Oricât de nasol ar fi cu luciul de buze pe sub masca facială sau pe timp de vânt, recunosc că mie îmi plac. Și nu mă dau înapoi de la a încerca tot mai multe feluri. Așa s-a întâmplat și cu acest luciu de buze Melkior, despre care vă povestesc azi.

Am luat luciul de buze Melkior în nuanța Coral Crush când am cumpărat și rujul cremos tip creion Melkior. A fost la capitolul facultativ, pentru că îl văzusem acolo în magazin și mi-a luat ochii.

Mai are o nuanță, Sorbet, mai rubiniu-zmeuriu, dar pe mine m-a atras cel mai mult acest Coral Crush, fiind așa portocaliu-rozaliu și amintind, ca nuanță, de un ruj de la Avon din trecut, pe care l-am folosit în exces și, pe care, l-aș mai folosi și acum dacă aș putea. 😉

Însă nu mai e cazul, în amintirea „răposatului”, îl am pe acesta acum. 😀 Care e aproape la fel.

luciu de buze Melkior Coral Crush_review și păreri

Țin minte că-mi spunea doamna din magazin când l-am ales, pentru că mă dusesem chitită să-mi iau ruj cremos, că acesta nu e ruj lichid, este luciu de buze. I-am zis că știu și că nu contează, e bun și așa. 😀 Că mă ajută și un astfel de luciu de buze, mai ales în nuanța acea de corai. Așa mi-am adus aminte că nu mai aveam rujuri în nuanța respectivă, de când cu istoria celui de la Avon.

Cum e luciul de buze Melkior în nuanța Coral Crush? Părerea mea

Culoarea acestui luciu de buze Melkior – Coral Crush – e foarte plăcută, pastel și radiantă. Și astfel se vede și pe buze. Luciul de buze le lasă strălucitoare și cu un aspect foarte sexy.

Se menține destul de mult timp pe buze această lucire, dar parcă mai rezistent și dens și mai puternic pigmentat era cel de la Avon. Anyway, nu vreau să le compar totuși aici – nu-i frumos să faci asta între „actual” și „fost”. :)))

Ce-mi mai place e că formula acestui luciu de buze nu e chiar una lipicioasă, densă, cum e de regulă la un luciu de buze obișnuit. Dacă-l porți și bate vântul, nu-ți lipicește atât de tare părul și nici de masca facială nu pare să se lipească atât de rău, să creeze mizerie extremă pe sub.

luciu de buze Melkior Coral Crush_cum arată pe buze_swatches

Firește, tocmai că nu e o formulă atât de dens lipicioasă și puternic apoasă, din păcate bag seama că de aici arată ca ceva mai degrabă apos decât cu aspect de gloss obișnuit. Și, prin urmare, de aceea nici nu rezistă extraordinar de mult pe buze.

Dar atât cât stă, mi se pare că face o treabă excelentă. Hidratează buzele destul de bine, formula pare să intre mai bine în buze chiar și decât rujul cremos Melkior. Acela mi se pare mai mult o peliculă onctuoasă, alunecoasă, care creează un strat non-aderent pe buze. Spre deosebire de un astfel de lipgloss, de la aceeași firmă. 🙂

luciu de buze Melkior Coral Crush__swatch

Well, și atâta timp cât un luciu de buze îmi îngrijește suficient de bine buzele, chiar și pe o perioadă temporară, cât rezistă el pe buze, mai ales atunci când le am uscate, deshidratate, pentru mine e un produs bun.

Nu-mi trebuie neapărat să fie extraordinar din punct de vedere aspect (culoare, nu știu ce reflexii și particule strălucitoare, după nu ști ce tehnologii închipuite), dacă totuși are un pic de grijă, chiar și pe o durată scurtă, de buzele mele.

Știu din start, oricum, că un luciu de buze nu-i menit să reziste nu știu cât și să coloreze extraordinar de mult. Pentru asta avem rujuri, chiar și lichide, multe long lasting, și chiar lips stains.

Luciu de buze Melkior Coral Crush: alte detalii

Cum spuneam, formula sa e lejeră și confortabilă; se simte foarte reconfortant și destul de hidratant pe buze. Apoi, asta se datorează ingredientelor: conține uleiuri emoliente, printre care unt de shea și de jojoba, cunoscute pentru proprietățile hrănitoare și rolul reparator pentru piele.

Pensula cu burețel moale în capăt oferă o aplicare ușoară și se simte plăcut pe buze.

luciul de buze Melkior nuanța Coral Crush__cum se prezintă pe mână

Recipientul este lung, ca un tub rotunjit. Pensula e încorporată în căpăcel, cu capătul de aplicare în partea opusă – ca la toate luciurile de buze de acest fel.

Prețul acestui luciu de buze este de vreo 50 lei (verifică aici prețul actual), ceea ce îl face cam scump pentru ce oferă. La acest preț, mai degrabă îți iei un ruj cremos, dacă vrei și ceva hidratant și cu aspect lucios. Sau un ruj lichid mai rezistent, de ce nu.

Dar nah, dacă îl prinzi la reducere, la un preț mai mic, merită încercarea, mai ales pentru textura emolientă și formula hidratantă, cu uleiuri hrănitoare multtiple – probabil de aici și prețul la care s-au gândit să-l vândă.

luciu de buze Melkior Coral Crush_cum arată pe buzele mele

Pe de altă parte, este un luciu de buze destul de spornic; te ține destul de mult, chiar și dacă l-ai utiliza zilnic, fiind destul de lichid și apos, subțire la nivel de consistență.

Concluzii pentru luciul de buze Melkior Coral Crush

Cred că e bine să ai un astfel de luciu de buze hrănitor în poșetă constant, într-o nuanță neutră precum acest Coral Crush de la Melkior. Nuanța este foarte frumoasă, mai ales că pe buze se vede și mai neutră, pastelată, deschisă.

Luciul pe care îl conferă buzelor este destul de plăcut, nu e intens, exagerat, destul de natural și totuși sexy. Asta se datorează formulei luciului, mai lichidă, mai subțire, parcă mai apoasă.

luciu de buze Melkior Coral Crush_cum este

Totodată, chiar dacă nu rezistă mult pe buze, datorită uleiurilor hrănitoare, acest luciu are grijă de pielea sensibilă a buzelor. Și pentru asta, chiar merită atenția, mai ales că are un mix de uleiuri naturale hrănitoare în componență.

Până la urmă, acum, cu măștile faciale necesare pe gură, nici nu mai contează cât de bine se vede sau rezistă ca luciu pe buze. 😉

Tu ce părere ai de acest luciu de buze hrănitor Melkior? L-ai achiziționa? L-ai încercat? Sau ce alte rujuri / tipuri de luciu de buze Melkior ai mai folosit? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii! Părerea ta contează cel mai mult aici.