de unghii. 🙂

produse profesionale pentru unghii BaseOne

5. Tienda – primul magazin exclusiv profesioniștilor în mani/pedi

Tienda activează ca brand pentru manichiură/pedichiură, încă din anul 2011. Cred că e primul magazin online din România, cu platformă dedicată profesioniștilor în unghii, activând pe segmentul produselor de înfrumusețare pentru femei, cu precădere a celor destinate unghiilor tehnice și machiajului, dar și a cosmeticelor pentru ingrijirea feței, a părului, a corpului.

Tienda este un brand puternic, cu investiții consistente, constant, în promovare către specialiști, a cărui imagine este reprezentată de creatoarea de modă Catinca Roman.

În plus, Tienda, încă de la începuturi, continuă să investească în educația și formarea profesioniștilor în manichiură/pedichiură. Această componentă mi se pare foarte importantă: nu e suficient să aduci în față produse profi de calitate, exclusive; ajută enorm să și demonstrezi ce poți face cu ele.

produse profi pentru manichiură și pedichiură_tienda

Tienda distribuie în exclusivitate în România câteva linii de produse și se preocupă în permanență să crească numărul acestora.

Uite mai jos unghii făcute la salon cu ojă semipermanentă Gelaxyo de la Tienda:

unghii făcute la salon cu ojă semipermanentă Gelaxyo de la Tienda

6. Rosalind: tot ce ai nevoie pentru pasiunea ta pentru unghii

Dacă dorești să începi activitatea în domeniul unghiilor, ești pasionat(ă) de Nail Art sau pur și simplu dorești să economisești timp prețios, dar și din punct de vedere financiar, Rosalind are soluția!

Deja de ceva timp pe piața de profil din România, cu produse profesionale pe care le-am văzut deja în multe salone de înfrumusețare, magazinul online îți pune la dispoziție o gamă foarte diversă și utilă din cele mai complete și complexe kituri pentru unghii, ca să dai start cum se cuvine, cu tot ce ai nevoie, pasiunii tale în manichiură și pedichiură.

produse profesionale Rosalind pentru unghii

Kiturile au în componență produse diverse: lampă pentru manichiură, geluri, oje semipermanente, ustensile și tratamente necesare unghiilor! 

Toate produsele din componența kiturilor sunt profesionale și pot fi utilizate în salon sau chiar la tine acasă.

Rosalind propune, totodată, categoria de ojă semipermanentă, într-o gamă bogată de oje în nuanțe vii, frumoase și pigmentate, de la mai multe branduri. În această categorie, găsești oje semipermanente potrivite pentru orice preferințe, vârstă sau evenimente, cu care vei putea să creezi rapid manichiuri frumoase și rezistente.

Aici găsești ojă semipermanentă colorată, baza pentru oja semi, lacuri de unghii cu efect „cat eye” sau coadă de păun, toate de calitate bună și la prețuri accesibile.

Vrei o manichiură semi, care să iți îngroașe puțin unghia? Aici ai Rubber Base, cu care poți inclusiv să sigilezi unghiile sau să o folosești pe post de adeziv pentru pietricele.

Vrei o manichiură semi simplă, care să arate la fel ca manichiura clasică? Rosalind îți propune o bază normală, urmată de una dintre ojele noastre semipermanente, iar la final adaugă un top coat lucios. 

Ce e foarte important, mai ales pentru începători în manichiură/pedichiură: în categoria de ojă semipermanentă, Rosalind nu are produse care să impună un anumit nivel de experiență – acestea sunt potrivite chiar dacă ești avansat(ă) sau începatoare, la salon sau acasă, în egală măsură. 

Profită de gama lor de ojă semipermanentă în culori puternice și lucioase, uită de grija unghiuțelor pentru 2-3 săptămâni și bucură-te de o experiență plăcută cu produsele Rosalind. Pe cele brand propriu, cu eticheta Rosalind, le-am văzut în multe saloane cu manichiură/pedichiură.

Brandurile pe care le comercializează sunt atent selectate, după cele mai înalte criterii, pentru a oferi tot ce este mai bun clientelor sale, astfel încât, la rândul lor, acestea să poată oferi mai departe, clientelor lor, cele mai bune rezultate privind unghiile lor, indiferent de preferințe:

 • Rosalind
 • Canni
 • Born Pretty
 • Venalisa
 • Molly Lac
 • OPI
 • Slowianka
 • Sugar
 • GD COCO

7. Victoria Vynn: American Manicure

Victoria Vynn ™ se recomandă drept un brand american care iubește femeile. Creat cu pasiune și dragoste și inspirat din ultimele tendințe din NYC – Capitală Mondială a Modei si Designului, Victoria Vynn a devenit o marcă americană de produse de cea mai bună calitate pentru artiștii de unghii.

produse profesionale pentru unghii Victoria Vynn

În magazinul lor online și din România, găsești acum cele mai în vogă nuanțe de lacuri permanente. Nu doar că încântă prin culorile lor actuale, dar câștigă mult prin calitatea și rezistența lor!

