Dacă vrei să strălucești și să fii în vogă, mai ales în noaptea de Revelion, dacă îți place de regulă să fii seducătoare și nu îți scapă nicio noutate nici chiar în materie de make-up, trebuie să știi că de ceva ani încoace este la modă machiajul strălucitor, care se și potrivește de minune la ocazii cum este și aceasta, a trecerii dintre ani.

Ca să obții un machiaj modern, cu mult luciu și sparkling, pentru a străluci, trebuie să aplici ca bază, mai întâi, un fond de ten translucid, iluminator, potrivit nuanței și tipului tău de ten/piele. Peste, pentru fixarea machiajului, mai poți aplica pudră translucidă – ți-o recomand pe Match Perfection Translucent de la Rimmel, foarte calitativă și care rezistă mult și te va ține și o lungă perioadă de timp. Este realizată dintr-o pulbere foarte fină și care acoperă perfect, fără să încarce tenul.

Pentru ochi, în cazul acestui tip de machiaj, ai libertatea de a te juca cu nuanțele și de a descoperi singură ce culoare îți vine cel mai bine; asta pentru că există deja o gamă foarte variată de nuanțe și texturi de fard de pleoape strălucitor. Mie îmi place foarte mult setul de farduri de pleoape Essence Night Club Glamour To Go Palette 04, cu mai multe nuanțe de griuri metalizate (argintiu) și mov. Este o paletă de nuanțe închise, potrivite pentru un machiaj de seară. Sau poți încerca orice paletă de culori sau nuanță de fard din gama Deborah Hi-Tech. Poți chiar combina nuanțe contrastante sau în contrast cu îmbrăcămintea pe care o porți.

Fard pentru pleoape Deborah Trio Hi-Tech No 03

Folosește un creion de ochi tip kajal, în culoarea dorită, pentru a sublinia forma ochilor și, eventual, pleoapele. Poți mări volumul buzelor cu un creion contur de buze puțin mai deschis decât rujul, trasând o linie ușoară puțin peste linia reală a buzelor tale. Dacă la nivelul ochilor aplici un fard într-o nuanță mai naturală, deschisă, ai putea alege un ruj îndrăzneț – o nuanță de roșu pasional, peste care să aplici apoi un gloss / luciu fluid și transparent, dacă vrei un plus de strălucire, dar și pentru fixare.