De ceva timp folosesc loțiunea tonică revigorantă pentru ten normal/mixt Elmiplant cu extract de gutuie natural (ca un nectar), așa că am vrut neapărat să las aici părerea mea despre acest produs minunat, care îmi face pielea foarte fericită de la prima utilizare. Hidratare, tonifiere, reîmprospătare – tot ce are nevoie tenul meu mixt!

V-am tot zis că în top preferințe ale mele ca branduri românești / pornite din România  se află Elmiplant: în primul rând wow la partea de raport calitate-preț.

Am descoperit treptat produsele lor, așa că m-am declarat fan cam al fiecăruia.

Despre șervețelele demachiante Elmiplant am povestit deja în review-ul dedicat; tot acolo vă spuneam că gama mea preferată de cosmetice pentru față de la Elmiplant este cea pentru ten normal / mixt, cu extract de gutuie.

Loțiune tonică revigorantă pentru ten normal / mixt Elmiplant, cu extract de gutuie natural: hidratantă și plină de prospețime

Așa că astăzi am vrut să vă povestesc și despre loțiunea tonică revigorantă Elmiplant pentru ten normal / mixt cu extract de gutuie, pe care am vrut să o încerc neapărat tot pentru că îmi place mult gama aceasta.

După cum îi spune numele, aceasta este cu adevărat o loțiune tonică revigorantă, care reîmprospătează bine tenul. Îmi place foarte mult senzația pe care mi-o lasă și cum se simte tenul meu după aplicare.

De obicei, o loțiune tonică îți conferă prospețime și senzație de revigorare pe termen scurt, pe moment. După câteva minute, cam dispare această percepție la majoritatea produselor de acest tip. Doar că nu e cazul și pentru loțiunea tonică Elmiplant cu extract de gutuie pentru ten mixt / normal.

Așa că m-a surprins să descopăr că și acest produs e mai mult decât credeam să fie.

Loțiunea tonică revigorantă Elmiplant cu extract de gutuie e hidratantă și curăță destul de bine în același timp, păstrând pentru mult timp senzația aceea de prospețime și aroma.

După utilizarea Elmiplant loțiune tonică pentru ten mixt / normal cu extract de gutuie, piele mea e foarte fericită datorită beneficiilor oferite

Dar cel mai și cel mai mult îmi place cum e pielea mea după utilizarea acestei loțiuni tonice de la Elmiplant.

Se simte hidratată, lucește de strălucire naturală, scapă de aspectul tern și pielițele care se exfoliază ușor (cam ca la orice ten mixt, cum am și eu). Iar cel mai important: acest nivel optim se menține pe termen lung; tonusul și catifelarea rămâne destul de mult.

Fața mea arată și mai bine de când folosesc această loțiune tonică revigorantă Elmiplant cu extract de gutuie.

E pentru tipul meu de ten – mixt, dar merge de minune și la persoanele cu ten normal. După ce îmi curăț fața cu gelul spumant Bioderma Sebium, îmi pun pe un tampon de vată această loțiune reconfortantă și tapotez fața cu el.

Loțiunea tonică Elmiplant cu extract de gutuie pentru ten normal/mixt: naturală, într-o formulă foarte prietenă cu pielea

Ce mai e de apreciat la loțiunea tonică revigorantă Elmiplant e că nu conține alcool, deși e puternic parfumată cu aroma de gutuie, foarte plăcută și reconfortantă, nu are parabeni, parafină și nici coloranți.

Mai mult decât atât, extractul de gutuie din acest produs este 100% natural, obținut prin metode blânde, eco-friendly, ceea ce asigură păstrarea proprietăților substanțelor active. Previne astfel deshidratarea pielii și lasă o senzație de confort.

Loțiunea tonică Elmiplant îndepărtează impuritățile, nu doar o tonifică și o împrospătează. Și nu provoacă iritații, întrucât nu conține alcool.

Eu o folosesc nu doar pe față și gât, uneori chiar și pe linia decolteului și pe spate sau umeri, pentru că îmi place mult senzația pe care mi-o conferă.

Ce conține loțiunea tonică Elmiplant cu extract de gutuie natural și în ce variantă o găsim?

Lista de ingrediente pentru Elmiplant Skin Moisture – loțiune tonică revigorantă pentru ten normal / mixt cu extract de gutuie:

apă, gliceride PEG-6 caprylic/capric, panthenol,  glycerin, pyrus cydonia fruit extract, pentylene glycol, fructose, urea, maltose, sodium pca, sodium lactate, trehalose, allantoin, sodium hyaluronate, glucose (glucoza), fragrance/parfum, peg-40 hydrogenated castor oil, tetrasodium edta, ethylhexyl glycerin, citric acid, sodium chloride, sodium hydroxide, phenoxyethanol

Loțiunea tonică Elmiplant cu extract de gutuie e disponibilă în recipient de 200 ml , de culoare verde-deschis (ca prazul), transparent, ea fiind în sine incoloră.

Recipientul se deschide prin capac cu click prin împingere / apăsare. Ține foarte mult timp un flacon, astfel că te poți bucura de beneficiile sale timp îndelungat.

Concluzii după utilizarea loțiunii tonice Elmiplant pentru ten normal/mixt cu extract de gutuie natural

Sunt foarte încântată că am descoperit această minune de loțiune tonică Elmiplant cu extract de gutuie pentru ten normal / mixt. Îmi place foarte mult cum funcționează pentru tenul meu, aroma, nu îmi provoacă iritații și neplăceri în niciun fel și e wow per total!

Dacă ar fi să o compar cu alte loțiuni mult mai scumpe sau high-end, pot îndrăzni să afirm că face mult mai multe și mai bine, la un preț atât de convenabil că n-ai crede (vezi aici oferta actuală) și ai avea tendința să o ignori efectiv.