Consistența cremoasă și utilizarea unor formule avansate garantează o acoperire excelentă, aderență uimitoare, intensitate a culorii și, astfel, durabilitatea excepțională a manichiurii cu oja semipermanentă.

Formula de autonivelare este perfectă pentru a efectua manichiura sub cuticule, făra riscul unor dungi sau inundarea cuticulelor.

Aceste produse încântă chiar și cei mai pretențioși clienți, ceea ce confirmă selecția lor de către stiliști de unghii certificați, de excepție.

8. NailsFirst: tot ce ai nevoie ca unghiile tale să fie pe primul loc

NailsFirst este un magazin online cu produse pentru manichiură și pedichiură precum:

– Oje Semipermanente;

– Accesorii pentru manichiură și pedichiură;

– Consumabile pentru manichiură și pedichiură;

– Aparatură profesională pentru manichiură și pedichiură

Cele mai importante game ale lor, în top bestsellere, sunt cele care presupun folosirea ojelor semipermanente, de la branduri precum: CANNI, Rosalind, Venalisa si Semilac.

produse de manichiură și pedichiură_NailsFirst

9. Melkior: manichiură / pedichiură eco-friendly

Melkior Professional este un brand prezent pe piața internațională cu produse cosmetice premium, plasate la intersecția dintre calitate superioară și prețuri echilibrate. Este brandul soțului Andreei Esca, Alexandre Eram.

Produsele Melkior, aflate și în magazinul online, nu doar offline, sunt destinate atât profesioniștilor, cât și clienților obișnuiți, acoperind numeroase nevoi de consum ale femeilor care își doresc să fie frumoase și apreciate.

produse profesionale pentru unghii Melkior

Melkior Professional oferă o gamă extinsă de produse destinate manichiurii (dar și machiajului), realizate (foarte important!) din substanțe eco-friendly, aprobate de legislația industriei cosmetice și concepute în urma testării îndelungate de către o echipă talentată de tehnicieni, make-up artiști și nail-stiliști.

Fie că este vorba despre cosmetice pentru consum larg sau alte produse pentru profesioniști din industria cosmetică, toate reprezintă vectori ai principalelor tendințe de beauty.

Melkior se implică direct în toate etapele de fabricație, de la producție până la vânzarea către client. De asemenea, brandul colaborează direct cu profesioniștii din domeniul frumuseții, acordând o mare atenție cerințelor acestora.

Ei susțin că Melkior este brandul care naște pasiuni și emoții, atât în offline, cât și în online. Am utilizat produse Melkior – atât de makeup, cât și de unghii, și pot confi Am una deja de 4 ani și încă nu cedează… 😀

10. Esteto – produse profesionale pentru unghii. Și nu doar unghii!

Prezenți în online din 2013, sub numele de AllBeauty inițial, cei de la Esteto au în oferta lor cam de toate pentru înfrumusețare. Dar nu numai cosmetice și parfumuri, consumabile pentru saloane și consumabile medicale etc., ci magazinul lor online s-a diversificat foarte mult în ultimii ani. La ei găsești în prezent și alte produse dintr-o gamă variată: cărți, jucării, fashion, ceasuri și bijuterii.

În general, au stoc pentru toate produsele, inclusiv pentru cele de manichiură/pedichiură, iar prețurile lor sunt printre cele mai bune din online-ul românesc. 😉

produse profesionale pentru unghii la Esteto

11. Top Line: magazin și cu mobilier profesional pentru manichiură / pedichiură

La Top Line nu doar că găsești produse profesionale și ustensile / accesorii pentru manichiură și pedichiură, dar ai și mobilier profesional pemtru saloane care oferă astfel de servicii:

 • lampă de masă
 • scaune de lucru pentru pedichiură
 • mobilier tip ucenic de manichiură
 • masă de manichiură
 • complex mobilier de pedichiură
 • masă tehnică de manichiură/pedichiură
 • fotoliu electric pentru tratament de pedichiură

12. eMAG: produse & aparatură specială de manichiură și pedichiură

Prin eMAG MarketPlace mai ales, mai multe produse și accesorii de manichiură și pedichiură, atât pentru utilizare acasă, cât și la salon, sunt puse la dispoziția celor interesați de către alte branduri și magazine online specializate.

Astfel, aici găsești acum o sumedenie de game și produse profesionale pentru unghii, de la branduri mari din domeniu, precum și de la cele obișnuite pentru makeup, mai accesibile (precum Maybelline, Rimmel London, Miss Sporty, Wet n Wild), dar și aparatură specială pentru manichiură/pedichiură, dedicată pentru saloane, sau pentru acasă, mai ușor de utilizat.

Tu știai despre aceste magazine online cu produse profesionale pentru manichiură/pedichiură? Ai plasat comenzi sau ai folosit produse de la ele? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii părerea și experiențele tale. Contează mult.

Sursă foto principală: iStockphoto.com