Pantofii pot fi cel mai bun accesoriu al unei femei, dar știai și ce pot transmite pantofii tăi despre tine? Hai să aflăm împreună diferitele lucruri pe care le indică perechea ta de încălțăminte preferată!

De la tocuri la sneakersi, să-ți pui în picioare încălțămintea potrivită poate fi îndrăzneț sau… dezastruos. Dar să știi lucrurile diferite pe care încălțămintea din picioarele tale le spun despre tine pot să te ajute pe tine și pe picioarele tale, să fiți fabuloase!

Ca să nu mai spun de punctele în plus în avantajul tău pe care le poți câștiga dacă îți faci și o pedichiură cu impact! Ia aminte să ai și tălpile exfoliate bine cu aceste scruburi homemade!

Pantofii cu toc stiletto: încredere completă în tine!

Un stil favorit de pantofi de către multe femei, pantofii cu toc stiletto conferă încredere de sine. Spun din prima: „Sunt puternică și nu-mi pasă ce crede lumea despre mine – voi răscoli lumea.

Dar, totodată, ocazional, spun „auci!”. Nu că i-ai lăsa vreodată să spună asta tare. Nu, tu porți tocuri, ești o pisică sălbatică, conduci lumea! Du-te și cucerește-i, femeie!

Pantofii cu toc stil kitten – perfecți pentru tipele înalte!

Practic, pantofii cu toc stil kitten sunt frățiorii mai mici ai pantofilor stiletto. Or fi tocuri mai mici, dar tot împachetează încrederea și lovesc cu asta.

E pentru tipele mai înalte deja, dar care vor acea aură de eleganță și forță pe care o transmit tocurile. Pur și simplu nu vrei însă să-ți depășești în înălțime prietenul, prietenii.

Totuși, e pentru acele tipe înalte, dar chic, care mai primesc comentarii ca „Wow, nu-mi vine să cred că porți tocuri!”. Dar da, așa e, tu porți tocuri.

Pantofii cu talpă joasă: modernă, chic, practică

O pereche de pantofi cu talpă joasă indică în continuare că ești stilată, drăguță și distractivă, indiferent de tipul pantofilor.

În plus, îți plac și ținutele lejere, cu blugi skinny, dar și rochiile seducătoare. Precum și costumele office sau hainele de birou moderne.

Sunt o soluție convenabilă pentru fiecare femeie modernă, mereu pe fugă, dar care vrea să rămână chic, în toată goana sa.

Ghete, cizme și botine pentru cea căreia îi e mereu frig 🙂

„E frig! Foarte frig!” – așa pari să spui mereu, nu? Cred că ești printre tipele care abia așteaptă primăvara pe bune, vremea de sandale.

Dar cizmele, ghetele și botinele, în general, indiferent de tip, pot să mai spună: „Îmi place de mine și de stilul meu atât de mult ca să îl stric cu o pereche de sneakersi”.

De asemenea, pantofii sport nu prea merg nici în club, așa că, pe vremea rece, oricum, cizmele și botinele sunt cele mai potrivite.

Sneakerși pentru toate zilele! Sau nu chiar?!

Clar o pereche de pantofi sport arată: „Eu merg la sală!”. Cântă asta n capul tău, așa-i? Dar să știi că nu e (doar) așa!

Sneakerșii sunt și confortabili și indică asta: că tu ești și o fire practică. work out! E nice să vezi că, totuși, moda sneakerșilor crește spre a fi ceva foarte fashion.

De la podiumuri până la retaileri importanți, sneakerșii au putut să fie făcuți să meargă cu orice ținute în prezent, fără să te facă să arăți o tipă obsedată de sală, dar nici ca o tipă leneșă.

Sunt și o bună recuzită, alternativă la pantofii care se schimbă mereu ca tendință.

Șlapii arată prea ieftin în afara plajei

Am ales să includ în această listă de lucruri diverse pe care le spun pantofii/încălțările despre tine și părerea despre umilii șlapi. Care transmit faptul că:

  • „Tocmai am venit de la plajă, piscină, ștrand etc.” și
  • „Îmi plac încălțările din spumă ieftină”.
  • De asemenea, „sunt săracă, sunt la școală/facultate, studentă, așa că nu ratez șansa de a cumpăra pantofi ieftini, mai ales dacă vin în 60 de culori diferite”.

Îți mai amintești dulapul tău de boboc? Da, exact! Era plin cu toate culorile curcubeului, mai ales privind șlapii, ca să se potrivească pentru fiecare dintre stările tale/ținutele tale. Dar tu purtai de regulă piesele albastre.

Sandalele cu talpă joasă

Sandalele cu talpă joasă arată că ai ceva mai mult respect de sine decât dacă ai purta șlapi în mod obișnuit. Indică o cheltuială mai mare pentru încălțăminte, dar totodată arată și că încă ești o tipă care se topește după vară.

Dar când e mult prea cald afară, sandalele sunt numai bune, când nimic altceva nu e mai potrivit. Personal, îți recomand să nu judeci în această categorie după numele brandului.

Uite, sandalele tip Birkenstock care se tot poartă nu sunt doar potrivite pentru spate, deci confortabile, dar, de asemenea, sunt foarte la modă și în trend în ultima vreme. Se poartă în atâtea ținute, chiar și cu piese de designer! Și da, fără limite și… rușine.

Sandalele cu talpă confortabilă sunt pentru femei active, practice, care preferă ținute versatile, dar și funny.

Pantofi, pantofi! Hai, fetelor, updatați-vă și upgradați-vă garderoba ca să vă accentuați personalitatea! În plus, niciodată nu e un timp prost pentru a merge la cumpărături de pantofi – ce zici să faci asta chiar acum? 🙂

Ce spun pantofii tăi preferați despre tine?

Sursă front page photo: Pexels/Alexandra Maria