Nu vrei nici în ruptul capului să fii palidă vara asta. Visezi la o piele de ciocolată. Mai ales că noile standarde de frumusețe pun pielea bronzată la loc de cinste.

Nu-ți sunt indiferente nici riscurile la care te supui stând prea mult la soare, să te bronzezi natural. Bronzul la solar are și el riscurile sale.

Autobronzarea rămâne cea mai bună soluție, îți garantez.

Iar după ce obții un bronz câte de cât natural, susține-l din exterior cu un machiaj strălucitor potrivit. E suficient și face și acesta să pari și mai bronzată. Dacă ai dubii, te conving eu mai jos. Pas cu pas. 😉

Hot Chocolate sau Café au lait

Fie-ți milă de pielea ta și apelează la un autobronzant dacă vrei să arăți ca o mulatră.

cele mai bune autobronzante top_de la branduri renumite în întreaga lume

Cu o exfoliere și o hidratare temeinice înainte, o loțiune autobronzantă face minuni. Începi să capeți culoare după numai o oră și îți poți închide culoarea bronzului prin aplicări repetate (după ce stratul anterior s-a uscat complet).

Pentru față, încearcă o cremă autobronzantă dedicată și vei arăta cum ți-ai dorit.

Sunset Shimmer: strălucire la apus pe pielea ta

Pentru ca bronzul tău să strălucească super sexy, seara la o petrecere pe plajă, la un eveniment sau la o plimbare romantică pe malul mării, aliatul tău de încredere este un produs de machiaj pentru față cu particule strălucitoare.

Acesta și particulele lucioase îți pun foarte bine în valoare culoarea arămie a pielii.

Sparkly skin: sclipiri calde

O pudră arămie sau un fond de ten bronzant sunt foarte potrivite pentru machiajul tău – indiferent că e de zi sau de seară – pentru că îți accentuează culoarea pielii.

Ambele se aplică uniform pe toată fața, pe decolteu și pe umeri, pudra cu ajutorul unei pensule mari, iar fondul de ten, cu degetele sau un burețel.

Glowy Makeup: machiaj strălucitor pentru ten bronzat

Tenul tău ciocolatiu are nevoie de un machiaj asortat, iar noile apariții de produse de machiaj îți ușurează viața cu propuneri cool de ultimă oră.

Multe produse bronzante tip batoane solide pot fi folosite pe post de blush.

Iar fardul de pleoape trebuie să facă o casă bună cu creionul și mascara.

Manichiură aurie pentru Golden Hour

Și manichiura este foarte importantă penru accentuarea bronzului.

Tonurile de auriu, arămiu și maroniu, pe lângă faptul că se asortează cu machiajul, sunt „surori” cu nuanța tenului tău.

ojă arămie potrivită pentru piele bronzată

Mai poți urma și sfaturile pentru un machiaj potrivit tenului bronzat.

Sursă foto principală: Unsplash/Candice Picard