Dacă ești o fire romantică declarată și ești genul care în copilărie visa să devină balerină renumită sau să joace ca eroină alături de actorul preferat, ai nevoie și de un machiaj pe măsură. Tu ești caldă, foarte feminină și… romantică. Ți se potrivesc așadar culori precum rozul și lila.

De aceea, ca să îți stabilești un make-up cu care să te simți bine și să se potrivească stării și personalității tale ca o mănușă, să te simți bine cu el, îți recomand să aplici mai întâi, ca bază, un fond de ten fluid, aproape transparent dacă găsești – cum ar fi SkinMatch de la Astor, nuanța 103 Porcelain, perfect mai ales dacă ai și un ten deschis la culoare – și să te concentrezi cel mai mult asupra pomeților. Adică să îi accentuezi cel mai bine. Obrajii sunt punctul forte al acestui tip de machiaj. Aplică un fard de obraz în nuanțe de roz, intense sau pastelate, cum ar fi acesta – Astor Skinmatch, Peachy Coral oo2 – perfect pentru că are ambele nuanțe (una mai fadă și alta mai stridentă), cu o pensulă mare, cu perii moi și deși – vezi pensula pentru pudra Elizabeth Arden All Over Face SS12. Trasează fardul de obraz cu mișcări ușoare, de jos în sus.

Machiaj romantic nuanțe naturale și diafane de roz și pasteluri

res_f311395f5ce93488545c013cfaced136_350x350c_a9mu Folosește așadar culori diafane, fine, pentru crearea impresiei de naturalețe și prospețime. Machiază-ți atât buzele, cât și ochii în nuanțe naturale de roz sau lila. Încearcă un luciu de buze hidratant precum cel natural cu aromă de căpșuni și aproape transparent de la I Love Cosmetics. La nivelul ochilor, te poți juca cu umbre și nuanțe de fard, de la diverse branduri, pe care le găsești disponibile online aici.