Idee de machiaj de seara si de iesit in club cu smokey eyes pe baza de verde inchis nuanta Teal, cu buze cu ruj L’Oreal Paris nuanta nude rozaliu; creion cu tuș lichid eyeliner cu varf ascutit L’Oreal Paris, rimel Miss Sporty alungire si curbare.

Pregătită de o ieșire în oraș cu fetele? Sau în club? Sau la o petrecere ori nuntă/botez și alte cele? Nu știi însă ce machiaj să îți faci pentriu ochi? Mizează pe Smokey Eyes, un machiaj al ochilor, de seară, cu care nu ai cum să dai greș la ieșirile în oraș sau la orice petreceri! 🙂 Și încearcă unul colorat, nu doar în gri și negru, care, fie vorba între noi, anul acesta a cam ieșit din tendințe! 😉

Eu îți propun să încerci o combinație cu o nuanță de fard de ochi verde, de exemplu nuanța Teal, ca în imaginea de mai jos. Ca să realizezi un machiaj cu smokey eyes pe verde, precum cel de mai jos, ai nevoie de:

 • un creion de ochi eyeliner rezistent – recomand creionul de ochi special conceput pentru smokey eyesPregătită de o ieșire în oraș cu fetele? Sau în club? Sau la o petrecere ori nuntă/botez și alte cele? Nu știi însă ce machiaj să îți faci pentriu ochi? Mizează pe Smokey Eyes, un machiaj al ochilor, de seară, cu care nu ai cum să dai greș la ieșirile în oraș sau la orice petreceri! 🙂 Și încearcă unul colorat, nu doar în gri și negru, care, fie vorba între noi, anul acesta a cam ieșit din tendințe! 😉

  Eu îți propun să încerci o combinație cu o nuanță de fard de ochi verde, de exemplu nuanța Teal, ca în imaginea de mai jos. Ca să realizezi un machiaj cu smokey eyes pe verde, precum cel de mai jos, ai nevoie de:

  • un creion de ochi eyeliner rezistent – recomand creionul de ochi special conceput pentru smokey eyes: Maybelline NY Master Smoky, nuanța negru
  • un fard de pleoape maro bronz – precum acesta de la Deborah Milano
  • un fard de pleoape verde, de preferat nuanța Teal, pentru a se potrivi cu nuanța maro a celuilalt fard de pleoape. Poți alege nuanța închisă de verde de la fardul de ochi Essence 3D Duo nuanța 01 sau Farmasi Silky Touch Matte verde-închis mat.
  • un tuș lichid pentru ochi / eyeliner negru. Poți să folosești, ca să te asiguri de precizie, un tuș lichid de ochi tip creion, cu vârf foarte ascuțit: L‘Oreal Super Liner Blackbuster.
  • Pentru gene, alege o mascara cu efect de alungire și curbare – eu prefer mascara Miss Sporty Pump Up Booster Curve it – nuanța de negru neapărat!
  • Pentru buze, alege o nuanță de nude-închis, un maro romantic rozaliu, precum L’Oreal Paris Rouge Caresse, nuanța 501 Nude Ingenue, pe care îl poți lua de aici.

Bineînțeles, înainte de machiajul ochilor, folosește ca bază, pentru ten, fondul de ten preferat de tine, adecvat tipului tău de piele și, eventual, și o pudră de fixare a fondului de ten. Ca blush, poți folosi o nuanță maro de fard de obraz, căci așa se va potrivi și cu fardul de la ochi.

machiaj cu ochi tip smokey eyes pe verde Teal si buze cu ruj nude teal-smokey-eyes-nude-lips-missjazminad

 

Distracție plăcută! 😉